Maalesef artmadı değerim. Aksine 33'e düştü. Kısmet değilmiş... Üzüldüm ağladım ama yapacak bişey yok. Rabbim kararlamıştır zamanını.
Kuruma başvurucam evlat edinmek için. Allahım isteyen herkese versin yavrusunu inşallah...
Merhabalar kızlar nasılsınız? kimsenin sesi çıkmıyorrrr.. Kızlar ben evrakları 06 Haziranda teslim ettim. ne zaman arayıp sorsam ne durumda diye.. Sıkıştırayım biraz onlarıne kadar sürede çıkar rapor biliyor musunuz hoşçakalın..
Geçenlerde ben ordaydım canım, bir liste hazırlamışlardı, rapor bekleyenlerin listesi, tahmin edersinki baya uzundu. Sıradan çağırıyoruz ama çok fazla, bu listeyi bitirmek istiyoruz dediler. Barış hoca zamanında yaklaşık 3,5 ay sonra çağırdılar beni ve bir çok kişiyi. Muhtemelen sende en az 3 ay beklersin canım. Benim bildiğim gördüğüm böyle..
merhaba kızlar ben 1 ay önce u.ü tüp bebej yaptırdım sonuç negatif sonucu arayım belirttim hoca 2.adetten sonra gelsin dondurulmuşu transfer edelim demiş.1 adet var kızlar bilgisi olan varmı yeni bir tedaviye başlmak istesem kabul edermi acaba yoksa prosödür böylemi ilerliyor
Merhabalar kızlar nasılsınız? kimsenin sesi çıkmıyorrrr.. Kızlar ben evrakları 06 Haziranda teslim ettim. ne zaman arayıp sorsam ne durumda diye.. Sıkıştırayım biraz onlarıne kadar sürede çıkar rapor biliyor musunuz hoşçakalın..
Betül bebisin olmuş..sağlıkla büyüt canım ya.Rabbim ayirmasin hiç.çok sevindim. Sa yfa ilerlimiyodu kimseler yok diye ugramiyodm.Ilişkiden önce içindeki aparatlarla jel i vajinaya aktarıyosun. Zaten içinde yazıyo. Şimdi bebeğim 10 günlük taze anneyim. Yumurtlama günlerini iyi tespit et.
Merhaba tedavi süreniz ne kadar sürdü, bu konuda bilgi verebilir misiniz? yani işlemler hızlı ilerliyor mu?
Betül bebisin olmuş..sağlıkla büyüt canım ya.Rabbim ayirmasin hiç.çok sevindim. Sa yfa ilerlimiyodu kimseler yok diye ugramiyodm.
Baharım okudum sevindim ama kısmet iste.sen başvurunun yapsanda devam et.Rabbimin mucizesi hiç bitmez.
İz88 sen napiyosun kıs:)
tatlım eşinde azosperm mi var??? bende erken menopoz riski var, evrakları teslim ettiğimde sizi sıraya sokmuyoruz bir sonraki ay arayın demişlerdi aradığımda da raporun çıktığını söylediler nisan da evrak teslim ettim 4 mayısta kontrole gittim, gürkan hoca resmen başlamamıştı ama biosteron kullan bi sonraki reglinle başlayalım dedi; ben şehir dışında olacağımdan bir ay daha ertelendi, 26 haziranda gittim. ilaçlarımın bi kısmını yazdılar -ama bunlar rapora dahil değil- bu ilaçlar tedavi öncesi takviye; muhtemelen 18 temmuzda regl olcam ve 2. günü gidicem böylece tedaviye resmen start vercez. eğer eşinde azosperm varsa sizi de bekletmemeleri gerekiyor diyebiliyorum.... sen ara ve sor eğer öyle bir durum varsa....Merhaba tatlım baştan anlatayım sana..biz 5 senelik evliyiz..eşimde sıkıntı var.. zaten 3,5 senedir bayağı koşturduk o hastane senin bu hastane benim kürler filan biraz artış oldu ama devamı gelmedi. en son eşim ameliyat olmuştu geçen sene.. doktor tüp deyince fakülteyi aradım.. Geçen sene eylül ayında aradım hastaneyi.. bana dediler ki ocakta arayın şubata randevu vericez.. şubat sonuna ilk randevumuza gittik eşimle.. yaptırdığımız bütün tahlilleri herşeyi götürdük.. not aldılar filan nisan başında tekrar gittik.. barış hoca demiş tüp olacak.. ürolojiden randevu verdiler eşime nisan sonuydu sanırım. orda da ultrason kan tahlilleri filan.. mayısta ürolojiden sonuçları alıp ordaki doktora gösteriyo doktor diyo ki bir tahlilini istememişler.. onu da yaptır.. bu sebepten dolayı bizim 10-15 gün ileri attı.. 6 haziranda da evrakların hepsini teslim ettik şükür.. beklemedeyiz şimdi 1 ay oldu bile sabredebilirsin umarım sen de.. bazen diyorum git özele sonra da buralara kadar geldin bekle ne kaldı.. çok yoğunmuş arkadaşım gidiyo aşılama için.. geç giriyorlarmış randevulara.. hayırlısı bakalım inşallah hepimiz için
Elabilgecim nasılsın ya nerelerdesin bakim senarada bir yaz haber alalım senden.. ben raporumun çıkmasını bekliyorum canım ya sen ne yaptın ne durumdasın [/QUOTE
Kimseler yok diye küstüm:)hepimiz burdayiz maşallahvar mi hamiş haberi görmediğim.herkesin bebeği olsun dualarimizla bekleme deyim.inş güzel haberlerini alırım.ben İst a başladım.kismetse ramazan sonrası başlayacagım tedaviye.Rabbim yüzü gulenlerden eylesin hepimizi.
