- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Ne sonucu cnm tüp bebekmi yaptırdin gebelik testinin sonucumuEvet kizlar suan uludag unv.beklemekteyim ins sonuç pozitif olur
Aşılamaydi tmm sonuç noldu cnm inşallah pozitiftrEvet kizlar suan uludag unv.beklemekteyim ins sonuç pozitif olur
Napıyon canım oldu mu transferin ?Amin canim insallah
Dün aradım istanbulu adamlar resmen dalga geçiyo bizimle yine kan işlem sırasında bozulmuş ağustosun 24 ünde tekrar kan isteği yolladık şevket yılmaza diyolar bizi arayan olmadı o kadar çok kızdım ki bu iş burayla olmayacak o belli özele gidicem bu testi yaptırmaya anlaşılan başka çaresi yok.Çıkar inşallah cnm. Haber ver inş bu son olur hepimiz icin
Yok canim ya.valla sinir geldi ya.cumartesinden beri ne arayan var ne soran.yarin 5. Gun.noldu ne bitti arayan yok.ariyorum acanda yok zaten.bi haber verselerdi ona gore izin alicam isten ya.bukadar sorumsuzluk vallaNapıyon canım oldu mu transferin ?
Seninde sansina canim.universitediki sonuc noldu onu kontrol ettinmi hic.belki o daha erken cikar.olmadi bencede git ozelde yaptir.hazir siran gelmisken aksamasin bidahaDün aradım istanbulu adamlar resmen dalga geçiyo bizimle yine kan işlem sırasında bozulmuş ağustosun 24 ünde tekrar kan isteği yolladık şevket yılmaza diyolar bizi arayan olmadı o kadar çok kızdım ki bu iş burayla olmayacak o belli özele gidicem bu testi yaptırmaya anlaşılan başka çaresi yok.
Yuh ya ne biçim iş yapıyonuz ikinciye nasl bozuluyor diye söylenseydin keşke özelde yaptır ozmn cnm bidaha bekletceklerDün aradım istanbulu adamlar resmen dalga geçiyo bizimle yine kan işlem sırasında bozulmuş ağustosun 24 ünde tekrar kan isteği yolladık şevket yılmaza diyolar bizi arayan olmadı o kadar çok kızdım ki bu iş burayla olmayacak o belli özele gidicem bu testi yaptırmaya anlaşılan başka çaresi yok.
Aynen sorumsuzlar ztn onu biliyozda.bugn ararlar belki (inş)Yok canim ya.valla sinir geldi ya.cumartesinden beri ne arayan var ne soran.yarin 5. Gun.noldu ne bitti arayan yok.ariyorum acanda yok zaten.bi haber verselerdi ona gore izin alicam isten ya.bukadar sorumsuzluk valla
Valla sabahtan beri bekliyorum canim.ne arayan var ne soran saat 3 oldu.benimde isten cikana kadar yonetime haber vermem lazim yarin gelmicem gibilerinden.ayy cildircam ben ya.bosuna bukadar strese sokulmazkiAynen sorumsuzlar ztn onu biliyozda.bugn ararlar belki (inş)
Valla ne dicegimi bilmiyorum insan telefonları açar bari yaValla sabahtan beri bekliyorum canim.ne arayan var ne soran saat 3 oldu.benimde isten cikana kadar yonetime haber vermem lazim yarin gelmicem gibilerinden.ayy cildircam ben ya.bosuna bukadar strese sokulmazki
Sukur aradilar saat 5 te.4 ude gidiyomus ama kaliteleri konusunda bilgi vermediler.verseler olcekler sanki.yarin 11 de transfer oluyorum kizlar.dualarinizi benden esirgemeyin..Valla ne dicegimi bilmiyorum insan telefonları açar bari ya
Hadi gözün aydın çok sevindim cnm inşallah kalitelidir ve tutunur cnm dua edicem bugn senin içinSukur aradilar saat 5 te.4 ude gidiyomus ama kaliteleri konusunda bilgi vermediler.verseler olcekler sanki.yarin 11 de transfer oluyorum kizlar.dualarinizi benden esirgemeyin..
Sagol canim allah razi olsun.insallah bu sefer son olurrHadi gözün aydın çok sevindim cnm inşallah kalitelidir ve tutunur cnm dua edicem bugn senin için
İnşallah cnm yarn bende uni ye gidicem 14:45 de randevum :)Sagol canim allah razi olsun.insallah bu sefer son olurr
Aa gercektenmi belki karsilasiriz.benide 11 de cagirdilar ama bir iki saati bulabirmis cok yogunmus.İnşallah cnm yarn bende uni ye gidicem 14:45 de randevum :)
Aaa gene mi yoğun:) evet karşılaşabilirz nasl tanıcaz birbrmziAa gercektenmi belki karsilasiriz.benide 11 de cagirdilar ama bir iki saati bulabirmis cok yogunmus.
Hadi hayırlısı Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin duaların seninle .Sukur aradilar saat 5 te.4 ude gidiyomus ama kaliteleri konusunda bilgi vermediler.verseler olcekler sanki.yarin 11 de transfer oluyorum kizlar.dualarinizi benden esirgemeyin..
Bakıyorum ona da int ama daha çıkmadı o da 3 ay oldu bize 6-7 ayda çıkar demişlerdi. Yok ya bende şans falan yok.Seninde sansina canim.universitediki sonuc noldu onu kontrol ettinmi hic.belki o daha erken cikar.olmadi bencede git ozelde yaptir.hazir siran gelmisken aksamasin bidaha
Söylenmez miyim canım ya ağzına ne geldiyse saydım yapcak bişey yok diyorlar başka da birşey dedikleri yok.Yuh ya ne biçim iş yapıyonuz ikinciye nasl bozuluyor diye söylenseydin keşke özelde yaptır ozmn cnm bidaha bekletcekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?