hadi hayırlısı canım....Bugün gitverdi hastaneye kan tahlilleri için adetinin üçüncü günü gel dedi eşimede gün verdi ayın 21 ine sonrada tahlilleri göstermek için randevu verecekmiş
doğru çok sıra var ben haziranda aramıştım daha aralık dosyalarından 70 li doğanları çağırıyorlarmış bana kaç dosya var dedim 100 dediler haftada 5 kişi çağırıyorlarmış birde bunların yanına acil durumlular gelince zaman uzuyorda uzuyor valla ben sinirlendim dışarıda osman beye yaptırdım tutmadı 5 dondurulmuş embriyo var bu adette onun transferi için gitcem bu durumda ne zaman ararlarsa o zamanda inşallah gerek kalmaz üniversitede 2. tüp denemesini yaptırcamBiz de haziranda teslim ettik evrakları.. Temmuzda aramıştım rapor ne zaman çıkar diye.. bana dediler ki daha 2013 kasım aralıkta evraklarını teslim edenleri çağırıyoruzsen anla artık canım bizi ne zaman çağırırlar.. aslında dün tekrar aramıştım ama açmadılar soracaktım yine.. nerden baksam kendim için söylüyorum 3-4 ay var daha aramaları için özele gitmeyi düşünüyorum hatta aradım koza tüp bebek merkezini.. nuray hanım tatildeymiş.. eylülde gelecek dedi..
doğru çok sıra var ben haziranda aramıştım daha aralık dosyalarından 70 li doğanları çağırıyorlarmış bana kaç dosya var dedim 100 dediler haftada 5 kişi çağırıyorlarmış birde bunların yanına acil durumlular gelince zaman uzuyorda uzuyor valla ben sinirlendim dışarıda osman beye yaptırdım tutmadı 5 dondurulmuş embriyo var bu adette onun transferi için gitcem bu durumda ne zaman ararlarsa o zamanda inşallah gerek kalmaz üniversitede 2. tüp denemesini yaptırcamBiz de haziranda teslim ettik evrakları.. Temmuzda aramıştım rapor ne zaman çıkar diye.. bana dediler ki daha 2013 kasım aralıkta evraklarını teslim edenleri çağırıyoruzsen anla artık canım bizi ne zaman çağırırlar.. aslında dün tekrar aramıştım ama açmadılar soracaktım yine.. nerden baksam kendim için söylüyorum 3-4 ay var daha aramaları için özele gitmeyi düşünüyorum hatta aradım koza tüp bebek merkezini.. nuray hanım tatildeymiş.. eylülde gelecek dedi..
bence burdada tese yöntemi kullanırlar fakat sizin bekletilmemeniz gerekiyor en kısa zamanda tüp bebek yaptırıp inşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırsınızbu kan tahlillerinin ve spermiogram testinin sonuçları ne zaman çıkıyo. test sonuçlarını doktora gösterdikten sonra ne yapıyolar. eşimin en son yaptırdığımız test sonuç değeri sıfır çıkmıştı bu durumda daha önce gittiğimiz doktorlar tese yöntemi kullanıcaz iğneyle eşinin yumurtalıklarından alıcaz spermi demişti burda ne gibi işlem yapıyolar bi bilgin var mı ?
canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun. sen doğal yollardan mı gebe kaldın?
ben gecen hafta hsg çektirdim ve pembe mavideki dr klomenle daha fazla oyalanma artık aşılamaya geç dedi. ilaçlar dahil 1000 tl yi buluyor dedi. acaba doruk daha mı ucuz olur diye düşünmüyor değilim. sen dr + aşılama 500 ödemişsin ama peki bu süreçteki gittiğin muayene sayısı ve ücretleriyle ilaç ücretleri buna dahil mi canım?
doruk çekirgeyi ya da orda hangi doktoru bana aşılama için önerirsin canım?
ben orda özlem hanıma gittim memnun kalmadım açıkçası
canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun. sen doğal yollardan mı gebe kaldın?
ben gecen hafta hsg çektirdim ve pembe mavideki dr klomenle daha fazla oyalanma artık aşılamaya geç dedi. ilaçlar dahil 1000 tl yi buluyor dedi. acaba doruk daha mı ucuz olur diye düşünmüyor değilim. sen dr + aşılama 500 ödemişsin ama peki bu süreçteki gittiğin muayene sayısı ve ücretleriyle ilaç ücretleri buna dahil mi canım?
doruk çekirgeyi ya da orda hangi doktoru bana aşılama için önerirsin canım?
ben orda özlem hanıma gittim memnun kalmadım açıkçası
Nasılsın canım ya.. Herşey yolundadır umarım.üni. bu konuda basarili ama beklemek gerçekten sabir istiyor.Biz de haziranda teslim ettik evrakları.. Temmuzda aramıştım rapor ne zaman çıkar diye.. bana dediler ki daha 2013 kasım aralıkta evraklarını teslim edenleri çağırıyoruzsen anla artık canım bizi ne zaman çağırırlar.. aslında dün tekrar aramıştım ama açmadılar soracaktım yine.. nerden baksam kendim için söylüyorum 3-4 ay var daha aramaları için özele gitmeyi düşünüyorum hatta aradım koza tüp bebek merkezini.. nuray hanım tatildeymiş.. eylülde gelecek dedi..
