BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Maalesef artmadı değerim. Aksine 33'e düştü. Kısmet değilmiş... Üzüldüm ağladım ama yapacak bişey yok. Rabbim kararlamıştır zamanını.
Kuruma başvurucam evlat edinmek için. Allahım isteyen herkese versin yavrusunu inşallah...

Çok üzüldüm canım, ne güzel sevinmiştik yaa, tühhh. Rabbim bizlere acısın.. İnşallah bir dahaki sefere olur canım, sen yinede mücadeleyi bırakma. Evlat edinsende yine çabala canım...

Son düzenleme:
Bugün U.Ü Tüp Bebek merkezinde ilk muayenemi oldum... Daha önce özelde yaptırdığım testlerle gittim...Dr. Pınar Hanım ilgilendi... çok tatlı konuşkan, her şeyi ayrıntısı ile anlatıp bilgi verdi...Şimdi benden FSH değerini garip bulduğu için (ultrason muayenesinde yumurtalıklar normal göründü) kendileri de testi tekrarlamak istediler..Birde eşimden sperm testi istedi... Sonra bakıp yol haritasını belirleyeceğiz dediler...Ben sıra beklerken bir bayan aradı değeri 334 dedi, sekreterde yenileyip randevu alın muhtemelen hamilesiniz dedi...

Sanki kendim hamile kalmışım gibi sevindim mutlu oldum:))

Merhabalar kızlar nasılsınız? kimsenin sesi çıkmıyorrrr.. Kızlar ben evrakları 06 Haziranda teslim ettim. ne zaman arayıp sorsam ne durumda diye.. Sıkıştırayım biraz onları ne kadar sürede çıkar rapor biliyor musunuz hoşçakalın..

Geçenlerde ben ordaydım canım, bir liste hazırlamışlardı, rapor bekleyenlerin listesi, tahmin edersinki baya uzundu. Sıradan çağırıyoruz ama çok fazla, bu listeyi bitirmek istiyoruz dediler. Barış hoca zamanında yaklaşık 3,5 ay sonra çağırdılar beni ve bir çok kişiyi. Muhtemelen sende en az 3 ay beklersin canım. Benim bildiğim gördüğüm böyle..

merhaba kızlar ben 1 ay önce u.ü tüp bebej yaptırdım sonuç negatif sonucu arayım belirttim hoca 2.adetten sonra gelsin dondurulmuşu transfer edelim demiş.1 adet var kızlar bilgisi olan varmı yeni bir tedaviye başlmak istesem kabul edermi acaba yoksa prosödür böylemi ilerliyor

Donmuşun konulmasın yeniden 2. hakkınımı kullanmak istiyorsun orasını anlamadım.

Merhaba tedavi süreniz ne kadar sürdü, bu konuda bilgi verebilir misiniz? yani işlemler hızlı ilerliyor mu?

Ilişkiden önce içindeki aparatlarla jel i vajinaya aktarıyosun. Zaten içinde yazıyo. Şimdi bebeğim 10 günlük taze anneyim. Yumurtlama günlerini iyi tespit et.
Betül bebisin olmuş..sağlıkla büyüt canım ya.Rabbim ayirmasin hiç.çok sevindim. Sa yfa ilerlimiyodu kimseler yok diye ugramiyodm.
Baharım okudum sevindim ama kısmet iste.sen başvurunun yapsanda devam et.Rabbimin mucizesi hiç bitmez.
İz88 sen napiyosun kıs:)

Merhaba tedavi süreniz ne kadar sürdü, bu konuda bilgi verebilir misiniz? yani işlemler hızlı ilerliyor mu?

Merhaba tatlım baştan anlatayım sana.. biz 5 senelik evliyiz..eşimde sıkıntı var.. zaten 3,5 senedir bayağı koşturduk o hastane senin bu hastane benim kürler filan biraz artış oldu ama devamı gelmedi. en son eşim ameliyat olmuştu geçen sene.. doktor tüp deyince fakülteyi aradım.. Geçen sene eylül ayında aradım hastaneyi.. bana dediler ki ocakta arayın şubata randevu vericez.. şubat sonuna ilk randevumuza gittik eşimle.. yaptırdığımız bütün tahlilleri herşeyi götürdük.. not aldılar filan nisan başında tekrar gittik.. barış hoca demiş tüp olacak.. ürolojiden randevu verdiler eşime nisan sonuydu sanırım. orda da ultrason kan tahlilleri filan.. mayısta ürolojiden sonuçları alıp ordaki doktora gösteriyo doktor diyo ki bir tahlilini istememişler.. onu da yaptır.. bu sebepten dolayı bizim 10-15 gün ileri attı.. 6 haziranda da evrakların hepsini teslim ettik şükür.. beklemedeyiz şimdi 1 ay oldu bile sabredebilirsin umarım sen de.. bazen diyorum git özele sonra da buralara kadar geldin bekle ne kaldı.. çok yoğunmuş arkadaşım gidiyo aşılama için.. geç giriyorlarmış randevulara.. hayırlısı bakalım inşallah hepimiz için

