BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

cnm adetime 3 gun kala fln ilskı olmadı o yuzden hc sanmıyrm .. ıste doktoruma randevu aldım beklıcem bı 5gun daha . ama ıcıme dogmuyo hp negatıf olunca ........ ve gogus uclarım yara gıbı ayrıcada bu ay ıslaklık hıssettm. ve bu ay sanırım yumrtlamam olmadı blkıde ondan adet olamadım. yada erken oldu.. gcn ay yumrtlamam oldu ama bebıs olmadı. bu ay adetimn 9. gununden bu yana hc kasık agrm uzayan akıntm olmadı. sdce koyu beyaz kıvamlı akıntm var suanda.... ama ıns yanı bebısdr dyrm ama hep yanılıyrm pekde umıtlenmk ıstemıyrm..

Belkide hamilesindir canım ya, inşallah öylesindir... Değilsende canın sağolsun umarım tez zamanda sağlıkla kalırsın..

ınsssssssssss. dyrm tatlm hep ama husrana ugruyrmm. rbbm genede hyrlısını versın. esımdede grade 1 varıkosel cıktı ama degerlerı duzgun . bklm ıkımzde bu ay ben hgs cekılcem. oda sperm test yptrck gene..... hakkmzda hyrlısı olsun ıns... rbbm cabalarımzı bosa cıkartmasın.

hayıt-biberiye-civan perçemi
kaya yarpuzu yapacam canım
ama bal çörek otu tarçın mı yapsam acaba yoksa bunlarımı bilemedim :))) bugün aktara gitcem bakalım ona da sorcam ne diycek.

pazartesi bat ve bütün adet belirtileri mevcut (( zaten imkansıza yakındı bu ay olsun zaten ara verdik bu ay kür yapcam :))) sen nasılsın canım

hyrlısı olsun ıns cnm ... bak sana ne dıcem sogan kuru gercekten cok yararlı faydalı bı kur gercektende yumurtlamayıda saglıyor. bn faydasını gordum.. ama duzenlı ıccen ılac gb. snr ıncır suyunu ıctm. ama sunu soylıcem sana. benım hormonlarım hep duzgun cıkıyo ama bu ay ıncır suyunu ıcınce gogus uclarımda ıslaklık hıssettm. bzn bende sıkıyodum uclarını ama bu ay nedense oldu bole . bana gore sankı prolaktın hormonum yukselms olablr. eger adetlerınde yumurtlamanda sorun yoksa ıcme derim..ıcıpde hamıle kalan cok pkolu arkadslarda dolu. herkesın bunyeye bır olmuyo demekkı. ılk once sogan suyunu ıc. dgr ay 10 gun kala gene sogan suyu ıc sonra ıncırı ıc derım. ben sogan suyunda yumrtladm ve catladı yumrtam ama ıncır de olmadı bole bsy.....

yumurtada var çatlamada canım .ilaç kullanmadan da ikisi oluyor. Aslında eşimde de bende de problem yokmuş. Ozaman soğan suyu mu denesem dediğin gibi. Işte kürleri duyunca kafası karışıyo insanın. Bal çörek otu tarçın mı denesem direk acaba bu kür hakkında bilgin var mı ?

hayıt-biberiye-civan perçemi
kaya yarpuzu yapacam canım
ama bal çörek otu tarçın mı yapsam acaba yoksa bunlarımı bilemedim :))) bugün aktara gitcem bakalım ona da sorcam ne diycek.

BAl çörekotu tarçını bende denedim canım... ama diğerlerini denemedim... Aktar ne diyecek bakalım? Ben bu ay hiççç kür falanda yapmadım, boşuboşuna geçti yine bir ay daha...

BAl çörekotu tarçını bende denedim canım... ama diğerlerini denemedim... Aktar ne diyecek bakalım? Ben bu ay hiççç kür falanda yapmadım, boşuboşuna geçti yine bir ay daha...

