- 4 Nisan 2016
- 69
- 38
- 3
- 39
Idrara guvenme 2gun daha bekleyip kan testi yaptir bence senden cok umutluydum ama yipratma kendini lutfenNe bileyim canım dayanamadım cuma test günüm kanda bakalım ne çıkacak ?
8 yumurta alinmis bugun aradilar acıbademden 6 si dollenmis sayi az cok umutlanmak istemiyorum ama elde degil bekliycezCanim ilaclarini zamaninda kullan.kafani dagit bol bol gez:)) sonrasinda yatacak bol bol zamanin oluyo zaten.simdiden hayirli olsun canim.kac yumurtan toplanmis..
merhaba merak etme acibadem iyi bi hastane doktor falan cok iyi olumlu sonuc alirsin inşallah hastalarinin yüzde 70 hamile acibademde sahin bey iyi bi doktor8 yumurta alinmis bugun aradilar acıbademden 6 si dollenmis sayi az cok umutlanmak istemiyorum ama elde degil bekliycez
Icime su serptin tesekkur ederim forumda yazilanlari okudukca hic moral kalmadi senin tedavi ne durumda ?merhaba merak etme acibadem iyi bi hastane doktor falan cok iyi olumlu sonuc alirsin inşallah hastalarinin yüzde 70 hamile acibademde sahin bey iyi bi doktor
6 gayet iyi canım endişelenme inşallah kaliteli olsunlar.8 yumurta alinmis bugun aradilar acıbademden 6 si dollenmis sayi az cok umutlanmak istemiyorum ama elde degil bekliycez
Doğal yolla olmz dedi ya doktr tup bebkte tutmadi yikildim resmn ben güçlü biri değilim ;-(Yaaaaaaacanımmm daha çok gençsin sen yapma böyle.
Bende öyle avutyrm kendmi zamanı gelmemis demk dyorum ama aklma geldikçe agliyrm ;-(Canım ya çok üzüldüm gerçekten ne desek şuan boş biliyorum ama Allah büyük demekki vakti var elbet olacak Allahın izniyle
Allahm hepimze sabir ver yarabbim cok zormuş bide benm kistlermden dolayi agrm cok oluyo bebegmde olmadi napicam bilmiyorum :-(İnanmıyorum yaÜzülme demenin ne kadar boş olduğunu şuan en son söyleyecek kişi benim. Ama daha çok küçüksün ilk denemen daha önünde uzun bir zaman var sabret canım. Elimizden gelen tek şey sabır
Evet ama bidha denicek gücüm yok Şuan :-(kesinlikle katılıyorum daha gerçekten çok gençsin ve unutma sen şanslı birisin , fakülte de sıra beklemeden tüp bebeknyapan tek insan sın :)
canım inan bana zaten ilk denemede tutan emin ol çok az insan vardır. fakülteyle görüştünmü ? Dr ne diyor? verecek olan Allah inşallah o en hayırlı zamanda verir. Dua etmekten başka yapacak bir şey yok. Kistlerinle ilgili soğan kürü nü dene. İkinci için dr ne diyorsa onu dinle. Hemen yapman daha iyi ise ara verme çünkü biz zoladex le kistleri baya baskıladık, ara vermen kistler için iyi olmayabilir. Mutlaka Işıl hanım la görüş ve fikrini al.Allahm hepimze sabir ver yarabbim cok zormuş bide benm kistlermden dolayi agrm cok oluyo bebegmde olmadi napicam bilmiyorum :-(
Bende öyle avutyrm kendmi zamanı gelmemis demk dyorum ama aklma geldikçe agliyrm ;-([
Doktora gitmedimki aramadimda napcagmi bilmiyorum cnm bencanım inan bana zaten ilk denemede tutan emin ol çok az insan vardır. fakülteyle görüştünmü ? Dr ne diyor? verecek olan Allah inşallah o en hayırlı zamanda verir. Dua etmekten başka yapacak bir şey yok. Kistlerinle ilgili soğan kürü nü dene. İkinci için dr ne diyorsa onu dinle. Hemen yapman daha iyi ise ara verme çünkü biz zoladex le kistleri baya baskıladık, ara vermen kistler için iyi olmayabilir. Mutlaka Işıl hanım la görüş ve fikrini al.
Bugun aradilar 3u 4bhucrelimis digerli 2 hucreli yarin yada cumartesi transfer olucakmis normal de kac hucreli oluyormus6 gayet iyi canım endişelenme inşallah kaliteli olsunlar.
ben ilk tedavimi şahin beyde oldum benim tutu ama malesef düşük oldun şimdi haziran gibi osman develiogluyla başliyorum tedaviye hayirlisi olır inşallahIcime su serptin tesekkur ederim forumda yazilanlari okudukca hic moral kalmadi senin tedavi ne durumda ?
Bilmiyorum canım fakülte genelde kaliteli yada kaliteli değil diyor bana 3.gün transfer edildi, embriyolar 3. Gün embriyosu gayet kaliteli dendiBugun aradilar 3u 4bhucrelimis digerli 2 hucreli yarin yada cumartesi transfer olucakmis normal de kac hucreli oluyormus
Fakülteye git konuş canım bence arasan şimdi biz sizi arıcaz diyip geçiştiri sekreterler. Dr umla görüşmek istiyorum de.Doktora gitmedimki aramadimda napcagmi bilmiyorum cnm ben
Üzülme desem boş biliyorum Canım insan üzülüyor ama Allah buyuk elbet bir gun olacak BİR söz varBende öyle avutyrm kendmi zamanı gelmemis demk dyorum ama aklma geldikçe agliyrm ;-(
Sen öyle diyonce aradm bugn 6 mayisa randevu verdiler cnm en azndan soraym bakym amelytmi olsam tekrr tüp bebekmi denesem bilmiyorum ama şuan hic bişey yapmak istemiyorum :-(Fakül
Fakülteye git konuş canım bence arasan şimdi biz sizi arıcaz diyip geçiştiri sekreterler. Dr umla görüşmek istiyorum de.
Evt Allaha yalvarmktan dua etmkten vazgcmicem tabki ama kalbim aciyo sanki inşallah mucize gercklesrÜzülme desem boş biliyorum Canım insan üzülüyor ama Allah buyuk elbet bir gun olacak BİR söz var
Olmadı besmele çeker baştan başlarız mümin umut doludur gökler kadar umutludur
İnş Canım Allah büyük inancını yitirmeEvt Allaha yalvarmktan dua etmkten vazgcmicem tabki ama kalbim aciyo sanki inşallah mucize gercklesr
Yarin ogleden sonra transfer olucak kalitelilermis heyecan yaptim kismet diyorum Allah herkesin gonlune gore versin cok emek harcaniyor kucaklar bos kalmasinBilmiyorum canım fakülte genelde kaliteli yada kaliteli değil diyor bana 3.gün transfer edildi, embriyolar 3. Gün embriyosu gayet kaliteli dendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?