- 7 Mayıs 2014
- 678
- 235
- 103
Kesinlikle çatlıyorum ya herşeyden acizler. Hemen transfer olur mu ben de bilmiyorum rahmin kalınlığına durumuna falan bakıcaz dedi hemşire ondan sonra transfer olcak dedi. Galiba aynı zamana denk gelecek inşallah herşey güzel olur ikimiz için de son hakkımızda umudumuz bizim olur. Ne zaman adet olcan sen ben geçen ay 16 sında olmuştum bakalım bu ay ne zaman olcakHadi hayirlisi olsun canim.haber alamamak ne kotu bisey ya insan catliyo meraktan.sanki bi telefon acsalar olcekler.transferi gene yakin yakina olcaz desene.acaba adet olunca gidince hemen o ay transfer ediyolarmi merak ediyorum bende.insallah ikimizde son hakkimizi guzel sonuclarla alir cikariz ordan..
mrb konuşmalarınızı okudumda gürkan uncu gibi bi doktor bulamazsiniz...Aynen cnm soyguncu olmuşlar resmen 1 saat bile durmuyoz
Ben ona gittim zaten cnm muayensine bana dedi normalde üniversite de amelyta girmem ama senin amlytina gircem dedi orda amlyt oldum smdi doğal yolla olmasını bekliyorummrb konuşmalarınızı okudumda gürkan uncu gibi bi doktor bulamazsiniz...
Canim bende 21 inde oldum.genelde 3-5 gun one atar bakalim 16 sindan sonra bekliyorum iste.insallah bu sefer cabalarimiza deger.gene git gel yapcazmi acaba onu merak ediyorum.nobetlerim var ayarlamam lazim..Kesinlikle çatlıyorum ya herşeyden acizler. Hemen transfer olur mu ben de bilmiyorum rahmin kalınlığına durumuna falan bakıcaz dedi hemşire ondan sonra transfer olcak dedi. Galiba aynı zamana denk gelecek inşallah herşey güzel olur ikimiz için de son hakkımızda umudumuz bizim olur. Ne zaman adet olcan sen ben geçen ay 16 sında olmuştum bakalım bu ay ne zaman olcak
Biriyle konuşmuştum birinciyi beraber yapmışız onla da. Rahim kalınlığı için gidip geliniyomuş yine eğer istenen kalınlığa ulaşmazsa iğne kullancakmışım demişti bana. Yani yine gidip gelcez eskisi kadar olmaz herhalde bilmiyorum ki.Canim bende 21 inde oldum.genelde 3-5 gun one atar bakalim 16 sindan sonra bekliyorum iste.insallah bu sefer cabalarimiza deger.gene git gel yapcazmi acaba onu merak ediyorum.nobetlerim var ayarlamam lazim..
Cnm sen çikolata kisti ameliyatı mı oldun Gürkan beydeBen ona gittim zaten cnm muayensine bana dedi normalde üniversite de amelyta girmem ama senin amlytina gircem dedi orda amlyt oldum smdi doğal yolla olmasını bekliyorum
Canım sana bişey sorcam senden dondurma ücreti istediler mi ? Beni bugün aradılar 4 tane dondurmuşlar 579 tl para istediler bir hafta içinde yatırmam gerekiyomuş???Canim bende 21 inde oldum.genelde 3-5 gun one atar bakalim 16 sindan sonra bekliyorum iste.insallah bu sefer cabalarimiza deger.gene git gel yapcazmi acaba onu merak ediyorum.nobetlerim var ayarlamam lazim..
Bana da önermemisti cnm ben senelerce ağrılar çektim bu kistlerden iki tarafta 5.5 ve 6 cm di amlyt olmadan tüp bebek önerdi tutmadı bide enfeksiyon kaptm ağrılarm da dayanılmaz hale gelince mecbur amelyt oldum cnm muayene ücreti 600 liraCnm sen çikolata kisti ameliyatı mı oldun Gürkan beyde
Senin kistler kac cmdi
Ben gecen yıl gittiğimde ameliyat önermedi de bu yıl yıne gitmeyi düşünüyorum
Muayne ücreti n kdr olmuş
Oha ya baştan söyleseler bari az paramı sanki bir hafta içinde yatırin diyolar bideCanım sana bişey sorcam senden dondurma ücreti istediler mi ? Beni bugün aradılar 4 tane dondurmuşlar 579 tl para istediler bir hafta içinde yatırmam gerekiyomuş???
anladım cnm cok gecmiş olsunBana da önermemisti cnm ben senelerce ağrılar çektim bu kistlerden iki tarafta 5.5 ve 6 cm di amlyt olmadan tüp bebek önerdi tutmadı bide enfeksiyon kaptm ağrılarm da dayanılmaz hale gelince mecbur amelyt oldum cnm muayene ücreti 600 lira
Hiç bi bilgim yok malsf yardımcı olamicamBursalı bayanlar bilginiz yok mu hiç bu konuyla ilgili
Evet canim bende yatirdim okadar.bu senelik paraymis.bi aene aonra dondurmaya devam etmek istiyosan tekrar para yatircakmisiz.gerci benim iki tane ikiside transfer edilirse baskada kalmiyo. ama ben 15-20 gun sonra gittim yatirmaya parayi.cok sorun cikarmadilar.kagit imzalattilarmi sana baska dondurmayi kabul ediyomusun falan diye.kac taneden 4 tane kalmisCanım sana bişey sorcam senden dondurma ücreti istediler mi ? Beni bugün aradılar 4 tane dondurmuşlar 579 tl para istediler bir hafta içinde yatırmam gerekiyomuş???
Valla bende hic duymadim canim sivi birikiminimerhaba hanımlar ben ayın 27 çatlatma iğnesi oldum salı günü için randevu verdi yumurtalar çatlamiş mı diye 3 tane yumurtam olmustu hepsi çatlamış ama bana rahim arkasına sıvı bırıkmiş dedi benimde o an sormak aklıma gelmedi sizce bu kötü bişey mı lütfen bana yardımcı olur mususnuz
Yoo hiç bişey imzalamadım ben. 14 taneden 5 tanesi döllenmiş 4 tane kalmış iki tanesi iyiymiş diğerlerine göre dediler. ben daha da orda bişeyim kalsın istemiyorum transferde kaç tane verirler bilmiyorum ama kalırsa orda dursun istemiyorum. Bi daha o hastaneye gitmek istemiyorum anlıycan...Evet canim bende yatirdim okadar.bu senelik paraymis.bi aene aonra dondurmaya devam etmek istiyosan tekrar para yatircakmisiz.gerci benim iki tane ikiside transfer edilirse baskada kalmiyo. ama ben 15-20 gun sonra gittim yatirmaya parayi.cok sorun cikarmadilar.kagit imzalattilarmi sana baska dondurmayi kabul ediyomusun falan diye.kac taneden 4 tane kalmis
Bana da çok geldi. Üstelik bir ay taş çatlasın iki ay kalacak. bir yıl falan kalsın istemem zaten son hakkım bu da olmazsa diğerleri ücretli olcak.Oha ya baştan söyleseler bari az paramı sanki bir hafta içinde yatırin diyolar bide
Soyguncular cnm ya muhtacız diye. İnşallah olur bu sefer cnm dualarım seninle.Bana da çok geldi. Üstelik bir ay taş çatlasın iki ay kalacak. bir yıl falan kalsın istemem zaten son hakkım bu da olmazsa diğerleri ücretli olcak.
Artık iyi midir kötü müdür 4 gün sonra öğreneceğiz cmnValla bende hic duymadim canim sivi birikimini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?