aldik ilaci da ben kasıt arıyorum artik is sektöre dönmüşYuh ya onlarada yazıklar olsn ozmn baştan yapsalar bütün tahlilleri çıkardı maddi manevi yıkılıyoz resmen inşallah bidahakine olur cnm ilaç fln vermedilermi
Haklısın cnm benmde rahimde enfeksiyon varmış bile bile transfer ettiler bide sonradan diyo yumurta toplamada da çok zorlandık ztn fln madem önce onu tedavi etmeliydi bizim ne yaşadıgimiz umurlarında değil ztnOnden arastirma fırsatımız olsa boyle olmazdı.yani insan bilmeden gidiyor.diye illa parası mi alınmalı elinden.
İnşallah gerek kalmaz cnmBakalim kanım duzelirse belki tüp bebeğe de gerek kalmaz
Aşılama tüpe göre daha geç cikiyor bildiğim tutmazsa 18. Gunde adet oluyorsunkızlar aşılamamın 11.günü test yapsam mıı ?
Canımm nasıl geçti yumurta toplama işlemin kaç tane toplandı sen nasılsın...İnşallah herşey güzel ilerler Sonu mutlu son olur. Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyorum.
Canımm nasıl geçti yumurta toplama işlemin kaç tane toplandı sen nasılsın...Oyle tabi canim tek siginamiz allah.o ol demedikten sonra hepsi bos.simdi konroldrn ciktim eve gidiyorum.yumurta hala 6 gozukuyo.bi tanede ufak var ondanda cikabilir belki dedi.bu aksam catlatma ignesini vurcam cuma opu kismetse
Canim sukur iyi gecti.6 tane toplandi.sabah aradilar 4 tanesi dollenmis.dun iyiydide aksam bi kusma agri tuttu cok fenaydi valla.sukur bugun daha iyiyim.insallah kalan 4 tanede devam eder bolunmeyeCanımm nasıl geçti yumurta toplama işlemin kaç tane toplandı sen nasılsın...
Hadi hayırlısı bakalım ne zaman olcak transferinCanim sukur iyi gecti.6 tane toplandi.sabah aradilar 4 tanesi dollenmis.dun iyiydide aksam bi kusma agri tuttu cok fenaydi valla.sukur bugun daha iyiyim.insallah kalan 4 tanede devam eder bolunmeye
Sagol canim valla bi sabah aradilarda transfer icin bisey demedi.tekrar arariz biz sizi dedi.bakalim herhalde 5. Gune bekler yine isil beklicez diyodu cunkuHadi hayırlısı bakalım ne zaman olcak transferin
İnşallah güzel güzel bölünürler sana sımsıkı tutunurlar Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün.Sagol canim valla bi sabah aradilarda transfer icin bisey demedi.tekrar arariz biz sizi dedi.bakalim herhalde 5. Gune bekler yine isil beklicez diyodu cunku
Aynen tup bebekte 12.gün test yapın diyor doktorlar aşılama da 14. Gün cnm bekle bence sonra üzülmekızlar aşılamamın 11.günü test yapsam mıı ?
Çok şükür cnm geçmiş olsn inş devam eder kaliteli olsn inşallah cnmCanim sukur iyi gecti.6 tane toplandi.sabah aradilar 4 tanesi dollenmis.dun iyiydide aksam bi kusma agri tuttu cok fenaydi valla.sukur bugun daha iyiyim.insallah kalan 4 tanede devam eder bolunmeye
Amin canim insallahİnşallah güzel güzel bölünürler sana sımsıkı tutunurlar Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün.
Amin bakalim.insallah.5. Gune guzel gider gelisimleri.bi tane gitsede yeter fazlasinda gozum yok:)Çok şükür cnm geçmiş olsn inş devam eder kaliteli olsn inşallah cnm
Aynen cnm bi tane olsn senin olsnAmin bakalim.insallah.5. Gune guzel gider gelisimleri.bi tane gitsede yeter fazlasinda gozum yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?