Benim amh epey düşük çıktı maalesef ; ( hiç belirtim yoktu adetlerim duzenli anne ablada östrojen fazlaligi bile varken bende bu şekil çıkması çok üzdü açıkçası.. Bit doktora daha gidip sonrada iyi bir tüp bebek merkezi düşünüyorum.. senin çok çok iyi neden böyle şeylerle ugrasiyorsunkibu arada doktor beye dedim ki uludağ ünv. de tür bebek sırası bekliyoruz ama ne zaman sıra gelir bilmiyoruz dedik raporunuzu alıp dışarıda yaptırabilirsiniz dedi bende vermediklerini söyledim 2 aşılama yaptığımı fakat tutmadığını dedim eşimde de bende de sorun olmadığı için vermiyorlarmış dedim olmaz öyle şey dedi 2 tane aşılama yapılmış tutmamış vermeleri lazım hasta haklarına baş vurun dedi
maalesef hamile kalamıyorum 6 yıllık evliyim ilk senemde hamile kaldım 3 aylıkken dış gebelik dediler tüpümü de aldılar 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım 1 aylıkken düşük yaptım odur budur hamile kalamıyorum 2 tane de aşılamam var tutmayan şimdi üniversite de sıra bekliyoruzBenim amh epey düşük çıktı maalesef ; ( hiç belirtim yoktu adetlerim duzenli anne ablada östrojen fazlaligi bile varken bende bu şekil çıkması çok üzdü açıkçası.. Bit doktora daha gidip sonrada iyi bir tüp bebek merkezi düşünüyorum.. senin çok çok iyi neden böyle şeylerle ugrasiyorsunki
Anladım, cok geçmiş olsun..inşallah gönlünuzce olur hersey...maalesef hamile kalamıyorum 6 yıllık evliyim ilk senemde hamile kaldım 3 aylıkken dış gebelik dediler tüpümü de aldılar 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım 1 aylıkken düşük yaptım odur budur hamile kalamıyorum 2 tane de aşılamam var tutmayan şimdi üniversite de sıra bekliyoruz
İnsallah canım hepimizin gönlüne göre versin rabbimAnladım, cok geçmiş olsun..inşallah gönlünuzce olur hersey...
Ziya cetin cok iyi bi doktor gidebilirsin onaZiya Çetin, Bülent Kayhan, Volkan Aksakalli bu doktorlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar vArmi?
Ben orasi ve o doktor hakkında iyi şeyler duymadım.. şikayet eden kişi çok perişandi şimdi Bahçeci klinigindé hamilelik yaşamışAma rezervem az diyorsun tup bebek icinde osman develioglunu cok duyuyorum eger bende bu yil sonuna kadar univerdide cagirmazsa ona gidicem art tup bebekte muayane ucreti 400 tl tup bebekte 6.500 ile 7500 arasi ilaclara gore degisiyormus
Özel muayenesimi var, yoksa hastanedenmi randevu alayım sence?sen gittin miZiya cetin cok iyi bi doktor gidebilirsin ona
özel muayenesi var zübeyde hm üstünde konurun karşısında ben gittim benim eltimde ona gidiyor ilk doğumunu o yaptı ozaman zübeydedeydi şimdi özel kendi yerinde bende eltim yine ona gidiyor ben ilk dış gebelikten sonra gitmiştim benim biraz kilom var ozaman 106 falandim bana kilo ver veremezsende ben seni 100 kilo ile hamile bırakır 100 kilo ile doğurtturum demişti ben veremedim tabi sözde vermiştim utancımdan gidemedim gerçi şimdi 94 kiloyum spor yapıyorumÖzel muayenesimi var, yoksa hastanedenmi randevu alayım sence?sen gittin mi
neden şikayet etmiş ama o doktor hakkında o kadar yorum okudum millet ne dualar ediyor adama birde gürkan uncu var üniversite de bu art'a da gidiyor kurucularından ikisi deBen orasi ve o doktor hakkında iyi şeyler duymadım.. şikayet eden kişi çok perişandi şimdi Bahçeci klinigindé hamilelik yaşamış
Gereksiz ilaçlar yanlış tedavi arkadaşımin arkadaşı idi.. sakın gitme dedi bana arkadaşım bende kafamdan attim orayı. Gürkan bey iyi diye biliyorum ama onada randevu almak zor değilmi?neden şikayet etmiş ama o doktor hakkında o kadar yorum okudum millet ne dualar ediyor adama birde gürkan uncu var üniversite de bu art'a da gidiyor kurucularından ikisi de
o da art de gidiyor sanırım ya da ünv gidicen odasının başında beklicen görüşme sağlıcaksın ben yrd.doç.aral atalaya gidiyordum önceden saatlerce kapısında duruyordum yakalıcam diyeGereksiz ilaçlar yanlış tedavi arkadaşımin arkadaşı idi.. sakın gitme dedi bana arkadaşım bende kafamdan attim orayı. Gürkan bey iyi diye biliyorum ama onada randevu almak zor değilmi?
