BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

hangi dr soğuttu seni
sorununuz neydi

hangi dr soğuttu seni
sorununuz neydi
Oncelikle çok geçmiş olsun bebeginizi kaybetmisiniz başınız sağolsun.. benimde sıkıntım yumurta rezerv azligi.. esimin gayet iyi degerleri. Aynı ldurumdan muzdaribiz sanırım. Ama en azından sizin bir evladını var Allah bagislasin. Ben 4 ay kadar Ziya Çetin gittim gitmez olaydım..

teşekkür ederim
çok şükür bir tane var tabi Allah hiç olmayanlara da nasip etsin
sürekli dilinde kardeş kardeş olunca bende istedim ama olmadı nasip
ziya çetine bende gitmeyi düşünüyordum şu aralar deneyimli bir dr diye
ama sert bir dr diyorlar öyle mi
gerçek aydınla görüş istersen ben çok severim onu

nereye gidiyorsun??

Hastası ile iletişimi olmayan, ilgisiz soğuk bir An önce başından savmaya çalışan bir doktor. Evet zamanında çok iyi nam salmış branşında iyi ama o kadar yoğunki seni hiç hatıralmıyor.. sürekli aynı soruları sorar kendinle ilgili. Bir keresinde ise bana çatlama iğnesi yerine Başkà bir ilaç vermişti onca yolu bir daha gitmiştim.. istersen bir kez dene aşırı kalabalık bir muayenesi var.. umarım sana iyi gelir. Şuan içinse dr mevzusu rafa kalktı benim için. 1 senedir hamilelik için uğraşınca çok yoruldum ve artık istemiyorum bebek falan..

anladım..ben de 3-4 yıldır aralıklarla gittim doktora .....ama son 1 senedir gerçek beye düzenli gittim.
yaşın kaçtı?
aslında bende konuyu kapatmak istiyorum gözüm kesmiyor yaş ilerledikçe..
bana kesin tüp bebek dediler oda yaştan dolayı beklememek için. kendiliğinden olma ihtimali var tabi ama beklemek lazım ne zaman olursa..

38 yaşımdayım.. olmayacağını düşünüyorum sadece bir kez klomen ve catlatma iğnesi ile hamile kalabildim o da kimyasal gebelki ile sonuclandı.. herşey Allahtan ama ben çocuksuz olma fikrine ise fenà alistim. İleriye dönük eşim ile çok güzel planlarim var çocuk olsa gerceklesemiyecek planlar.. siz hiç üzülmeyin aslan gibi zaten bir evladını var olsun o da alışır zamanlâ. Allahın sağlık versin kimbilir belli mi olur belkide bir süpriz olur sizé

Merhaba arkadaşlar Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin..!! Ben 7 yıllık evliyim ilk defa tüp bebek yaptıracağım kısmetse Bursa Jimer hastanesi doktor Suat hazel de ilk görüşmemizi yaptık ve karar verdik 2,5 cm çikolata kistim var bu yüzden tüp bebek önerdi doktorum Temmuz sonu adet olunca muayene edecek bir de adet bitiminde çağıracak sonraki ay yani Ağustos'ta adet olunca da tedaviye başlayacak kısmetse çok heyecanlıyım ve çok ta endişeliyim inşallah hepimizin tedavileri olumlu sonuçlanır amiiiin

Bu arada Bursalı değilim malesef Balıkesir den gidip geleceğim daha da zor olacak ama sonu hayırlı olur inşallah

Merhaba :) Suat bey çok güler yüzlü pozitif bi doktor ben de gittim ona geçen aylarda yumurta takibi için herhangi bi tedaviye gerek duymadı sonuçlara bakarak eylül reglimde gitmeyi düşünüyorum ben de tekrar o zamana kadar olmazsa kısmet inşallah hakkınızda hayırlısı olur:)

İnşallah hayırlısı olur prolaktin tahlilim 144 çıktı Suat hocam beyin mr ı istedi demirim de çok düşük tedavi biraz bekleyecek gibi duruyor çok moralim bozuldu bugün

İnşallah hayırlısı olur prolaktin tahlilim 144 çıktı Suat hocam beyin mr ı istedi demirim de çok düşük tedavi biraz bekleyecek gibi duruyor çok moralim bozuldu bugün
Önemli değil ya prosedür gereği çekiyorlar mr genelde bildiğim kadarıyla. İnşallah da güzel çıkmıştır sonuçlarınız :) benim de demirim düşük ama bi daha bakılmadı d vitamini takviyesi alıyorum ben de çok düşük olsun vardır herşeyde bi hayır diyelim bu kadar bekledik biraz daha bekleyelim sonucu güzel olur sabrımızın ben inanıyorum :)

Yaa inşallah canım benim sonuçlarımız iyi olur benim d vitaminine daha bakılmadı o da düşüktür kesin

Merhaba hanımlar. Bende doktor arayışındayım ilk bebeğimi erken doğum yaptıktan 13 gün sonra kaybettim 1 sene oldu. Artık rabbimde verirse bu aydan sonra tekrar istiyorum evlat. Ama doktor konusunda çok kararsızım ne yapsam bilemiyorum. İlk doktorumda şeytan tüyü var sanki çokk seviyorum ama beni sanki tatmin etmiyor gibi bi yanım hep soru işareti.bebeğimi kaybettikten sonra araştıralım diye Gürkan hocaya gittim okadar memnunum ki ondan ne zaman whatsaptan yazsam döndü muhakkak telle arasam ilgilendi mükemmel bi doktor. Beni ikna ediyor inanıyorum. Birde riskli gebelik takibi yapabilmeli doktorum çünkü pıhtılaşma hastasıyım. Gürkan hocanın muayene 600 tl doğum normal 9000 sez 12000 tl +hastane ücreti. Muayeneyi karşılasam doğumu karşılayamam. Off meden iyi prof lar hep pahalı ilk doğumumu pembe mavide yaptım çok acı bir tecrübem olduğu için istemiyorum orda yapmak. Medicalpark ı düşünmeye başladım doç dr müzeyyen uyanık var bi bilginiz var mı acaba? Sanırım yeni geldi forumlarda veya nette pek bilgi yok..

Gürkan hoca ne kadar pahalıymış yaa Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…