İnsallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin tatlimmmmcanım hayırlı olsun işallah tutunur bebişlerin.bende bu ayki adetimle başlıcam donmuşlarımı alcam
Reglden yaklasik iki hafta sonra transfer yapiliyor canim.... İnsallah son olur canimmmbenimde adetim 16 sı gibi inşallah gecikmez bende dondurulmuş transferi yaptıracağım geçen ay yaptık tutmadı şimdi dondurulmuşlarım var inşallah onlar tutunur bende merak ediyorum kaçıncı gün transfer olur diye geçen sefer 17. Gün yapılmıştı ilk tüp bebekte
bu arada benim sürekli lekelenmem oluyor adet dışı bilmiyorum ama sanırım benim adet gecikebilir :2::2:
sizin tedavinizi nerde oluyorsunuz kısmetse bende bu ayki adetimle başlıyacam donmuşumu alcam sizin adet kaçında benim 15 benim merak ettiğim adetten kaç gün sonra transfer oluyor
inşallah seninde bebişin tutunur rabbim nasip etsin inşallah merakla duayla bekliyorum sonucunuReglden yaklasik iki hafta sonra transfer yapiliyor canim.... İnsallah son olur canimmm
muayene ediyolar, kan tahliline gönderiyorlar, eşini de ürolojiye yönlendirirler muhtemelen.... ayrıca daha önce yapılmış testlerin varsa yanında götür. dosyanı açıyolar ve geçmiş bilgilerini kaydediyolar eğer varsa..... kan tahlili, spermiogram vs. için sonuç randevusu alıyosun (ocakta gitmiştim nisana sonuç randevusu verdilerslm kızlar . uzun süren zamandan sonra 13 Ağustos'a yani önümüzdeki çarşambaya uludağ üniversitesinden randevu almayı başardım ilk defa gidicem ilk etapta ne oluyor ne yapıyorlar bilen var mı?
muayene ediyolar, kan tahliline gönderiyorlar, eşini de ürolojiye yönlendirirler muhtemelen.... ayrıca daha önce yapılmış testlerin varsa yanında götür. dosyanı açıyolar ve geçmiş bilgilerini kaydediyolar eğer varsa..... kan tahlili, spermiogram vs. için sonuç randevusu alıyosun (ocakta gitmiştim nisana sonuç randevusu verdiler) ayrıca rapor çıkarmak için gerekli belgelerin listesini verirler sana, sen sonuç randevusuna kadar belgeleri toplar getirir teslim edersin... raporun çıktığında da (bu biraz uzun sürebiliyor) tedaviye başlanıyor...
amh kaç çıktı canım???? azosperm veya erken menopoz riskin varsa sıraya girmiyosun, bizlerde zaman çok önemli olduğundan.... ben de erken menopoz riski var, nisan da verdim 4 mayısta kontrole gittim haziranın ilk haftası regl olacaktım ve başlayacaktık aslında; ama ben şehir dışında olacağımdan temmuza sarktı....Bende tedaviye yeni başladım, dediğiniz gibi daha önce yaptırdığımız bütün testleri götürdük tek tek not aldılar.. ilave olarak bende AMH testi ve eşimden sperm testi istediler... tam anlamıyla emin olmak için... amh testini dışarda yaptırdım.. sperm testi tıp fakültesinde yapılıyor.. sonuçda 3 haftaya çıktı.. en son ağustos başı gittim.. bu ikinci gidişimde ve karar verildi size tüp bebek yapılacak eşin ürolojiye gitsin sende evrakları hazırla ekimde çağıracağım dedim... yani bana süreç çok kısa geldi... acaba bundan sonra mı çok yavaş anlayamadım?
hayır gerek yok.... hatta ben sadece opu ve transfer sırasında aldım eşimi.... orda sıra beklemek biraz uzun oluyo, mesela randevun 10 da ama sen 12 de hatta 14 te bile anca muayene olabilirsin.... o kadar beklemek beni bulantmıyo ama eşimle yarım saat beklemek yetiyo.... çocuk gibi :) ne zaman alcaklar niye sırayla almıyolar neye göre içeri alıyolar... bır bır bır bır... ilk birlikte gitmiştik, rica ettim sen gelme nolur diyeöncelikle verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim ben randevuyu aldığımda eşimin gelmesine gerek var mı dedim yok dediler ilk gittiğimde eşimin de olması gerekiyor mu peki ?
