Nasılsın canım ya.. Herşey yolundadır umarım.üni. bu konuda basarili ama beklemek gerçekten sabir istiyor.takip ediyorum hepinizi..mutlu haberle seviniyor insan.Rabbimin elinde herşey.inş tez vakitte isteyen herkesin kucaklari dolsun..
Yaşadıkça neler öğreniyormuş insan.. Yüzümütez vakitte gülsün kızlar..kendinize dikkat edin..
Üni.yi bende çok düşündün biliyorsun.başarılılar ama kosturmak lazim.çalışırken mümkün değil..Rabbimin sınavı çok büyukmüş bizler icin.sabırla duayla başladım şükür tedaviye. İğnelerini oluyorum. Bu arada seker çıktı.canım çok sıkıldı. Herşey bizler için.dilerim herkesin son tedavisi olur..
Uniyi bekleyene kadar kozada deneyecekmisin?inş herkes için hayırlısı olur..opuyorum
canım malesef bende varım o grupta benimde tutmamıştıÜni.ye giden 3 kişi vardı burda keroessa, elam ve amayaa.. üçünün de tutmadı.. bu da benim gözümü korkuttu açıkçası.. tabi ki tutanlar da vardır ama ne bileyim kafam karıştı. Özele gidince tutacak diye birşey de yok..kısmet bakalım kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız.. Sen de başladın demek tedaviye hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah Rabbim yüzünü güldürsün bu sefer
canım malesef bende varım o grupta benimde tutmamıştı((((
valla canım, ameliyat üzerinden 2 ay geçti biraz dinlendim ama kafamdan atamıyorum.dr. kafanıza takmayın stres önemli faktör dedi şuan için sorun yok gözüküyor dedi ama işte kafamdan atamıyorumkiiiAaa evet canım ya seni unutmuşum kusura bakma.. sen ne yapıyorsun şimdi.. yeni tedavi ne zaman olacak? sinirlerimi bozmaya başladılar ünivdekiler.. aradım bugün yine geçen ay aramıştım dedim kasım aralıkta evraklarını verenlerin raporlarını teslim ediyodunuz bir gelişme var mı dedim.. Aynı bir değişiklik yok doktorlar yıllık izinde dedi. yani + bir ay vakit kaybı bize... 2015e kadar başlarsak ne ala.. bu sebepten dolayı bir de tutmazsa hepten vakit kaybedicem. sanırım özelde deneyeceğim. önümüzdeki ay görüşmeye gider ve başlarım inşallah
Haberdarim herkesten..artik üzülme bile diyemiyorum kimseye..çok yıpratıcı çok agir süreçler..Rabbim bizletede nasip etsin.ark.um pkoluydu eşinde hareketli sperm yoktu.ve bu ay tedaviye başlayacaktı.biraz önce hamileyim diye aradı..keseyi görünce inanmış :) tıp bilimine göre anne olması hangi yüzdelik dilime girdiğinin önemi yok işte.Rabbim bizlere de nasip edecek kizlar inş..bu inancimizi hic yitirmeyelim..yalnızcanım malesef bende varım o grupta benimde tutmamıştı((((
inşlh canım inşlh ama bazen diplere iniyorum ve hiç bir zaman bu duyguyu yaşayamıycaz gibi geliyorHaberdarim herkesten..artik üzülme bile diyemiyorum kimseye..çok yıpratıcı çok agir süreçler..Rabbim bizletede nasip etsin.ark.um pkoluydu eşinde hareketli sperm yoktu.ve bu ay tedaviye başlayacaktı.biraz önce hamileyim diye aradı..keseyi görünce inanmış :) tıp bilimine göre anne olması hangi yüzdelik dilime girdiğinin önemi yok işte.Rabbim bizlere de nasip edecek kizlar inş..bu inancimizi hic yitirmeyelim..yalnız
inşallah tez zamanda tedavin başlar yaşın kaç yaş konusu önceliklikızlar bende varım fakülteye başlayan.rapor için evrakları verdik bekliyoruz malesef.kafam çok karışık özelden yaptırmayı da düşünüyorum ama çok maliyetliRabbim yardımcımız olsun.
O diplere hep iniyoruz ama öyle düşünme yinede..yeni bir tedavi yeni bir umut bizler için.yaşitlarim 2.yi doğurdu.ilkini okula gönderiyorinşlh canım inşlh ama bazen diplere iniyorum ve hiç bir zaman bu duyguyu yaşayamıycaz gibi geliyor
beklersin o zaman haziranda aradığımda 76 lı ve 70 lileri çağırıyoruz demişlerdi mecbur bekleyeceğiz gerçi ben dışarıda bir tüp bebek yaptırdım negatif sonuç aldım bu ayda dondurulmuş deneyeceğiz bakalım hayırlısı belki üniversitenin aramasına bile gerek kalmaz30 yaşındayım canım.inş.herkesizn tedavisi biran önce başlasın.belirsizlik ve beklemek çok zor
inşallah canım dondurulmuşun yüzünü güldürsün.bende dışarıda yaptırdım.1 taze 1 dondurulmuş ama olmadı malesef. üçüncüyü deneyeceğiz kısmet olursabeklersin o zaman haziranda aradığımda 76 lı ve 70 lileri çağırıyoruz demişlerdi mecbur bekleyeceğiz gerçi ben dışarıda bir tüp bebek yaptırdım negatif sonuç aldım bu ayda dondurulmuş deneyeceğiz bakalım hayırlısı belki üniversitenin aramasına bile gerek kalmaz
inşallah canıminşallah canım dondurulmuşun yüzünü güldürsün.bende dışarıda yaptırdım.1 taze 1 dondurulmuş ama olmadı malesef. üçüncüyü deneyeceğiz kısmet olursa
ben osman beye gidiyorum suratsız biri ama bilgili ben memnunumkızlar mrb.ben sitede yeniyim drumu değiştirmeyi düşünüorum ama çok kararsızım.osman develioğlu mu,
jimerde suat hazer mi sizce ????
BEN TÜP BEBEK YAPTIRDIM 5500 ÖDEDİM ŞİMDİ DONDURULMUŞA 2000 ÖDEYECEĞİMçok teşk ederim yaa cumaya gitmem lazım birinden birine ama hala kararsızım.gitmediğim dr kalmadı aklımın bi kenarında hep osman hoca var.eşim kendin ver kararını dedi karışmıo öyle olunca daha çok kararsızlık yaşıorum.çikolata kistim var cnm benim birkere tüp bebek denedim fakültede olmadı.giden dr um osman hocanın ismini verip gitti. ödemeler nasıl canım ? bir aylık bi kere ödeme yapıp kontrollerde vermio muyuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?