BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Sana ne dediler ? Nezaman gideceksin?
Ben heyet raporunu teslim etmeye gittigimde sekretere sormuştum son ignemde bitti dedm biz sizi aricz 6 ay içinde demsti.neee dedim benm ignelerim bitince doktr hemn gel demsti dedim bu ayn 25 ine randevu vermişti. Kafasna göre randevu veriuo herlde

Ben de denicem dışarıya almaya inşallah. Bakalım bana ne diyecekler. Gürkan bey ne yumurta toplamama ne transferime girdi. Alanında başarılı bir doktor olduğunu duymuştum ama nasiblenemedik ne yazık ki . Zaten sıra sene de 1 kere geliyor. Demek ki 3. Hakkımız için 2 sene daha beklicez dışarı alabilmek için . Yetisemiyorsan hastanın işini kolaylastirmalisin. Rabbim iyi insanlara karsilastirsin. Hayırlısini nasib etsin

Amin ALLAH herkezin yardımcısı olsun.Hiç görmemişsin bile hoca Efendiyi yazıklar olsun neyin inadında bilmiyorum.İnşallah alırsın.Alırsan haber ver lütfen.

Amin ALLAH herkezin yardımcısı olsun.Hiç görmemişsin bile hoca Efendiyi yazıklar olsun neyin inadında bilmiyorum.İnşallah alırsın.Alırsan haber ver lütfen.
Sizde sorun neydi.benim yumurta rezerv azligi bana kendisi teklif etti al raporunu git disarda yaptir diye..

Sizde sorun neydi.benim yumurta rezerv azligi bana kendisi teklif etti al raporunu git disarda yaptir diye..
Çok geçmiş olsun. Tüp bebeği yaptırdığı gun sormuştum gorevlilere raporumuzu dışarı alabilir miyiz diye. Sadece aciliyeti olan hastalarininkini dışarı verdiklerini söylemişlerdi. Rezerv azliginiz olduğu için zaman kaybetmemeniz için size öyle demişlerdi. Rabbim yardımcınız, yardımcımız olsun. Sizinle gürkan bey mi muhattap oldu. Biz hiç göremedik 2 senedir kendisini.

Ya canim celiskide burda iste sinir oluyorum.acileyeti olanlara veriyolar goya ama beni ikinci denme icin siraya soktular 102. Sira.9 ay falan rahat beklersin dediler.baska sebepten olanlari 2-3 ay sonraya cagitdilar.nasil bi aciliyet bu anlamadim yani.gurkan hocayla muhattap olmak zor.bi transferde gordum ben onu.bide negatif sonrasi gorusmeye gittigimde sans eseri denk geldi ozaman iste al raporunu git beklemek istemiyosan dedi.vaalla nasil bir yerdir bu universite cozemrdim ysni.bukadar negatifleride duydukca cokta guvenim kalmadi acikcasi oraya..

Ben de aynı şekilde şikayet ettim ama sonuç sizinkinden farklı olmadı. Amaç bizleri denek gibi kullanmakmı bilmiyorum, okadar yoğunki insanlar aylarca bekliyor, başvuru yapıpta bir yıl dan önce tedavisi başlayan duymadım, iki yıldır takip ediyorum pozitif sonuçta hiç duymadım. Allaha havale ediyorum gerçekten. Çalışan insanlarız , işimizl gücümüzünbırakıyorız, tedavi süresince en ufak bir kontrole gitmemiz tam bir gün çünkü saatlerce bekliyoruz. Hiç düşünmüyorlar . Zaten ilaçlarla gerilen psikolojimiz iyice bozuluyor ve hiç bir şey açıklamamaları müthiş. Yoğunlukta hastaya tek kelime edemiyorlar.muayene eden uzman ve asistanın arslarındaki konuşma süper: "ben şimdi sağ yumurtadamıyım? Yok sol burası, sağmı acaba " . Sonunda diyorum ki eğer nasip ettiyse verecek olsn Allah . Ama o dr la ama bu dr la inşallah o ol derse olacak . Allah müstehakkını versin herkesin ve bu tedaviye buşekilde mecbur bırakılanlarada sabrını

Şubat 25 mi ? Sen git iğnelerim bitti dr la konuşmak istiyorum de 6 ay beklememi sölemedi de bence

Ne yazık ki bende hiç pozitif duymadım arkadasim 2 kere yaptı olmadı. Benle aynı gün 3 kişi transfer olduk olmadı. Hep negatif olan zamanimiza oluyor. Aratirmalsrima göre tüp bebekte embriliyog çok önemliymis. Bende özel araştırıp gitmeyi düşünüyorum. Hep hayırlısı diyorum. Sizin de raporunuzu verdilerse kesin aman ihmal etmeyin. Alın hemen yaptırmaya bakın inş.

Benim raporumu da vermediler.Embriyolog demeyin bana! faküldeki benim tam transferden önce moralimi çok bozmuştu embriyonuzun çok az tutunma şansı var demişti ,düşüncesiz.

Benim raporumu da vermediler.Embriyolog demeyin bana! faküldeki benim tam transferden önce moralimi çok bozmuştu embriyonuzun çok az tutunma şansı var demişti ,düşüncesiz.
Benim de ilk yumurta toplamamda 13 yumurta toplandı 4 du dollenmisti 5 gün hepsi olmuştu. Ikincide 18 tanede 5 i döllendi ama 4 . Gün de sadece biri günündeydi. Bizde ni bu kadar problem yoksa iyi Sperm mi secemiyorlar anlamadım. O gün başka bi arkadaşa 1 tane nakil yaptılar geride 10 tane dollenmis yumurtası kaldı. Takip edip dondurulacak hale gelirse aricaklardi. Aramadilar 10 yumurtadan hepsi mi Yaşamaz. Nasıl bir iştir . Telef oldu yumurtalar.Özel hastahanelerde bir kere yumurta toplanıyor 3 kere bile nakil yapılsa ilk dondurulanlardan nakil ediliyor.

7 yıldır bu işin içinde olan biri olarak tavsiyemdir.öncelikle inşallah bi sorununuz yoktur.İşin ehli birini bulun vakit kaybetmeyin.Osman hocaya gidin mesela ne var ne yok ne gerekli size söylesin.
Kaç kişi Osman hoca da tedaviyi karşılayabilir ki,sanırım şu anda 10bin tl civarında tutar ilaçlarla.

Doğru diyosun gideym doktr cagrmsti 20 gün sonra derm alirlar inşallah
İnşallah canım , en azından kabul etmezlerse bir sorun madem de sekreterlere, sonuçta beni geçici menapoza soktular 6 ay varsa neden şimdi ilaç başladılar de bence canım sonuçta bu iğnlerin etki süresi var , hakkında hayırlısı.

İLK DENEMEYİ TEMMUZ 2014 TE YAPTIM tutmadı 3. adetimde 2. denemeyi yaptık daha sonra son transferi 9 martta yaptık tuttu şükür özel bişey yapmadım sadece 1 gün yattım ama işte yapmadım işime gelip gittim herşeyden öncesi allah ol dedi şükür rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…