- 13 Nisan 2015
- 410
- 121
- 103
- 44
Benim üniversitede transfer olan bşr arkadaşım d vam ediyor, üniversite tüp bebek hamileleri için bir ünite açmış.Kızlar hamile kalırsanız üniversitesi devam edecek misiniz
Acaba erken mi ?Kızlar transferin 10.günü idrar testim negatif=
Meslek ne Canım umarım bir gün yuvana donersin Bursa CaN dır
canim hosgeldin aramiza.ben 4 ay boyunca kullandim ama malesef bosuna kullanmisim.sende sorun ne.eger gercekten ciddi biseyse hic bunlarla bosuna vakit kaybetme derim..
Bunca yasadiklarimizdan sonra bence hic tavsiye eetmem canim.goruyosun isini bilmeyen asistanlarin elinde denek oluyoruz..Kızlar hamile kalırsanız üniversitesi devam edecek misiniz
Canim moralini bozma hemen.idrar testinde cikmayip kanda cikan cok.idrara guvenme derim..Acaba erken mi ?
Valla canim baslarda benimde oyleydi.iki sene doktor doktor gezim hicbisey yok dediler.en son amh testi yaptirdim ve erken menopoz teshisi kondu.sen baktirdinmi hic amhina..saolasin tatlim bi sorun olmadigini soyluyolar hormonlar rahim normalmis dr um bu sekilde daha cabuk hamile kalirsin dedi bilmiyorum valla bende cok umutlu degilim ama bi deniyim dedim senin ne sorunun var canim ciddi bisii degil insallah
Valla canim baslarda benimde oyleydi.iki sene doktor doktor gezim hicbisey yok dediler.en son amh testi yaptirdim ve erken menopoz teshisi kondu.sen baktirdinmi hic amhina..
cok üzüldüm canimMalesef benmde negatif cok kötüyüm cok nasl toprlncm bilmiyorum ;-(
YaaaaaaaMalesef benmde negatif cok kötüyüm cok nasl toprlncm bilmiyorum ;-(
Raporu almak istediğimi söyleyemedim bile arıycaklar sizi dedi kapattı telefonu. Ne zaman ararlarsa o zaman söylerim artık.Ne saçma ya nasıl gerek yok , kesinlikle görüşmeliler tabiki. Sordunmu peki raporunu vereceklermi? Özer Kutlu ile de bir görüş canım
Evt o doktorları biliyorum iki tanıdığım bu doktorların her ikisinden de hamile kaldı.Aaaa inanmıyorum belki bir komplikasyon gelişti bi problem oldu insn bir muayne etmezmi orası öyle Canım bende hamilelik için gitmistim ya beta 29 ken beni içeri bile almadılar Dr muhattap bile olmadı sekreter kan tahlili istedi tekrar artarsa gel dediler arttı gittim hiç hamilesin su hapı kullanmaya devam et bunu yap falan yok haftaya gel tekrar yallah gitmeyeceğim ama direk medicabile gidicem bu arada Osman Develioğlu ve murat arsalanida ovuyorlar Canım hakkında hayırlısı inş raporunu barı verirler
Kesinlikle onlara zerre kadar hakkımı helal etmiyorum Allah onları nasıl biliyosa öyle yapsın. Hiçbirşey için aramadılar haber vermediler kalan embriyolardan da falan haberim yok. Bu ikincisi için bile gitmeyi hiç istememiştim ama mecburiyetten... Ben de öyle düşünüyorum maddi manevi kendimi toparlamam lazım.Bencede biraz ara ver canim.enazindan yaz sonuna dogru dusunmeye basla.kafani biraz toparlarsin enazindan.adamlar gorusmeye bile gerek duymuyolar ya.kalan embriyolar hakkinda bile bilgi vermediler dimi.denek gibi kullaniliyoruz iste.yapmis olmak icin yapiyolar iste.gerisi onlar icin cokta onemli degil.bende hayirlisiyla bi yaptirayim su ikinciyi bi daha universitenin adini bile duymak istemiyorum.bu isin icinde olan birri olarak resmen aciyorum halimize.okadar ilac kullan bukadar sey cek bosubosuna sagligimizdan oluyoruz resmen..
Bende 10. gün yapmıştım biliyosun idrarı da kanı da varsa çıkar zaten ama sen kendin diyodun erken diye niye yaptın akıllım... İçin rahat etsin istiyosan kan ver bence.Acaba erken mi ?
İnanmıyorum yaMalesef benmde negatif cok kötüyüm cok nasl toprlncm bilmiyorum ;-(
Canım ya çok üzüldüm gerçekten ne desek şuan boş biliyorum ama Allah büyük demekki vakti var elbet olacak Allahın izniyleMalesef benmde negatif cok kötüyüm cok nasl toprlncm bilmiyorum ;-(
Malesef benmde negatif cok kötüyüm cok nasl toprlncm bilmiyorum ;-(
kesinlikle katılıyorum daha gerçekten çok gençsin ve unutma sen şanslı birisin , fakülte de sıra beklemeden tüp bebeknyapan tek insan sın :)İnanmıyorum yaÜzülme demenin ne kadar boş olduğunu şuan en son söyleyecek kişi benim. Ama daha çok küçüksün ilk denemen daha önünde uzun bir zaman var sabret canım. Elimizden gelen tek şey sabır
Ne bileyim canım dayanamadım cuma test günüm kanda bakalım ne çıkacak ?Bende 10. gün yapmıştım biliyosun idrarı da kanı da varsa çıkar zaten ama sen kendin diyodun erken diye niye yaptın akıllım... İçin rahat etsin istiyosan kan ver bence.
Malesef benmde negatif cok kötüyüm cok nasl toprlncm bilmiyorum ;-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?