Bir hafta on gün sonra falan Canım inş hamissindir kırk uçurmaya geliriz karşılıklıSen bu belirtileri ne zamn farkettin cnm
Benim de cumartesi den beri adet sancısı gibi sancım var , karnım şişti acaba adet mi olacamKasık ağrısı vardı canım akıntı yoğundu goguslerde batma vardı birde şişkinlik vardı baya sende varmı peki belirti ya inş mutlu haberlerle gelirsin
Aaaa inanmıyorum belki bir komplikasyon gelişti bi problem oldu insn bir muayne etmezmi orası öyle Canım bende hamilelik için gitmistim ya beta 29 ken beni içeri bile almadılar Dr muhattap bile olmadı sekreter kan tahlili istedi tekrar artarsa gel dediler arttı gittim hiç hamilesin su hapı kullanmaya devam et bunu yap falan yok haftaya gel tekrar yallah gitmeyeceğim ama direk medicabile gidicem bu arada Osman Develioğlu ve murat arsalanida ovuyorlar Canım hakkında hayırlısı inş raporunu barı verirlerÇok haklısın canım. Benim için Üniversite bitti raporumu istiycem ve Jimer de yaptırmayı düşünüyorum. Ama biraz dinlenmem lazım hem bedenen hem de psikolojik. Maddi açıkdan da kendimi toplamam lazım. Bugün aradım negatif görüşmesine bile gelmene gerek yok karara göre ararlar sizi dedi.
Yok canım onlar banada oluyordu stres yapma pozitif düşünBenim de cumartesi den beri adet sancısı gibi sancım var , karnım şişti acaba adet mi olacam
İnşallah canım , benim akıntım da çok oluyor, jel yapıyor onu.Kasık ağrısı oluyo da akıntı cok yok vlla bilmiyorum ya inşallah hamileymdr :-(
İnşallah bunlar tutunma sancılarıdır , korkuyorum valla.Yok canım onlar banada oluyordu stres yapma pozitif düşün
Nasıl bu kadar ilgisizler anlamıyorum? Bu kadar insanı denek faresi gibi kullanıyorlar demekki. Zaten hiç tavsiye yok .Aaaa inanmıyorum belki bir komplikasyon gelişti bi problem oldu insn bir muayne etmezmi orası öyle Canım bende hamilelik için gitmistim ya beta 29 ken beni içeri bile almadılar Dr muhattap bile olmadı sekreter kan tahlili istedi tekrar artarsa gel dediler arttı gittim hiç hamilesin su hapı kullanmaya devam et bunu yap falan yok haftaya gel tekrar yallah gitmeyeceğim ama direk medicabile gidicem bu arada Osman Develioğlu ve murat arsalanida ovuyorlar Canım hakkında hayırlısı inş raporunu barı verirler
İnş Canım bende adet olucam sanmıştımİnşallah bunlar tutunma sancılarıdır , korkuyorum valla.
Bugun yumurtalar toplandi transfere kadar dikkat etmem gereken birsey var mi?İnş Canım bende adet olucam sanmıştım
Canım benim aşılama ile kaldım B bebegim-gelBugun yumurtalar toplandi transfere kadar dikkat etmem gereken birsey var mi?
Canım benim aşılama ile kaldım B bebegim-geltosun788 T teacher 12 ye sor ama bence transferden sonra dikkat et ilk bir hafta yat dinlen iş yapma
Dinlen canım bol bol , yorma kendini .İlaçların vardır mutlaka saatine uyarak kullan,aksatma. Hayırlısınile hamile kalırsın inşallah.Bugun yumurtalar toplandi transfere kadar dikkat etmem gereken birsey var mi?
Meslek ne Canım umarım bir gün yuvana donersin Bursa CaN dırsevgili hemserilerim basligi gorunce bursa yazdigini gorunce cok heyecanlandim her zamanki gibi isim nedeniyle orda olamasamda kalbim bursa bursa..ay varya onca yer gezdim onca msj attim en rahat en simarik msjim bu akrabalarima yaziyom gibi hissettim
Ben kullandım Canım ama kalamadı onlarla maalesef 3 / 4 kezsorun maalum bebek..klomen kullandim bu ay tam bir hafta once catlatma ignesi vuruldu aranizda klomen +catlatma ignesi kullanann var mi hemsolar
canim hosgeldin aramiza.ben 4 ay boyunca kullandim ama malesef bosuna kullanmisim.sende sorun ne.eger gercekten ciddi biseyse hic bunlarla bosuna vakit kaybetme derim..sorun maalum bebek..klomen kullandim bu ay tam bir hafta once catlatma ignesi vuruldu aranizda klomen +catlatma ignesi kullanann var mi hemsolar
Canim ilaclarini zamaninda kullan.kafani dagit bol bol gez:)) sonrasinda yatacak bol bol zamanin oluyo zaten.simdiden hayirli olsun canim.kac yumurtan toplanmis..Bugun yumurtalar toplandi transfere kadar dikkat etmem gereken birsey var mi?
Bencede biraz ara ver canim.enazindan yaz sonuna dogru dusunmeye basla.kafani biraz toparlarsin enazindan.adamlar gorusmeye bile gerek duymuyolar ya.kalan embriyolar hakkinda bile bilgi vermediler dimi.denek gibi kullaniliyoruz iste.yapmis olmak icin yapiyolar iste.gerisi onlar icin cokta onemli degil.bende hayirlisiyla bi yaptirayim su ikinciyi bi daha universitenin adini bile duymak istemiyorum.bu isin icinde olan birri olarak resmen aciyorum halimize.okadar ilac kullan bukadar sey cek bosubosuna sagligimizdan oluyoruz resmen..Çok haklısın canım. Benim için Üniversite bitti raporumu istiycem ve Jimer de yaptırmayı düşünüyorum. Ama biraz dinlenmem lazım hem bedenen hem de psikolojik. Maddi açıkdan da kendimi toplamam lazım. Bugün aradım negatif görüşmesine bile gelmene gerek yok karara göre ararlar sizi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?