Nasılsın canım ya.. Herşey yolundadır umarım.üni. bu konuda basarili ama beklemek gerçekten sabir istiyor.takip ediyorum hepinizi..mutlu haberle seviniyor insan.Rabbimin elinde herşey.inş tez vakitte isteyen herkesin kucaklari dolsun..
Yaşadıkça neler öğreniyormuş insan.. Yüzümütez vakitte gülsün kızlar..kendinize dikkat edin..
merhaba öncelikle bebişlerin sıkı sıkı tutunur inşallah .siz nerde yaptırdınız bende adet olmayı bekliyorum donmuşumu almak için, adetin ikinci günü gelceksiniz dediler sonraki süreçle ilgili bilgi verirmisiniz kaç gün sonra transfer oldu üniverstede yaptırıyorum hepimize hayırlı olsun inş.Slm kızlar topikte gezerken bu forumu görüp geldm bnde bursalı tüp deneyenlerdenim bu sabah buz bebeklerimi aldım buyuk gün 28 agustos inş bu sefer tutar emeklerimiz boşa gitmez
Slm kızlar topikte gezerken bu forumu görüp geldm bnde bursalı tüp deneyenlerdenim bu sabah buz bebeklerimi aldım buyuk gün 28 agustos inş bu sefer tutar emeklerimiz boşa gitmez
İnşallah.acıbademde yaptırdım sahin beyde 4 de adet oldum 16sında transferim oldu baya erken oldu benım rahim duvarının kalınlıgıyla ilgili istenilen kalınlıga gelince transferin oluyor.merhaba öncelikle bebişlerin sıkı sıkı tutunur inşallah .siz nerde yaptırdınız bende adet olmayı bekliyorum donmuşumu almak için, adetin ikinci günü gelceksiniz dediler sonraki süreçle ilgili bilgi verirmisiniz kaç gün sonra transfer oldu üniverstede yaptırıyorum hepimize hayırlı olsun inş.
Amin inşallah emeklerimiz boşa gitmez.sahin beye gdiyorum ben.hakkında hayırlısı olsun inşallah.. hangi doktora gidiyosun.. inşallah bebişlerin tutunur sana güzel haberlerini bekliyoruz
Amin inşallah emeklerimiz boşa gitmez.sahin beye gdiyorum ben.
nin kaçıncı denemen olucak nerelerde yaptırdın??Benim sana birkaç sorum olacak.. eşimde problem var yapısal ve sayıda da.. ımsı yöntemi orda varmış sanırım.. ne kadar ücret ödediniz? daha önce başka yerde denedin mi? bu kaçıncı denemen?canım kusura bakma çok soru sordum ama aklımdan Şahin bey geçiyor bir de arkadaşım kozada yaptırmıştı orası... kararsızım..
Nasılsın canım ya.. Herşey yolundadır umarım.üni. bu konuda basarili ama beklemek gerçekten sabir istiyor.Biz de haziranda teslim ettik evrakları.. Temmuzda aramıştım rapor ne zaman çıkar diye.. bana dediler ki daha 2013 kasım aralıkta evraklarını teslim edenleri çağırıyoruzsen anla artık canım bizi ne zaman çağırırlar.. aslında dün tekrar aramıştım ama açmadılar soracaktım yine.. nerden baksam kendim için söylüyorum 3-4 ay var daha aramaları için özele gitmeyi düşünüyorum hatta aradım koza tüp bebek merkezini.. nuray hanım tatildeymiş.. eylülde gelecek dedi..
Üni.yi bende çok düşündün biliyorsun.başarılılar ama kosturmak lazim.çalışırken mümkün değil..Rabbimin sınavı çok büyukmüş bizler icin.sabırla duayla başladım şükür tedaviye. İğnelerini oluyorum. Bu arada seker çıktı.canım çok sıkıldı. Herşey bizler için.dilerim herkesin son tedavisi olur..İyiym canım benim sen nasılsın? fakülteye başladık ama zaman kaybından başka bir şey olmadı bizim için.. kardeşimi
kaybettikten sonra fakülteye gitmek tam bir zulümdü. tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak gibi olduhaziranda evrakları teslim ettik ve temmuzda aradım. dediler ki 2013 aralıkta evraklarını teslim edenleri arıyoruz. bizde haziran başında teslim etmiştik.. bu ayın başında koza tüp bebek merkezini aradım doktorlar izindeymiş.. şansımız yok bizim tatlım.. inan ki olan bütün bu olumsuzluklar psikolojimi alt üst ediyor.. yaşadıklarımız kolay değildi senin de benim de Rabbim bize iki kat sabır versin.. hayırlısıyla bir an önce evlat sahibi olalım hepimiz inşallah.. canı gönülden hepiniz için hepimiz için dua ediyorum.. arada kendinden haberdar et bizi canım merakta bırakma..
Se
nin kaçıncı denemen olucak nerelerde yaptırdın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?