- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
Evet ya valla kahroluyorumGürkan hoca ne kadar pahalıymış yaaAllah yardımcınız olsun
Aman Allah 'im biran hastaneyimi satın alacaksınız dedim.bu ne yaMerhaba hanımlar. Bende doktor arayışındayım ilk bebeğimi erken doğum yaptıktan 13 gün sonra kaybettim 1 sene oldu. Artık rabbimde verirse bu aydan sonra tekrar istiyorum evlat. Ama doktor konusunda çok kararsızım ne yapsam bilemiyorum. İlk doktorumda şeytan tüyü var sanki çokk seviyorum ama beni sanki tatmin etmiyor gibi bi yanım hep soru işareti.bebeğimi kaybettikten sonra araştıralım diye Gürkan hocaya gittim okadar memnunum ki ondan ne zaman whatsaptan yazsam döndü muhakkak telle arasam ilgilendi mükemmel bi doktor. Beni ikna ediyor inanıyorum. Birde riskli gebelik takibi yapabilmeli doktorum çünkü pıhtılaşma hastasıyım. Gürkan hocanın muayene 600 tl doğum normal 9000 sez 12000 tl +hastane ücreti. Muayeneyi karşılasam doğumu karşılayamam. Off meden iyi prof lar hep pahalıilk doğumumu pembe mavide yaptım çok acı bir tecrübem olduğu için istemiyorum orda yapmak. Medicalpark ı düşünmeye başladım doç dr müzeyyen uyanık var bi bilginiz var mı acaba? Sanırım yeni geldi forumlarda veya nette pek bilgi yok..
Benim de 3 yaşında bir kızım var bende kardes istiyorum Nisan ayında kurtaj oldum 8 haftalık kalbı durdugu için İnş Rabbim sizede isteyen herkese de nasıp etsin banadaAman Allah 'im biran hastaneyimi satın alacaksınız dedim.bu ne yaşimdi tup tedavisini anlarım.ama su doğum sezaryen muane ücreti bu ne ya size de geçmiş olsun.Allah sabır versin tekrar nasip etsin sağlıkla kulağınıza alın.gerçekten dudak ucuklatici pahalilikta
amin Allah razi olsun.kızınıza uzun omur nasip etsin İNŞALLAH size de hayirli evlatlar tabi isteyen herkeseBenim de 3 yaşında bir kızım var bende kardes istiyorum Nisan ayında kurtaj oldum 8 haftalık kalbı durdugu için İnş Rabbim sizede isteyen herkese de nasıp etsin banada
Amin ecmaın allah razı olsun inşallah sızın sorun var mı bizde esımde var haftanın 5 gunu iğne oluyor maalesef ınş Rabbim nasip eder tekrardanamin Allah razi olsun.kızınıza uzun omur nasip etsin İNŞALLAH size de hayirli evlatlar tabi isteyen herkese
canim biz 2.defa tup yaptık. malesef transfer bile olmadı.görünüşte herşey iyi ama dollenme ve bölünme problemimiz var.bununda neyden kaynaklandığını cozemediler henüz.doğal yoldan da bi kizim var çok sukur)))sizin niye igne kullanıyor.eşiniz yani sorun nedir?Amin ecmaın allah razı olsun inşallah sızın sorun var mı bizde esımde var haftanın 5 gunu iğne oluhyor maalesef ınş Rabbim nasip eder tekrardan
Çok teşekkür ederim aminn inşallah. evet gerçekten öyle aşırı pahalı insan üzülüyor çünkü ister istemez bir doktora umut bağlıyorAman Allah 'im biran hastaneyimi satın alacaksınız dedim.bu ne yaşimdi tup tedavisini anlarım.ama su doğum sezaryen muane ücreti bu ne ya size de geçmiş olsun.Allah sabır versin tekrar nasip etsin sağlıkla kulağınıza alın.gerçekten dudak ucuklatici pahalilikta
başın sağolsunMerhaba hanımlar. Bende doktor arayışındayım ilk bebeğimi erken doğum yaptıktan 13 gün sonra kaybettim 1 sene oldu. Artık rabbimde verirse bu aydan sonra tekrar istiyorum evlat. Ama doktor konusunda çok kararsızım ne yapsam bilemiyorum. İlk doktorumda şeytan tüyü var sanki çokk seviyorum ama beni sanki tatmin etmiyor gibi bi yanım hep soru işareti.bebeğimi kaybettikten sonra araştıralım diye Gürkan hocaya gittim okadar memnunum ki ondan ne zaman whatsaptan yazsam döndü muhakkak telle arasam ilgilendi mükemmel bi doktor. Beni ikna ediyor inanıyorum. Birde riskli gebelik takibi yapabilmeli doktorum çünkü pıhtılaşma hastasıyım. Gürkan hocanın muayene 600 tl doğum normal 9000 sez 12000 tl +hastane ücreti. Muayeneyi karşılasam doğumu karşılayamam. Off meden iyi prof lar hep pahalıilk doğumumu pembe mavide yaptım çok acı bir tecrübem olduğu için istemiyorum orda yapmak. Medicalpark ı düşünmeye başladım doç dr müzeyyen uyanık var bi bilginiz var mı acaba? Sanırım yeni geldi forumlarda veya nette pek bilgi yok..
