BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Sanırım en son bu tarih konuşulmuş Bana uyuyor, herkes tamam diyor mu, şimdiden belirlesek iyi olur. Herkes ona göre program yapar...

Son düzenleme:
yok çalışıyorum ama öğleden sonra o yüzden geceleri ayaktayız 6 nisan bana uyar şimdi kimler gelcekkalabalık olalım inşallah :)

Sanırım en son bu tarih konuşulmuş Bana uyuyor, herkes tamam diyor mu, şimdiden belirlesek iyi olur. Herkes ona göre program yapar...

kızlarrrr 6 nisannn süperrr bi tarihhh bana da uyarrr...ayrıca kebapa ben de bayılırımmmmm ayrıca sizlerle tanışmak için de sabırsızlanıyorum...ama ben yeri tam olarak bilmiyorummm nolcekkk...ya kaybolursammm bulurum bulurumm inş...

Merhaba kızçeler, ne güzel mekan belirlemişsiniz, gerçi Bursayı neredeyse hiç bilmiyorum ama öğreniriz yerini. Bende gelmeyi çok isterim, sizlerle tanışmayı. Melek, Gülisay, papatya...Memleketime gitme durumum var, eğerki o zamana gelmezse, gelmeye çalışacağım inşallah. Söz vermeyim sonra üzülürüm sözümde duramadım diye.

olmazzz sen gelmezsenn olmazzz...biz seninle yakın oturuyoruzz sayılır...kent meydanında buluşurr beraber giderizzz...çok zor değilmiş eşim bulursun dedii lütfenn sen de gelll lütfennnnn

olmazzz sen gelmezsenn olmazzz...biz seninle yakın oturuyoruzz sayılır...kent meydanında buluşurr beraber giderizzz...çok zor değilmiş eşim bulursun dedii lütfenn sen de gelll lütfennnnn

İnşallah tatlım ya, senle sohbetimiz çok güzel olduğundan, en çok seni merak ediyorum zaten :) kız biz yakınmı oturuyoruz :) ben hiç bilmiyorumki buraları :) senle uzağız sanıyorum :) söylediğim gibi, eğerki o zamana gelmezse, bir yolunu bulup gelmeyi düşünüyorum, biliyorsun durumumu. Gönlüm gelmekten yana, özellikle seni görmeyi çok istiyorum canım yaa.

oyy kuzummm yakın sayılırızz birazcıkkk ) ben de seni görmeyi çok istiyorummm...inş. gelebilirsin canımmm...bak memlekete gitmezsen eşini ikna et buluşalım kent meydanında onlar götürür bizi sonra onlarrr takılırrr hem de tanışmş olurlarr...gerçi biraz zor gibi ama bakarsınnn olurrrr... inş.. gelebilirsinnn yaaa

Çok üzülürüm gelmezsen gelmeye çalış canım ya, daha belli değilmi memlekete ne zaman gideceğin, ayarla be canım...

Tarihin uyumasına çok sevindim, bende tam olarak bilmiyorum akşam eşime gösterdim int. sitesini bulursun dedi bakalım.. olmazsa özelden tel. noları alır birbirimize tarif ederiz bir sekilde buluşuruz inşallah...

Eşim çalışıyor canım, sadece pazarları evde, hem getirmezki beni uyuz :) söylediğim gibi ayarlayabilirsem gelmeyi çok istiyorum, eğerki o zamana olmazsa, biz yine buluşalım olmamı :)

Çok üzülürüm gelmezsen gelmeye çalış canım ya, daha belli değilmi memlekete ne zaman gideceğin, ayarla be canım...

Nisanın ilk haftası gibi, gerçi eşimden izin çıkmadı ailemi özlediğimi biliyor, onun tuzu kuru tabi, annesi dizinin dibinde.. Çok fazla buradan yazamıyorum, özelimi tatlım :) gelmeyi çok isterim tabi, söylediğin gibi özelden birbirimize tel veririz, daha kolay olur buluşmak. ok canım..

Anladım canım, tabii sen daha iyi bilirsin.. Ama çok görmek isterim seni olmazsa, bir daha ki buluşmaya gelirsin,, Bu buluşmalar devam eder herhalde.. Sen iyi ol yeter gerisi teferruat...

kızlar tarihin herkese uymasına sevindim.adresi bulabilmek için mekanın ismini yazın sitede iletişim bölümünde hem haritada net gösteriyor yakınlaştırarak bakın hemde tel nolar yazıyor arayıp sorun tarif ederler.ben özel msj yazamıyorum henüz onun için numaramı veremiyorum.aynı caddede köşe başında bir urfa konak daha var karışmasın bizimki iki katlı olan öz urfa konak.sizde girerken sorarsınız tanışma toplantısı bur da mı diye.hangi otobüslerin geldiği konusunda ben size yardımcı olurum.

Anladım canım, tabii sen daha iyi bilirsin.. Ama çok görmek isterim seni olmazsa, bir daha ki buluşmaya gelirsin,, Bu buluşmalar devam eder herhalde.. Sen iyi ol yeter gerisi teferruat...
ben de çok istiyorumm kızcemi görmekk inşş gelebilirr...tabi ki de bu görüşmelerr devamm ederr neden etmesin ki...ben çok mutluyum ve heycanlıyımm yeni arkadaşlarımmm olacakk diyeee...eşime hep buluşmamızzdan söz ediyorummm delisen sen diyooo banaaa napıyımmm heycanlanıyorumm iş de...

bu numara verme işi iyi olurr valla ben bulabilirim inş. diye düşünüpp duruyorummm...ama eşimm zor değill bulabilirsinn diyooo gerçektenn çok heycanlıyımmmm çokkkk

yer zor değil canım bulur muyum diye düşünceleriniz olmasın.bulamam diyenler için belli bir saat belirleriz ve kaç kişi oraya gelecek ayarlarız kaplıkaya özdileğin önünden ben sizi alırım yada bineceğiniz otobüse göre yerin tam önünde de inebilirsiniz

birbirimizi hiç tanımasak da bir şekilde buluşuruz önemli olan niyet.bu arada aklıma gelmişken özel mesaj atma hakkı bulunanlar bu konuya önceki günlerde takılan arkadaşları da davet edebilir.buluşuyoruz diye belkı içlerinde gelmek isteyen olabilir

slm kızlar yeni geldim eve :) bayağı konuşmuşsunuz ben bulurum orayı yakın zaten 6 nisana olur verdi mi herkes :)))))))) bende çokk çokk heyecanlıyım :) hadi liste yapalım kimler geliyo diye :)

slm kızlar yeni geldim eve :) bayağı konuşmuşsunuz ben bulurum orayı yakın zaten 6 nisana olur verdi mi herkes :)))))))) bende çokk çokk heyecanlıyım :) hadi liste yapalım kimler geliyo diye :)

Ben geliyorum canım... (inşallah diyeyim) Listeye benide ekle

düzenli bir liste hazırlamaya çalışcam ama şimdilik listemiz:

papatya1655
gülisay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…