Betül bebisin olmuş..sağlıkla büyüt canım ya.Rabbim ayirmasin hiç.çok sevindim. Sa yfa ilerlimiyodu kimseler yok diye ugramiyodm.
Baharım okudum sevindim ama kısmet iste.sen başvurunun yapsanda devam et.Rabbimin mucizesi hiç bitmez.
İz88 sen napiyosun kıs:)
tatlım eşinde azosperm mi var??? bende erken menopoz riski var, evrakları teslim ettiğimde sizi sıraya sokmuyoruz bir sonraki ay arayın demişlerdi aradığımda da raporun çıktığını söylediler nisan da evrak teslim ettim 4 mayısta kontrole gittim, gürkan hoca resmen başlamamıştı ama biosteron kullan bi sonraki reglinle başlayalım dedi; ben şehir dışında olacağımdan bir ay daha ertelendi, 26 haziranda gittim. ilaçlarımın bi kısmını yazdılar -ama bunlar rapora dahil değil- bu ilaçlar tedavi öncesi takviye; muhtemelen 18 temmuzda regl olcam ve 2. günü gidicem böylece tedaviye resmen start vercez. eğer eşinde azosperm varsa sizi de bekletmemeleri gerekiyor diyebiliyorum.... sen ara ve sor eğer öyle bir durum varsa....
randevulara gelince nisanda ki randevum 2 deydi, 5:30 girebildimama 26 haziranda yarım saat bile beklemedim gibi bi şey. ama muayene olmadım sadece ilaçlarımı yazdılar nasıl kullanacağımı anlattılar o kadar. önce benim gibi olanlar alındı sonra muayeneli hastalara geçildi. randevu saatinde içeri alınmak falan yok yani :)
Elabilgecim nasılsın ya nerelerdesin bakim senarada bir yaz haber alalım senden.. ben raporumun çıkmasını bekliyorum canım ya sen ne yaptın ne durumdasın [/QUOTE
Kimseler yok diye küstüm:)hepimiz burdayiz maşallahvar mi hamiş haberi görmediğim.herkesin bebeği olsun dualarimizla bekleme deyim.inş güzel haberlerini alırım.ben İst a başladım.kismetse ramazan sonrası başlayacagım tedaviye.Rabbim yüzü gulenlerden eylesin hepimizi.
kızlar kayboluyorlar zaten süreklibaşka topiklere kaçıyorlar İstanbula mı başaldın hayırlısı olsun inşallah... zor olmayacak mı senin için. bu uğraşlarımızın çabalarımızın karşılığını alalım inşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin canım taz vakitte..
Kimse yazmayinca kaçış:) zor olmaz mı..Zor olacak elbet ama tevekkül edip bi ablamin tavsiyesine uydum.doktorlar vesile.Rabbim ramazan hurmetine isteyen herkese nasip etsin inş.kızlar kayboluyorlar zaten süreklibaşka topiklere kaçıyorlar İstanbula mı başaldın hayırlısı olsun inşallah... zor olmayacak mı senin için. bu uğraşlarımızın çabalarımızın karşılığını alalım inşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin canım taz vakitte..
Merhaba tatlım baştan anlatayım sana..biz 5 senelik evliyiz..eşimde sıkıntı var.. zaten 3,5 senedir bayağı koşturduk o hastane senin bu hastane benim kürler filan biraz artış oldu ama devamı gelmedi. en son eşim ameliyat olmuştu geçen sene.. doktor tüp deyince fakülteyi aradım.. Geçen sene eylül ayında aradım hastaneyi.. bana dediler ki ocakta arayın şubata randevu vericez.. şubat sonuna ilk randevumuza gittik eşimle.. yaptırdığımız bütün tahlilleri herşeyi götürdük.. not aldılar filan nisan başında tekrar gittik.. barış hoca demiş tüp olacak.. ürolojiden randevu verdiler eşime nisan sonuydu sanırım. orda da ultrason kan tahlilleri filan.. mayısta ürolojiden sonuçları alıp ordaki doktora gösteriyo doktor diyo ki bir tahlilini istememişler.. onu da yaptır.. bu sebepten dolayı bizim 10-15 gün ileri attı.. 6 haziranda da evrakların hepsini teslim ettik şükür.. beklemedeyiz şimdi 1 ay oldu bile sabredebilirsin umarım sen de.. bazen diyorum git özele sonra da buralara kadar geldin bekle ne kaldı.. çok yoğunmuş arkadaşım gidiyo aşılama için.. geç giriyorlarmış randevulara.. hayırlısı bakalım inşallah hepimiz için
Donmuşun konulmasın yeniden 2. hakkınımı kullanmak istiyorsun orasını anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?