- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 41
düzenli bir liste hazırlamaya çalışcam ama şimdilik listemiz:
papatya1655
gülisay
hadi bakalım listemiz iyice kalabalıklaşır inşallah...
Hepimiz beklemedeyiz herhalde kızlar, doktora giden yok galiba... Belki de bu boşlukta kendiliğinden gelir iyi haberler,
Beklemedeyiz canım ya, bizede tüp bebek dediler, eşim istemiyor. Bekleyeceğim artık, belki kendiliğinden olur diye. Allahtan umut kesilmez.
Bu arada listeye adımı yazdırmadım, benim durumum belli değil , eğerki buna katılamazsam, sonra yine yapalım olmazmı :) o zamana gelirim inşallah..
inş.. gulisay inş... yaaa kafayı yiycemmm geçmiyooo zamann durdu sanki...dün gece hiç uyuyamadımm hiççç...düşün düşünn sabahı ettim... evett yaaa kalabalıkk olalımmm...
Canım benim, düşünme bu kadar, hem bu ayı boş geçirmediniz, bu ay olur inşallah. Bir taraftan eşin senin yanında, aşılamaya karar verdiğinde oda yanında. Benimki gibi değil ya.. Olumlu düşünelim, doktorlar bizlere kesinlikle olmaz demediler ya, olacak Allahın izniyle..
nasılsınnn canımmm...olur tabiii biz daha çokk buluşuruzz inş...ben bugün hiçç iyi değilimmm...kendime söz vermiştimmm sakin olacaktımm heycan yapmıycaktımm...öylee bir garipp hal içindeyimmm...
Şükür diyelim canım benim, eşime keçiboynuzu aldım, yemem, içmem diyor. Eşim hiç benim yanımda değil. Seninki bari sesini çıkartmıyor. Ara sıra insana sıkıntı basıyor,, haklısın. Ama düşünsene hiç bir şeyi değiştiremiyorsun, herşey olacağına varıyor. İnan bak neden korkarsan o başına geliyor. Korkma sakın bir şeyden, olmazsa olmasın de, hayatın sonu değil ya.. Vallla ben bir kaç gündür bunu diyorum kendime.
İnan bak bundan çok korkuyordum, yani doktorun tüp bebek olur demesinden. Asıl korkum eşimden di. Ne doktora gider, gitsede yok şu kadar para verdik der, hele birde olmazsa, offf...bilmem ne.... sanki hepsi olacak gibi, korktuklarım başıma gelecek gibi. O yüzden korkma bir şeyden, varsın gelsin...
canım benimm yaaa...ben seni çokk seviyorumm yaaa...ben sana çokk dua ediyorummm çokkkk...boşverrrr sen de bütün parasını çatır çatırr yeee...görsünn gününü
Sağol canım benim, bende seni çok sevdim, sanki yıllardır arkadaşım gibisin, kanka :) Allah razı olsun, bende dualarımı eksik etmiyorum. He valla bizimkinin parasını yemek var aslındada :) akşam dedim pintiisin, kızıyor bana, ne pintiliğimi gördün diyor :)
Bu çocuk daha olmadan çok paramızı yedi diyor :) bende doğsun, büyüsün, çalıştırır bizde onunkini yeriz dedim :) harcadıklarımızı geri alrız dedim :)
süpersin kankahele bi doğsun o sıpa..bende ısırıcamm her bi yerlerini...
Ok yeri zamanı söyleyin bende orda olurum inşallah:)) kızlar acilen Acıbadem Şahin bey aşılamayı ne kadr yapıyor muayene ücreti nedir öğrenmem lazım( bilgisi olan bursa yaZsınlütfen
inş.. gulisay inş... yaaa kafayı yiycemmm geçmiyooo zamann durdu sanki...dün gece hiç uyuyamadımm hiççç...düşün düşünn sabahı ettim... evett yaaa kalabalıkk olalımmm...
meraba kızlar bende ara ara kk e giriyorum bazen uzaktan takip ediyorum.ama ne zaman üzülsem illa bişiler yazıyorum cünkü dertlinin halinden çeken anlar.her ay aynı uzuntuyu yasamaktan sıkıldım bebk istiyorum olmuyr.tedavi görüyorum ama tedirginliklerim var.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bu arada anladıgım kadarıyla bulusma düzenliyorsunz galiba bende gelmek isterim kabul ederseniz.
Beklemedeyiz canım ya, bizede tüp bebek dediler, eşim istemiyor. Bekleyeceğim artık, belki kendiliğinden olur diye. Allahtan umut kesilmez.
Bu arada listeye adımı yazdırmadım, benim durumum belli değil , eğerki buna katılamazsam, sonra yine yapalım olmazmı :) o zamana gelirim inşallah..
Nedemek canım ya gelmek istiyorsan ekleyiverir seni listeye papatya...
Bizde aynı şeyleri yaşıyoruz canım ya. Gel dertlerimize derman olalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?