saolasın cnm.ben ataevlerde oturuyorum sizler ne taraftasınız ve nerede buluşmayı düşünüyrsunuz
ben yıldırımda oturuyorum canım, Burdan arkadaşımızın sahibi oldukları meskende bir kebapçıda buluşmaya karar verdik.. Bizde bilmiyoruz yerini ama int. adreslerinde adresleri vardı... yada özelden tel. noları verip birbirimizle haberleşebiliriz tarih 6 Nisan sana uygunmudur?
Çalışıyomusun canım ? neler yapıyorsun...
meraba kızlar bende ara ara kk e giriyorum bazen uzaktan takip ediyorum.ama ne zaman üzülsem illa bişiler yazıyorum cünkü dertlinin halinden çeken anlar.her ay aynı uzuntuyu yasamaktan sıkıldım bebk istiyorum olmuyr.tedavi görüyorum ama tedirginliklerim var.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bu arada anladıgım kadarıyla bulusma düzenliyorsunz galiba bende gelmek isterim kabul ederseniz.
hayır canım çalişmıyrum.evdeyim.1bucuk senelik evliyim. 7 aydır bebege odaklandık o yüzden iş aramıyrum.25 yasındayım.kac senedir tedavi görüyosun ve hangi dr a gidiyosun cnm
çok memnun oluruz.ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi vakit geçiririz.önceki sayfalarda buluşma yeri ve tarihi var.kesin gelirim diyorsan seni de listeye ekleyelim canım
daha çok yeniymişsin canım ya, inşallah çok beklemezsin sağlıkla hamile kalırsın..
Ben 4 senedir bebek için uğraşıyorum 2 kez hamile kalabildim ve 2 kez aşılma yaptırdım aşılamalarda hamile kalamadım kendiliğinden kaldım ve düşükle sonuçlandı.. Şu anda herhangi bir doktora gitmiyorum ama jimere gitmeyi planlıyorum..
Sen tedaviye başladınmı?
kızlar bende fakülteden barış ataya gideyim mi diye düşünüyorum.randevu almak zor diyorlar ama en azından infertilite konusunda uzman bi doktormuş.daha detaylı bir araştırma olur.ama hala kararsızım bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiki doktorum ziya çetin
kızlar bende fakülteden barış ataya gideyim mi diye düşünüyorum.randevu almak zor diyorlar ama en azından infertilite konusunda uzman bi doktormuş.daha detaylı bir araştırma olur.ama hala kararsızım bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiki doktorum ziya çetin
Bende ona gitmeyi istedim ama çok yoğunmuş, Mayıs ayında arayın, Haziran yada Temmuza gün verelim demişlerdi. Ondanda emin değilim yani, Allah bilir ne zamana gün verirler artık. O yüzden orası bize şuanda hayal gibi. Acıbademe gittin mi? Bursada en iyi orası derler.
yoğun dr lar zor oluyr ziya cetn den memnun degilmsn arkadasım ona gidyr cok memnun
ziya beyden bende çok memnunum.gerçekten mükemmel bir doktor.çok ilgili sorularına cevap veren hastasına değer veren beyfendi biri. benim tek tereddütüm infertilite konusunda ondan sonuç alan var mı onu bilmiyorum.arkadaşın da mı bebek olmadığı için gidiyor canım
canım sen tüp bebek için mi randevu istiyorsun.onun için isteyenler mayısta arasın gibi birşeyler okudum burda yada normal muayene için de mi o kadar beklememiz gerekiyor.acıbademi duydum ama ücretler bana biraz tuzlu geldi.allah inşallah yardım eder hamiş kalırız.ama kalamazsak tüp bebek için zaten baya para gidecek.onun için şimdiden eşimi de maddi olarak yıpratmak istemiyorum
evet yumurtlama tembelliği var onda da ilk ay klomen kullandı glukofenle bu ay klomen catlatma iğnesi hatta bgn gitti iğne olmaya.onun da yengesinn 5 sene cocugu olmamıs gitmediği dr kalmamıs sonra ziya beye gitmiş glukofen vermiş o ay hamile kalmış.birde benm drumun hemsiresi de pcosluymus ziya beyde tedavi görmüş ve olumlu sonuc almıs.bu işler birazda kısmet şans işi.
Tüp bebek bölümünü aradım, randevu alacaktım dedim. yani muayene, yada tüp bebek için ayrı bir randevu sistemleri yok. Hepsini genel veriyorlar. Birde eğerki tüp bebeğe başlanacaksa 5-6 ay gibi bir süreç oluyormuş haberin olsun canım. Çok yoğun olduklarından uzun bir süreç alıyormuş. Ben yinede gitmeyi düşündüm. Bize gerçi rapor felan olmaz, kendi paramla tedaviye başlayacaktım, özellerden dahada uyguna oluyordur diye. fakat randevu almak işkence gibi.
Rapor şartları sana uyuyorsa, orayada gidebilirsin tabi, tabi baya bir beklemek şartıyla..
kızlar bugün duyduğumda çok üzüldüğüm birşeyi paylaşmak istiyorum sizinle.bilmiyorum haberlerde gördünüz mü muğlada bi üniversite öğrencisi banyoda bebeği doğurduktan sonra 6.kattan aşağı atmış.bebek arabanın birinin üstüne düşmüş ve ölmüş.asla isyan etmiyorum ama bunu görünce içimden geçti rabbim biz bu kadar çok istediğimiz halde neden bize vermiyorsun böyle kıymet bilmeyenlere veriyorsun diye.biz bebeğimiz olsun diye nelerle uğraşıyoruz nasıl savaşıyoruz adamın kızı da doğurup camdan atıyor gel de deli olma ya....
Herkes iyi, her şey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?