BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

İnşallah cnm bu sefer mutlu son olur. Işıla nedesen normal diyor sonra sorun çıkıyor onada güvenmiyorm ben. Çatlama cnm oyala kendini gezmeye fln git
Aman ben orda hicbirine guvenmiyorumki artik.sirf mecburiyetten gidiyoruz yani.agizlarindan bi kelime bile duyamiyoruz.ilkinde asistan ilkay vardi sinir oluyodum ona simdi gene o gelmis saka gibi valla:) bu tedavide bi bitsinde hayirlisiyla daha bulasmam hic oraya.olduki tutmadi raporu alip ozelde yaptiricam.

Olsun canım ya umudunu kesme yinede verecek olan Allah. Sen duanı et gerisi Allaha kalmış. Rabbim inşallah bu son tedavilerimiz olur da minnaklarımıza kavuşuruz. Geçen hafta cuma en yakın arkadaşımın bebeği oldu o kadar garip bi duygu ki Allahım ne olur bizi bu yolda daha fazla oyalamasın.

Oyle tabi canim tek siginamiz allah.o ol demedikten sonra hepsi bos.simdi konroldrn ciktim eve gidiyorum.yumurta hala 6 gozukuyo.bi tanede ufak var ondanda cikabilir belki dedi.bu aksam catlatma ignesini vurcam cuma opu kismetse

Oyle tabi canim tek siginamiz allah.o ol demedikten sonra hepsi bos.simdi konroldrn ciktim eve gidiyorum.yumurta hala 6 gozukuyo.bi tanede ufak var ondanda cikabilir belki dedi.bu aksam catlatma ignesini vurcam cuma opu kismetse
İnşallah herşey güzel ilerler Sonu mutlu son olur. Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyorum.

hmm anladım canım gecmış olsun
hangı doktora gıdıyorsun sen

osman develioğlu açıkçası art de o kadar derinlemesine tahlil yaptıklarını düşünmüyordum.ancak merkezde yaptığım tahlillerde d vitamini eksikliği gizli şeker haşimato var zayıflamayı bekliyorum.kilo verince gitçem

Osman develioğlu en tecrübeli doktr diye duydum bende benm gittiğim doktorlar beraber de çalışıyorlarmış art de ama özel olduğu için çok pahalı ne kadr tüp bebek yapıyorlar cnm bide kiloylami ilgili o hastalıklar cnm bilmiyorum

7bin uçtu gitti elimden ilk deneme esnasında gizli şekere filan bakmadılar elde ve orda yapılan standart testlerde hiçbirşey yoktu.negatif olunca derinleme araştırınca çıktı baştan bakılsaydı bulunurmuydu bilmiyorum.yalnız ben hiç hamile kalamadım.adetim ortalama 26 günde bir olur.32. güne kadar uzadı adet oldum hep.

Yuh ya onlarada yazıklar olsn ozmn baştan yapsalar bütün tahlilleri çıkardı maddi manevi yıkılıyoz resmen inşallah bidahakine olur cnm ilaç fln vermedilermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…