- 7 Mayıs 2014
- 678
- 235
- 103
Kısmet canım. Rabbim yazdıysa olur yazmadıysa ne yapsak boş. Takdir Allahın ben elimden geleni yaptım.Soyguncular cnm ya muhtacız diye. İnşallah olur bu sefer cnm dualarım seninle.
Orasi öyle cnm biz elimizden geleni yapıyoruz dua edip Allaha bırakıyoruz.Kısmet canım. Rabbim yazdıysa olur yazmadıysa ne yapsak boş. Takdir Allahın ben elimden geleni yaptım.
kızlar yazdıklarınızı okuyorum, lütfen moralinizi bozmayın , allah ol deyince olacak ve kaderi bile değiştirecek tek şey dua. Fakültenin insnı nasıl yıpratıp yorduğunu helede ilaçların etkisiyle bunun nasıl katlandığını biliyorum. ama siz güçlü durun. Vercek olan nasılsa sizi görür. Beni hatırlıyormusunuz? şimdi ikizlerimi bekliyorum doğuma az kaldı mucize gibi ama inanın olacak sadece sabır .Oha ya baştan söyleseler bari az paramı sanki bir hafta içinde yatırin diyolar bide
Tabiki hatırlıyorum ikizlerin mi olck ay ne güzel ya Rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cok haklısn dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden Allahm bigun bizimde mucizemizi gönderir inşallah buda bizim imtihanimzmiskızlar yazdıklarınızı okuyorum, lütfen moralinizi bozmayın , allah ol deyince olacak ve kaderi bile değiştirecek tek şey dua. Fakültenin insnı nasıl yıpratıp yorduğunu helede ilaçların etkisiyle bunun nasıl katlandığını biliyorum. ama siz güçlü durun. Vercek olan nasılsa sizi görür. Beni hatırlıyormusunuz? şimdi ikizlerimi bekliyorum doğuma az kaldı mucize gibi ama inanın olacak sadece sabır .
evet canım aralıkta doğum ikizlerim olacak transferimi Işıl hanım yapmıştı. dualarımdasınız , her fakülteye geldiğimde aklımdan geçiyor , saatlerce beklediğim zamanları hatırlıyorum orda ama çok şükür. allah isteyen herkese nasip etsin , benimkileride sağlıkla kavuştursun bize.Tabiki hatırlıyorum ikizlerin mi olck ay ne güzel ya Rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cok haklısn dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden Allahm bigun bizimde mucizemizi gönderir inşallah buda bizim imtihanimzmis
Amin cnm sağlıkla kucağına alırsın cinsiyetleri ne :) ben ve benim gbi bebek bekleyen uğraşan bütün arkadaslrm senin gbi mucizmze kavuşurz en kısa zamanda çok zorevet canım aralıkta doğum ikizlerim olacak transferimi Işıl hanım yapmıştı. dualarımdasınız , her fakülteye geldiğimde aklımdan geçiyor , saatlerce beklediğim zamanları hatırlıyorum orda ama çok şükür. allah isteyen herkese nasip etsin , benimkileride sağlıkla kavuştursun bize.
olur inşallah hayırlısı ile rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin. (bir kız bir erkek ) bizde başka sıkıntılar yaşadık bebeklerde down sendrom riski yüksek dediler yaz burnumuzdan geldi. İnşallah sağlıklı olurlar diye dua ediyorum.Amin cnm sağlıkla kucağına alırsın cinsiyetleri ne :) ben ve benim gbi bebek bekleyen uğraşan bütün arkadaslrm senin gbi mucizmze kavuşurz en kısa zamanda çok zor
Amin cnm Rabbim seninde yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah başka doktorlarada gitseydin cnm dualarım seninleolur inşallah hayırlısı ile rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin. (bir kız bir erkek ) bizde başka sıkıntılar yaşadık bebeklerde down sendrom riski yüksek dediler yaz burnumuzdan geldi. İnşallah sağlıklı olurlar diye dua ediyorum.
evet canım aralıkta doğum ikizlerim olacak transferimi Işıl hanım yapmıştı. dualarımdasınız , her fakülteye geldiğimde aklımdan geçiyor , saatlerce beklediğim zamanları hatırlıyorum orda ama çok şükür. allah isteyen herkese nasip etsin , benimkileride sağlıkla kavuştursun bize.