Canim rezerv azligi icin ziya beyide bulent beyide onermem.ikiside gittim ben rezerv azligimi bilmeden.ikiside aylarca oyaladi beni hersey normal diye.yok asilama yok klonomen aylarca bosuna gittim yani.hicbiri amh testi falan istemedi.en son universiteye gittigimde ogrendim.ikisinede dogum konusunda cok guvenirim.hamile kalsam gene ondan birine giderim ama senin baska birini tercih et derimÖzel muayenesimi var, yoksa hastanedenmi randevu alayım sence?sen gittin mi
Öylemi... ne yapıcam inan bilemiyorum.. ben AmH testi yaptırdım.. başka bir doktor onerebilirmisinizCanim rezerv azligi icin ziya beyide bulent beyide onermem.ikiside gittim ben rezerv azligimi bilmeden.ikiside aylarca oyaladi beni hersey normal diye.yok asilama yok klonomen aylarca bosuna gittim yani.hicbiri amh testi falan istemedi.en son universiteye gittigimde ogrendim.ikisinede dogum konusunda cok guvenirim.hamile kalsam gene ondan birine giderim ama senin baska birini tercih et derim
Valla canim sana onerebilecegim gurkan hoca var.gurkan uncu.maddi durumun yetiyosa ona gitmeni tavsiye ediyorum.benim bi arkadasimda manisadan geldi ona rezerv azligi vardi ilkinde hamile kaldi.ben suan malesef maddi durumdan dolayi universiteye gidiyorum.ordada sorumlu doktor gurkan hoca ama malesef birebir takip etmiyor.oyle rast gele tedavi oluyoruz yani.Öylemi... ne yapıcam inan bilemiyorum.. ben AmH testi yaptırdım.. başka bir doktor onerebilirmisiniz
Canim naptin merak ettim seni.opun olmustur herhalde.nasil gecti.bende bir an once hastalanayimda bu surec bitsin diye dua.ediyorum artik.rabbim hakkimizda hayirlisini eylesinn..Hiç umudum yok ama inşallah bu son olur diye de dua ediyorum. Bu sefer doz diyerlerinden daha yüksekti 225 ml o yüzden karnım baya şişti. İğne vurduğum yerler sızlıyo geriliyo hissediyorum opu dan sonra ne olacak bakalım yüksek doz uygulandığı için dondurabiliriz dedi Işıl hnm. Kısmet... Hepimizin psikolojisi bozuldu hiç kimsenin hayatı dört dörtlük değil ki Allah büyük elbet bize de mutlu günler yaşatacak bu sınav birgün bitecek inşallah...
Evet canım dün toplandı çok ağrım oldu hala da var... Işıl hnm 12 tane topladık dedi daha da vardı en iyilerini toplamışlar. Bana baştan söylemişti dozun sana ağır gelicek o yüzden dondururuz diye. Bugün arıycaklardı durumu ile ilgili ama aramadılar. Bi daha ki adetin ikinci günü gel bi bakalım rahmin durumuna dediler. Öyle beklicem şimdi.Canim naptin merak ettim seni.opun olmustur herhalde.nasil gecti.bende bir an once hastalanayimda bu surec bitsin diye dua.ediyorum artik.rabbim hakkimizda hayirlisini eylesinn..
Hadi hayirlisi olsun canim.haber alamamak ne kotu bisey ya insan catliyo meraktan.sanki bi telefon acsalar olcekler.transferi gene yakin yakina olcaz desene.acaba adet olunca gidince hemen o ay transfer ediyolarmi merak ediyorum bende.insallah ikimizde son hakkimizi guzel sonuclarla alir cikariz ordan..Evet canım dün toplandı çok ağrım oldu hala da var... Işıl hnm 12 tane topladık dedi daha da vardı en iyilerini toplamışlar. Bana baştan söylemişti dozun sana ağır gelicek o yüzden dondururuz diye. Bugün arıycaklardı durumu ile ilgili ama aramadılar. Bi daha ki adetin ikinci günü gel bi bakalım rahmin durumuna dediler. Öyle beklicem şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?