çörek otu aldım bi de hayıt aldım deniycem ayyyy belki işe yaraaar:))
sen nasılsın canım ?

cnm sogan suyu rahım temızleyıcı. bnde yumrtalama sorunum var. sogan suyu syesınde yumrtladmda catladıda. snr ıncır ıctım ıste. ılk 9 gun agrım oldu erken mı ymrtladm . snr catladımı catlamadımı anlamadım. halada adet olmdm .hatta dun 35.gunumde bel ve kasık agrım oldu snrda uzayan akıntım xs anlamadım. senın bole problemın yoksa bence sen sdce sogan suyu dene derım. cnku bı arkadas yazmıs bu sıtede senın gb ılacsz yumrtluyo ctlıyo ıncır suyu ıcmıs ve olgunlasmasını engelllemıs bıraktıgı gb sorunu kalkmıs. ve bal corek otuda yumrtalama sorunu olanlar ıcın mı ? tam o konuda blgım yok. ıncırle soganı bılıyorum tatlım . sıtede cok konu acılms kurlerle ılgılı oku takıp et ıstersen cnm...

teşt yapmadın mı 35. gün olmuş
soğan suyunu deneyim ozaman hiç karıştırmayım :))

teşt yapmadın mı 35. gün olmuş
soğan suyunu deneyim ozaman hiç karıştırmayım :))

yaptım negatıf.. gec mı yumurtlamam oldu anlamadım. ya sorunu olmayıp ıcınde var tatlım bak kulupdekı kurlerle ılgılı konulara kararını sen ver. ama sogan suyunun ben fydasını gordum he bebegm olmdı ama yumrtlamm oldu yanı.. klomenlede olmadı benım bebegm. ıste salı kanda baktırcam ıns.. ama soganı dene derım ttlım

Son düzenleme:

inşallah kanda çıkar canım geç olmuştur belki inşallah hamilesindir :)))))

çörek otu aldım bi de hayıt aldım deniycem ayyyy belki işe yaraaar:))
sen nasılsın canım ?

hayıtı su halindemi aldın canım, bende de var sabahları yarım çay bardağı hayıt üzerine su ekleyerek içiyordum, onuda bıraktım...
İyiyim canım ya dün gezdik, bu gün evdeydik biraz bahar temizliği yapalım dedik...
Bu haftada geçsede cum.tesi gelse bir görüşseydik... Ondan sonra fırsat buldukça buluşuruz.. Bak bahar da geldi, oh misss

ot halinde aldım hayıtı demleyip içcem dün bende temizlik yaptım kızlar gelirler artık foruma hafta sonuna ne kaldı :)))

kızlar bugn rahim filmi cektricem umarım kötü bişi cıkmaz.dua edin lütfen.

inşallah kolay geçer ve hiç bişey çıkmaz dualarımız seninle :))))
bende çektirdim hiç korkma hemen acısı ağrısı geçiyor. azcık kanama yapıyor ondanda korkma ben duymadan gitmiştim kanamayı kalkınca anormal bişey mi var diye düşünmüştüm.
hadi iyi haberlerle gel inşallah :)

tüplerim acıkmıs bi sorun cıkmadı.acı dediğin gibi hemen gecyr ama o halde oldugum için kendimi tutamadm agladım braz.

tüplerim acıkmıs bi sorun cıkmadı.acı dediğin gibi hemen gecyr ama o halde oldugum için kendimi tutamadm agladım braz.
Bende eve gelince ağlamıştım, bunu da yaşadım ya diyee O yüzden yazdığını okuyunca içim sızladı.. Ama çoook şükür ki açık çıkmış tüpler çok sevindim canım.. Allah kolaylık versin hepimze...

bende bunu yaptirmisdim aynen sizin gibi sanki icimi kanatdilar amma bendede acik cikdi zaten bizde tupler kapali olmazki o biraz yasi gecmis hanimlarda olur..dert etme birtenem olur insallah hepimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…