- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 73
merabalr dün dr uma gittim görüştük aşılamaya geçelim dedi.ama hala aklımda sorular var.folic asit i bıraktım olmuyr diye dedim inancını yitirme ve başla dedi. bu ay rahim filmi cektrcem.sperm testi falan.yani bu ay da boş geçiyor.çok zor bi durummuş.kimseye derdini anlatmazsın anlatsan da aglar gidersin. çeken bilirmiş.çok doğru.gene de şükürler olsun rabbime.
Çok doğru gerçekten çeken bilir, Folic asit sürekli kullanıyorum ben , bence bırakma! Benimde bu ay boş geçiyor canım hayırlısı tabiii..merabalr dün dr uma gittim görüştük aşılamaya geçelim dedi.ama hala aklımda sorular var.folic asit i bıraktım olmuyr diye dedim inancını yitirme ve başla dedi. bu ay rahim filmi cektrcem.sperm testi falan.yani bu ay da boş geçiyor.çok zor bi durummuş.kimseye derdini anlatmazsın anlatsan da aglar gidersin. çeken bilirmiş.çok doğru.gene de şükürler olsun rabbime.
slm kızlar nerelerdesiniz buluşma yaklaşıyor kimsecikler yokkkkk((((
aslında bu hafta sonu mu yapsak insan heyecanlanıyorrrrr bi an önce buluşalım diyeeeee :))))
Burdayım canım ya ben de meraklanıyorum çok.. Benim için farketmez canım ama herkese 6 Nisan dedik giremeyebilenler olabilir mi acaba...
Banada uzun geldi, bekle bekle geçmiyor zaman...
Burdayım canım ya ben de meraklanıyorum çok.. Benim için farketmez canım ama herkese 6 Nisan dedik giremeyebilenler olabilir mi acaba...
Banada uzun geldi, bekle bekle geçmiyor zaman...
kızlar bu hafta olursa ben gelemem annemn mevlidi var.bide tam adres verebilrmsnz bulusma yer ve zmn.önceki sayfalrda bulamdım
Eee Nasılız kızlar, herkes buralardamı ? Melek ten haberim var özelden no, sunu aldım papatya ile ben buralardayız, özalp yoğun bu aralar... ee başka betül de katıldı aramıza oda gelecek inşallah..
!!! Diğerleri programda değisiklik yok geliyormusunuz....Bir ses verin.
Herkes iyi, her şey yolunda mı?
canım ben pek ii değilim. malesef eşim acilsafra kesesi ameliyat olmak zorunda kaldı ve şuan istirahat ahilnde ve bende izinliyim evdeyim ve çok sıkıntılı bir süreçteyim(
Çok çok geçmiş olsun canım, umarım iyidir eşinin durumu...
Senin için de üzüldüm evet sıkıntılı ve stresli bir süreç Allah yardımcın olsun canım.. Bozma moralini düzelir herşey...
Çok çok geçmiş olsun canım, umarım iyidir eşinin durumu...
Senin için de üzüldüm evet sıkıntılı ve stresli bir süreç Allah yardımcın olsun canım.. Bozma moralini düzelir herşey...
Bu ayda bebek yok sanirim arkadslar
Subat 24 de adet oldum suanda 25inde adet olmam gerekmiyomu ? Bn mi yanls hesapliyorm dongum 30 31 32 33 34 fln . Her ay bllide olmuyo bnde normal adet zmnina gore 30gunden hesapliyorm hep . Ama senede 6 7 ay 30.gunde oluyrm .. Test yptim negatif cikti . Ama ole 5 dk beklemedn testi.. Ve her ay adetime yakin goguslerm agrir bu ay hc agrim yok hmde hc. Adette olmdm dha. Kasim ayindan beri hep ayin 24 lerinde adet oldum bu ay sasti gene ... Bu ayda sanirim bebis yokcok mralim bozuk . Bursada iyi bir doktor varmi arkadslar ... BildiginZ
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
inşallah hasta olmazsın canım daha çıkmamış da olabilir geç döllenme falan olmuştur belki :)
kızlar nerelerdesiniz burası çok boş kalmışşş :))
Bu ayda bebek yok sanirim arkadslar
Subat 24 de adet oldum suanda 25inde adet olmam gerekmiyomu ? Bn mi yanls hesapliyorm dongum 30 31 32 33 34 fln . Her ay bllide olmuyo bnde normal adet zmnina gore 30gunden hesapliyorm hep . Ama senede 6 7 ay 30.gunde oluyrm .. Test yptim negatif cikti . Ama ole 5 dk beklemedn testi.. Ve her ay adetime yakin goguslerm agrir bu ay hc agrim yok hmde hc. Adette olmdm dha. Kasim ayindan beri hep ayin 24 lerinde adet oldum bu ay sasti gene ... Bu ayda sanirim bebis yokcok mralim bozuk . Bursada iyi bir doktor varmi arkadslar ... BildiginZ
pazartesi bat ve bütün adet belirtileri mevcut(( zaten imkansıza yakındı bu ay olsun zaten ara verdik bu ay kür yapcam :))) sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?