Elabilgecim nasılsın ya nerelerdesin bakim sen arada bir yaz haber alalım senden.. ben raporumun çıkmasını bekliyorum canım ya sen ne yaptın ne durumdasın

tatlım eşinde azosperm mi var??? bende erken menopoz riski var, evrakları teslim ettiğimde sizi sıraya sokmuyoruz bir sonraki ay arayın demişlerdi aradığımda da raporun çıktığını söylediler nisan da evrak teslim ettim 4 mayısta kontrole gittim, gürkan hoca resmen başlamamıştı ama biosteron kullan bi sonraki reglinle başlayalım dedi; ben şehir dışında olacağımdan bir ay daha ertelendi, 26 haziranda gittim. ilaçlarımın bi kısmını yazdılar -ama bunlar rapora dahil değil- bu ilaçlar tedavi öncesi takviye; muhtemelen 18 temmuzda regl olcam ve 2. günü gidicem böylece tedaviye resmen start vercez. eğer eşinde azosperm varsa sizi de bekletmemeleri gerekiyor diyebiliyorum.... sen ara ve sor eğer öyle bir durum varsa....

randevulara gelince nisanda ki randevum 2 deydi, 5:30 girebildim ama 26 haziranda yarım saat bile beklemedim gibi bi şey. ama muayene olmadım sadece ilaçlarımı yazdılar nasıl kullanacağımı anlattılar o kadar. önce benim gibi olanlar alındı sonra muayeneli hastalara geçildi. randevu saatinde içeri alınmak falan yok yani :)

Teşekkür ederim canım cok şükür. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Hamilelik ayrı güzel ama kucağına almak bambaskaymış

Canlı sayısı 300binlerdeydi. Şimdi ne durumdadır bilmiyorum :18: buna şükür diyorum çünkü ilk tahlilimiz yani bundan 3,5 sene öncesi azonun da azosuydu yani tahlil sonucunda 1-2 adet titrek sperm yazdığı zamanları biliyorum ben fakülteye gittiğimde doktora söylemiştim canlı sayısında düşüş olursa ne yapacağız hani bizi sıraya sokmasanız diye.. burdaki çoğu kişinin o riski var zaten dedi maaleseff arayacağım bu hafta veya haftaya son durum neymiş.. Rabbim hayırlsını versin inşallah hepimize.. Allahım bu yollarda bizi daha fazla yıpratmasın.. tez vakitte hayırlsııyla kucaklarımız dolsun

Ben sabırlıyım da eşim biraz sabırsız, hemen olsun istiyor...benimde eşimden kaynaklı sorun var,, yani biz öyle biliyoruz.. tek bir doktora gittik...
bizimde özelde yaptırdığımız bütün tahlilleri tek tek not aldılar... benim fsh değerimi garip buldu ultrasonda bakalım dedi baktı yumurta sayın normal
acaba yalancı yumurta mı dedi:) bir de eşimin sperm test sonuçlarında da gariplik gördü.birinde hareket kötü, birinde iyi görünüyor dedi.. sperm testi
tekrar denenecek (bu arada eşimde ortalama hareketli 7 ml civarında sperm vardı, en son bununla aşılama olduk) bende dışarda amh testini yaptırıp, 4 ağustosta randevu aldık tekrar gideceğim sonra yol haritamızı belirleriz dediler...uzun sürmesinin bir nedeni de benim adetimi beklemek yoksa daha erken randevu verirlerdi... birde biz 3 yıl evli olma şartını taşımıyoruz.. ama sende ya da eşinde geçerli bir sebep olursa sgk bunu aramıyor dedi..

bakalım ya hayırlısıyla merakla heyecanla bekliyorum... tahminimce 2015 başı gibi operasyon gerçekleşir:)

Donmuşun konulmasın yeniden 2. hakkınımı kullanmak istiyorsun orasını anlamadım.

benim 1 adet dondurulmuş var onu transfer etcez demişgürkan .bende dondurulmuşu istemiyorum yeni bir tedavi istiyorum yani yumurta toplama işlemi istiyorum gürkanla özel görüşebilirmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…