BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Çıkar inşallah cnm. Haber ver inş bu son olur hepimiz icin
Dün aradım istanbulu adamlar resmen dalga geçiyo bizimle yine kan işlem sırasında bozulmuş ağustosun 24 ünde tekrar kan isteği yolladık şevket yılmaza diyolar bizi arayan olmadı o kadar çok kızdım ki bu iş burayla olmayacak o belli özele gidicem bu testi yaptırmaya anlaşılan başka çaresi yok.

Napıyon canım oldu mu transferin ?
Yok canim ya.valla sinir geldi ya.cumartesinden beri ne arayan var ne soran.yarin 5. Gun.noldu ne bitti arayan yok.ariyorum acanda yok zaten.bi haber verselerdi ona gore izin alicam isten ya.bukadar sorumsuzluk valla

Seninde sansina canim.universitediki sonuc noldu onu kontrol ettinmi hic.belki o daha erken cikar.olmadi bencede git ozelde yaptir.hazir siran gelmisken aksamasin bidaha

Yuh ya ne biçim iş yapıyonuz ikinciye nasl bozuluyor diye söylenseydin keşke özelde yaptır ozmn cnm bidaha bekletcekler

Yok canim ya.valla sinir geldi ya.cumartesinden beri ne arayan var ne soran.yarin 5. Gun.noldu ne bitti arayan yok.ariyorum acanda yok zaten.bi haber verselerdi ona gore izin alicam isten ya.bukadar sorumsuzluk valla
Aynen sorumsuzlar ztn onu biliyozda.bugn ararlar belki (inş)

Aynen sorumsuzlar ztn onu biliyozda.bugn ararlar belki (inş)
Valla sabahtan beri bekliyorum canim.ne arayan var ne soran saat 3 oldu.benimde isten cikana kadar yonetime haber vermem lazim yarin gelmicem gibilerinden.ayy cildircam ben ya.bosuna bukadar strese sokulmazki

Valla sabahtan beri bekliyorum canim.ne arayan var ne soran saat 3 oldu.benimde isten cikana kadar yonetime haber vermem lazim yarin gelmicem gibilerinden.ayy cildircam ben ya.bosuna bukadar strese sokulmazki
Valla ne dicegimi bilmiyorum insan telefonları açar bari ya

Sukur aradilar saat 5 te.4 ude gidiyomus ama kaliteleri konusunda bilgi vermediler.verseler olcekler sanki.yarin 11 de transfer oluyorum kizlar.dualarinizi benden esirgemeyin..
Hadi gözün aydın çok sevindim cnm inşallah kalitelidir ve tutunur cnm dua edicem bugn senin için

Vallaha sanki insanlar tedavilerini silah zoruyla yaptiriyorlar özelde de böyle yapan drlara gicik oluyorum oara ile zorluyoruz sanki

Seninde sansina canim.universitediki sonuc noldu onu kontrol ettinmi hic.belki o daha erken cikar.olmadi bencede git ozelde yaptir.hazir siran gelmisken aksamasin bidaha
Bakıyorum ona da int ama daha çıkmadı o da 3 ay oldu bize 6-7 ayda çıkar demişlerdi. Yok ya bende şans falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…