BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

canim hosgeldin aramiza.ben 4 ay boyunca kullandim ama malesef bosuna kullanmisim.sende sorun ne.eger gercekten ciddi biseyse hic bunlarla bosuna vakit kaybetme derim..

saolasin tatlim bi sorun olmadigini soyluyolar hormonlar rahim normalmis dr um bu sekilde daha cabuk hamile kalirsin dedi bilmiyorum valla bende cok umutlu degilim ama bi deniyim dedim senin ne sorunun var canim ciddi bisii degil insallah

saolasin tatlim bi sorun olmadigini soyluyolar hormonlar rahim normalmis dr um bu sekilde daha cabuk hamile kalirsin dedi bilmiyorum valla bende cok umutlu degilim ama bi deniyim dedim senin ne sorunun var canim ciddi bisii degil insallah
Valla canim baslarda benimde oyleydi.iki sene doktor doktor gezim hicbisey yok dediler.en son amh testi yaptirdim ve erken menopoz teshisi kondu.sen baktirdinmi hic amhina..

Evt o doktorları biliyorum iki tanıdığım bu doktorların her ikisinden de hamile kaldı.

Kesinlikle onlara zerre kadar hakkımı helal etmiyorum Allah onları nasıl biliyosa öyle yapsın. Hiçbirşey için aramadılar haber vermediler kalan embriyolardan da falan haberim yok. Bu ikincisi için bile gitmeyi hiç istememiştim ama mecburiyetten... Ben de öyle düşünüyorum maddi manevi kendimi toparlamam lazım.

Malesef benmde negatif cok kötüyüm cok nasl toprlncm bilmiyorum ;-(
kesinlikle katılıyorum daha gerçekten çok gençsin ve unutma sen şanslı birisin , fakülte de sıra beklemeden tüp bebeknyapan tek insan sın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…