amh kaç çıktı canım???? azosperm veya erken menopoz riskin varsa sıraya girmiyosun, bizlerde zaman çok önemli olduğundan.... ben de erken menopoz riski var, nisan da verdim 4 mayısta kontrole gittim haziranın ilk haftası regl olacaktım ve başlayacaktık aslında; ama ben şehir dışında olacağımdan temmuza sarktı....
ancak belirttiklerim dışında sorun varsa sıraya giriliyo ve o zaman işler uzuyo....
hayır gerek yok.... hatta ben sadece opu ve transfer sırasında aldım eşimi.... orda sıra beklemek biraz uzun oluyo, mesela randevun 10 da ama sen 12 de hatta 14 te bile anca muayene olabilirsin.... o kadar beklemek beni bulantmıyo ama eşimle yarım saat beklemek yetiyo.... çocuk gibi :) ne zaman alcaklar niye sırayla almıyolar neye göre içeri alıyolar... bır bır bır bır... ilk birlikte gitmiştik, rica ettim sen gelme nolur diye
farketmez tatlım...haklısın. peki yarın gittiğimde kan tahlili yapacaklar dedin aç veya tok olmak nasıl olcak bi bilgin var mı ?
canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun. sen doğal yollardan mı gebe kaldın?Ben dorukta aşılama yaptırmıştım, doktora 200 tl, spermin yıkanması içinde 300 tl vermiştik.
bekletilmemen gerekiyor o yüzden işlemlerin hızlı ilerliyorMerhaba;
FSH 9.57 çıkınca AMH istedi... AMH da 1.12 çıktı , yani artık azalmaya başlamış dedi.. eşimde de sperm azlığı var 5 ml çıktı , yaş 33, o yüzden bekleyen hastalar grubunda olmayacaksınız, ekim gibi çağıracağım dedi... yani ekimde çağırıp ilk adetimde tedaviye mi başlayacaklar... bu arada eşimi de üroloğa gönderdiler... Bende eşimi götürmüyorum ilk gittiğimde pişman etti beni, sıkıldı, ofladı , pufladı, ikide bir görevli kızların yanına gidip ne zaman alacaksınız demeye başladı... o yüzden tek başıma daha rahatım
bekletilmemen gerekiyor o yüzden işlemlerin hızlı ilerliyor
bizim sorunumuz farklı sıra bir türlü gelmiyor hayırlısı artık
belirsizlik çok sıkıcı
canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun. sen doğal yollardan mı gebe kaldın?
ben gecen hafta hsg çektirdim ve pembe mavideki dr klomenle daha fazla oyalanma artık aşılamaya geç dedi. ilaçlar dahil 1000 tl yi buluyor dedi. acaba doruk daha mı ucuz olur diye düşünmüyor değilim. sen dr + aşılama 500 ödemişsin ama peki bu süreçteki gittiğin muayene sayısı ve ücretleriyle ilaç ücretleri buna dahil mi canım?
doruk çekirgeyi ya da orda hangi doktoru bana aşılama için önerirsin canım?
ben orda özlem hanıma gittim memnun kalmadım açıkçası
aminn canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah.merhaba canım.. ben Ahmet yılmazda aşılama yaptırmıştım.. 500tl verdim.. zaten muayeneye gidiyorsun medikale.. muayene ücreti orda verdim.. muayenehanesine çağırdı 500 orda verdim.. ayrıca çatlatma iğneni kendin alıyorsun.. o da 75 tl idi sanırım.. hakkında hayırlısı olsun inşallah tutmamıştı benimkitüpe geçtik..
Bugün gitverdi hastaneye kan tahlilleri için adetinin üçüncü günü gel dedi eşimede gün verdi ayın 21 ine sonrada tahlilleri göstermek için randevu verecekmişfarketmez tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?