BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Canim ilaclarini zamaninda kullan.kafani dagit bol bol gez:)) sonrasinda yatacak bol bol zamanin oluyo zaten.simdiden hayirli olsun canim.kac yumurtan toplanmis..
8 yumurta alinmis bugun aradilar acıbademden 6 si dollenmis sayi az cok umutlanmak istemiyorum ama elde degil bekliycez

Allahm hepimze sabir ver yarabbim cok zormuş bide benm kistlermden dolayi agrm cok oluyo bebegmde olmadi napicam bilmiyorum :-(

Allahm hepimze sabir ver yarabbim cok zormuş bide benm kistlermden dolayi agrm cok oluyo bebegmde olmadi napicam bilmiyorum :-(
canım inan bana zaten ilk denemede tutan emin ol çok az insan vardır. fakülteyle görüştünmü ? Dr ne diyor? verecek olan Allah inşallah o en hayırlı zamanda verir. Dua etmekten başka yapacak bir şey yok. Kistlerinle ilgili soğan kürü nü dene. İkinci için dr ne diyorsa onu dinle. Hemen yapman daha iyi ise ara verme çünkü biz zoladex le kistleri baya baskıladık, ara vermen kistler için iyi olmayabilir. Mutlaka Işıl hanım la görüş ve fikrini al.

Bende öyle avutyrm kendmi zamanı gelmemis demk dyorum ama aklma geldikçe agliyrm ;-([
Doktora gitmedimki aramadimda napcagmi bilmiyorum cnm ben

Bende öyle avutyrm kendmi zamanı gelmemis demk dyorum ama aklma geldikçe agliyrm ;-(
Üzülme desem boş biliyorum Canım insan üzülüyor ama Allah buyuk elbet bir gun olacak BİR söz var
Olmadı besmele çeker baştan başlarız mümin umut doludur gökler kadar umutludur

Fakül

Fakülteye git konuş canım bence arasan şimdi biz sizi arıcaz diyip geçiştiri sekreterler. Dr umla görüşmek istiyorum de.
Sen öyle diyonce aradm bugn 6 mayisa randevu verdiler cnm en azndan soraym bakym amelytmi olsam tekrr tüp bebekmi denesem bilmiyorum ama şuan hic bişey yapmak istemiyorum :-(

Üzülme desem boş biliyorum Canım insan üzülüyor ama Allah buyuk elbet bir gun olacak BİR söz var
Olmadı besmele çeker baştan başlarız mümin umut doludur gökler kadar umutludur
Evt Allaha yalvarmktan dua etmkten vazgcmicem tabki ama kalbim aciyo sanki inşallah mucize gercklesr

Bilmiyorum canım fakülte genelde kaliteli yada kaliteli değil diyor bana 3.gün transfer edildi, embriyolar 3. Gün embriyosu gayet kaliteli dendi
Yarin ogleden sonra transfer olucak kalitelilermis heyecan yaptim kismet diyorum Allah herkesin gonlune gore versin cok emek harcaniyor kucaklar bos kalmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…