Aminnnn... Ben de şuan üçüncü hakkımı kullanıyorum. Çok zor bi süreç çok... Allahım yolunu açık etsin inşallah herşey gönlünce olur bundan sonra. Özel olarak birkaç isim duydum Murat Aslan arkadaşım onda ilk denemesinde hamile kaldı şuan 3 aylık kızı var çok uğraştı olsun diye doktoru çok beğeniyorum. Osman Develioğlu'nu duydum Art de baya iyi diyolar. Zaten Bursa'ya ilk tüp bebeği getirenler Osman beyle Gürkan Uncu'ymuş. Şahin Zeteroğlu Acıbadem'de ona gidenlerde var tanıdığım iki kişi ilk denemelerinde hamile kaldılar. Başka da çok çok iyi diye duyduğum bi doktor yok açıkcası.Maşallah Rabbim sağlıçakla kucağınıza aldırsın hayırlarla da büyütün inş.
Uludağ da koşturmaları devam eden arkadaşlara bol sabırlar diliyorum benim dün itibariyle 3. negatif sonuçla orayla ilişkim bitti Rabbim oralara kimseleri düşürmesin düştükten sonrada sağlıklı ve elinidi dolu cıkarsın artık ne ara kendimi toparlayıp özelde yaptırırım bilmiyorum sadece din kardeşlerimden dua istiyorum bide ne olur BURSA DA ÖZEL MERKEZ ARAŞTIRMASI YAPMIŞ olanlar varsa bilgi yada tecrübelerini aktarmasını isteyebilirmiyim....selametle
Napıyon canım gittin mi hastaneye. Ben dün gittim Tsh değerime baktılar 3.14 e düşmüş çok yüksek değil başlayalım dedi Işıl hnm. İlaçlar yüzünden de yükselmiş olabilir dedi. Estrofem ile folik asite başlattılar cuma tekrar gidicem kontrole.Evet canim bende yatirdim okadar.bu senelik paraymis.bi aene aonra dondurmaya devam etmek istiyosan tekrar para yatircakmisiz.gerci benim iki tane ikiside transfer edilirse baskada kalmiyo. ama ben 15-20 gun sonra gittim yatirmaya parayi.cok sorun cikarmadilar.kagit imzalattilarmi sana baska dondurmayi kabul ediyomusun falan diye.kac taneden 4 tane kalmis
Murat Erdemir var cnm tavsiye edebilirim ben şu an ona gidiyorumAminnnn... Ben de şuan üçüncü hakkımı kullanıyorum. Çok zor bi süreç çok... Allahım yolunu açık etsin inşallah herşey gönlünce olur bundan sonra. Özel olarak birkaç isim duydum Murat Aslan arkadaşım onda ilk denemesinde hamile kaldı şuan 3 aylık kızı var çok uğraştı olsun diye doktoru çok beğeniyorum. Osman Develioğlu'nu duydum Art de baya iyi diyolar. Zaten Bursa'ya ilk tüp bebeği getirenler Osman beyle Gürkan Uncu'ymuş. Şahin Zeteroğlu Acıbadem'de ona gidenlerde var tanıdığım iki kişi ilk denemelerinde hamile kaldılar. Başka da çok çok iyi diye duyduğum bi doktor yok açıkcası.
Murat Erdemir var cnm tavsiye edebilirim ben şu an ona gidiyorumMaşallah Rabbim sağlıçakla kucağınıza aldırsın hayırlarla da büyütün inş.