Canım ben seni biliyorum bebeğimi ilk kaybettiğimde okadar çok yorum konu okudum kibaşın sağolsun
ben de 4 günlükken kaybettim 26 haftalıktı
sen kaç haftalık doğum yaptın
senin daha çok yeni tabi zaman hakikatten ilaç benim buradaki arkadaşlarımla destek olduk birbirimize iyi geldi ama doğuran uzaklaştı buradan tabi bi ben kaldım 6. senem ve gebe kalamadım sorun olmamasına ragmen medikalde gerçek aydına gittim en son çok ta memnunum ama genç bi doktor sonradan herkes deneyimli birine gitseydin dedi gerçi bu iş yaşa deneyime pek bakmıyor....tüp bebek denedik olmadı yaşım 40 çünkü ne zaman olursa diye bekleyemiyorum.. nasip ..şimdi bıraktım herşeyi dr gitmiyorum.....doktorun kimdi pembemavideCanım ben seni biliyorum bebeğimi ilk kaybettiğimde okadar çok yorum konu okudum kiseninde başım sağolsun arkadaşım bende 26 haftalıkken kaybettim ve benimde suyum geldi. Aslında benim 18 zhaftada sızıntı ile gelmiş anlamadım brn hiç 26 ya kadar dayandı kuzum arttı biraz su normal bebek gibiydi en son sancılarım başladı haliyle enfeksiyon da başladı 26 da doğum yaptım.
ben de jimerde yapmıştım şimdi tüp bebek için jimer suat beyi düşündüm ama oraya gitme meselesi beni de düşündürüyorİnşallah rabbim anlamadan verir bir evlat daha aana banada bekleyen arkadaşlara da. Çol arkadaş söylüyor düşünöe akışına bırak deniyor ama okdar kolay değil budurum dimi? Pembe mavide değildi doktorum j al e hanıma gidiyordum ben doğumumu orada yaptım.Hastanede yattığım süreçte krndi dotorum devamlı orda olmadığı için nevin hanım ve esra hanımdan da çok memnun kaldım mükemmel doktorlar. Nevin hanım yüp bebek takibi yapıyor normal gebelik takip etmiyormuş çokta başarılı biri. Esra hanımın yüreği okadar güzelki hastası olmadığım halde acilden bakmıştı sadece merak edip defaten beni ve bebeğimi ziyaret etti. Genel olarak pembemavin doktorları iyi ama önünden geçerken bile bakamıyorum o gün geliyo güzümün önüne hep
Esım hıpogonadızm hastasıcanim biz 2.defa tup yaptık. malesef transfer bile olmadı.görünüşte herşey iyi ama dollenme ve bölünme problemimiz var.bununda neyden kaynaklandığını cozemediler henüz.doğal yoldan da bi kizim var çok sukur)))sizin niye igne kullanıyor.eşiniz yani sorun nedir?
Jimer Suat Hazer beye gidiyorum ben. Bi ay yumurta takibi yaptı oluştu falan ama döllenme olmadı. Ramazan'da gitmedim şimdi de yaz geçsin diyorum eylül gibi tekrar giderim kısmetse. Bizde bi problem Yok şuan ama tek tüplüyüm ben oyüzden iki ayda bi şansım oluyormuş. Tekrardan yapıldı bütün testler film de çekildi bişey çıkmadı çok şükür. Ama çok memnunum Suat beyden çok güler yüzlü ve paracı gibi gelmedi bana. Cenk bey yönlendirmişti beni oyüzden Muayene ücreti almamıştı benden:)Evet ya valla kahroluyorumsiz hangi doktora gidiyorsunuz acaba?
suat beyin muayene ücreti nedirJimer Suat Hazer beye gidiyorum ben. Bi ay yumurta takibi yaptı oluştu falan ama döllenme olmadı. Ramazan'da gitmedim şimdi de yaz geçsin diyorum eylül gibi tekrar giderim kısmetse. Bizde bi problem Yok şuan ama tek tüplüyüm ben oyüzden iki ayda bi şansım oluyormuş. Tekrardan yapıldı bütün testler film de çekildi bişey çıkmadı çok şükür. Ama çok memnunum Suat beyden çok güler yüzlü ve paracı gibi gelmedi bana. Cenk bey yönlendirmişti beni oyüzden Muayene ücreti almamıştı benden:)
Belki suat bey özlüce hastanesindedir canım kötü hissetmezsin kendiniben de jimerde yapmıştım şimdi tüp bebek için jimer suat beyi düşündüm ama oraya gitme meselesi beni de düşündürüyor
ordadamı var bilmiyordum bakBelki suat bey özlüce hastanesindedir canım kötü hissetmezsin kendini
Evet canım var ama kadın doğum falan varmı bilmiyorum hiçordadamı var bilmiyordum bak
yokmuş baktım şimdi nasip bakalım bi karar verelimde maddiyatta zorlayacak biraz tüp bebek içinEvet canım var ama kadın doğum falan varmı bilmiyorum hiç
Rabbim bereketini verir inşallah canım bebekler bereketiyle gelir anlamazsınız inşallah. Herşeyi süşünmek zorunda kalıyoruz işte rabbim bolluk bereket versin inşallahyokmuş baktım şimdi nasip bakalım bi karar verelimde maddiyatta zorlayacak biraz tüp bebek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?