Uludağ da koşturmaları devam eden arkadaşlara bol sabırlar diliyorum benim dün itibariyle 3. negatif sonuçla orayla ilişkim bitti Rabbim oralara kimseleri düşürmesin düştükten sonrada sağlıklı ve elinidi dolu cıkarsın artık ne ara kendimi toparlayıp özelde yaptırırım bilmiyorum sadece din kardeşlerimden dua istiyorum bide ne olur BURSA DA ÖZEL MERKEZ ARAŞTIRMASI YAPMIŞ olanlar varsa bilgi yada tecrübelerini aktarmasını isteyebilirmiyim....selametle
Dun aksam hastalandim canim bende yarin sabah gidicem.bakalim bana ne dicek.topu topu iki tane var oda cozdurulurken bozulursa diye korkuyorum ya..Napıyon canım gittin mi hastaneye. Ben dün gittim Tsh değerime baktılar 3.14 e düşmüş çok yüksek değil başlayalım dedi Işıl hnm. İlaçlar yüzünden de yükselmiş olabilir dedi. Estrofem ile folik asite başlattılar cuma tekrar gidicem kontrole.
Murat Erdemir var cnm tavsiye edebilirim ben şu an ona gidiyorum[/QUOTE
Hnagi merkezdeler acaba Murat Erdemir ve Murat Aslan onları bilmiyorum acıbadem den Şahin beyle görüşme yapmıştım ben 3.denememi özel düşünüyodum üniv. deki sıra gelene kadar onun için bi kaç görüşmem var ama fazla bilgim yok akabinde beni tekrardan uludağ dan kendileri çağırınca sıram gelmeden bende yaptırdım bilseydim yaptırmazdım umutlarımı götürdüler benden her seferin de neyse Osman hocaya gelince de itici geldi bana tmm profesyonel ama hasta psikolojisini tınlamıyor bakalım hayırlısı inş hakkımızdan hayırlısı olur hepimiz için
Rabbim senin tedavini sürecinide sonunuda hayırlı kılsın inş :)
Aminnnn... Ben de şuan üçüncü hakkımı kullanıyorum. Çok zor bi süreç çok... Allahım yolunu açık etsin inşallah herşey gönlünce olur bundan sonra. Özel olarak birkaç isim duydum Murat Aslan arkadaşım onda ilk denemesinde hamile kaldı şuan 3 aylık kızı var çok uğraştı olsun diye doktoru çok beğeniyorum. Osman Develioğlu'nu duydum Art de baya iyi diyolar. Zaten Bursa'ya ilk tüp bebeği getirenler Osman beyle Gürkan Uncu'ymuş. Şahin Zeteroğlu Acıbadem'de ona gidenlerde var tanıdığım iki kişi ilk denemelerinde hamile kaldılar. Başka da çok çok iyi diye duyduğum bi doktor yok açıkcası.
Murat aslanı bende duymadım nerde olduğunu bilmiyorum am murat Erdemir jinemedde fsm girişinde tüp bebek merkezi bence anlayışlı bir doktor ilk gorusme zaten ücretsiz yarım saatten fazla anlatıp konuştu bizimle ben memnun kaldım
Ben daha tüp bebek yaptırması henüz bu ay ki tedavide olmazsa tüp bebeğe gecicez bende piko var cnm esimde bi sorun yok Allah inş en kısa zamanda da bize de nasip etsinsizin kacıncı denemeniz bide özel olmıcaksa sorun ne bizde hem eşim azosprem hemde bende yumurta sayısı ve kalitesi düşük aslında amh 1.30 ama bilmiyorumolmuyor işte nasip
ben Fakülteden önce Özer Kutlu ile görüşmüştüm , fiyatları çok yüksek değil ve yurt dışında eğitim almış labratuarı iyi bir kliniği var. adliyenin karşısında bursa tüpbebek merkezi. İnşallah en hayırlı zamanda allah evlat nasip etsin isteyen herkese. Onun dışında Osman Develioğlu ve Gürkan uncu var fiyatlar biraz yüksek .Maşallah Rabbim sağlıçakla kucağınıza aldırsın hayırlarla da büyütün inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?