BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

7 haziranda fakültede randevum var
Telefonda asılama için ücretsiz dediler
Kısa zaman once gidip süreç ve maliyet hk da bilgi verecekler var mı aranızda

Merhaba arkadaslar ben acibadem sahin zeteroglu hastasiyim yeni transferim oldu. Orada tedavi görüp bebek sahibi olan varmi aramizda.

Sagol canim . 3.gün ebriyosuydu. Sahin beyden memnun kalmadinmi
İlk tedavi mi orda oldum 7 sene önceydi oğlum var çok şükür. 2 kere daha denedim sonra olmadı jineplus ta denedim şimdi de hamileyim hamd olsun. Çok yoğun orası beni çok yordu. Ne zaman test yapacaksın inşallah sağlıkla tutunsunlar. Beni etiketle olur mu

Ya ne güzel allah evlatlarina saglik versin. Evet cok yoğun basta sahin bey cok ilgiliydi sonra değişti hic hosuma gitmedi. Soru sorucam masadan kalkıp el uzatiyo gidin diyo resmen. Test günüm 10 haziran tabiki bilgi veririm ama yeniyim burda nasil etiketlenir bilmiyorum

Ben seni takibe aldım canm inşallah sağlıkla ikizlerin olur bidaha uğraşmassın. Para basıyor şahin napsın müşteri çok Rabbim kimseyi düşürmesin o kapılara

Ben seni takibe aldım canm inşallah sağlıkla ikizlerin olur bidaha uğraşmassın. Para basıyor şahin napsın müşteri çok Rabbim kimseyi düşürmesin o kapılara
Insallah canim insallah allah razi olsun. Aynen para basıyor ama insanin duygularindanda anlamasi lazim biz nelerden vazgecip para biriktirip gidiyoruz. Para ici insanlari sömürenleri Allah islah etsin.

Insallah canim insallah allah razi olsun. Aynen para basıyor ama insanin duygularindanda anlamasi lazim biz nelerden vazgecip para biriktirip gidiyoruz. Para ici insanlari sömürenleri Allah islah etsin.
Rabbim hepimiz in evlatlarını sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah.
Hepsi paracı canım amin duaların için

Selam kızlar , yarın doktora gideceğim ve tüp bebek için tedaviye başlayacağız sanırım adetimin 4.günü olmasına rağmen beni çağırmasını anlamadım ama adetimin 2.günü aradım bugün çalışmadıkları için yarına bıraktılar , bilmiyorum artık son aşamaya geldim çok hazır hissetmesem de yapacağım , rabbim yar ve yardımcı olsun bu yoldaki arkadaşlarımızın ...

Ben de bu ay acıbadem şahin beyle tedaviye başlıcaz inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim ilk deneyimim olacak nasıl olacak bilmiyorum heyecanlıyım

Ben pembemavide nevin hanımla başladım sağlık nedenlerimden dolayı gebeliğimle ve doğumumla Gürkan Uncu ilgilendi. Allah ondan razı olsun onun sayesinde sağlıklı bir evladım var.

Merhaba kızlar. Medikalparkta Gerçek Aydın veya Bülent Kayhan nasıl bir doktor bilen eden duyan var mı? Ben yumurta takibi için düşünüyorum
Gerçek Aydın alakalı cana yakın bir doktor ama deneyim konusunda birşey diyemem tüp bebek denedik biz ama olmadı
..yine gitsem ona gitmek isterim
daha deneyimli bir doktor mu tercih edilmeli bilmiyorum
nasip herşey gerçi nasipse her şekilde olur sanki

Bende artık bıraktım o işlerin peşinde koşmayı biliyormusunuz? Gittiğim dr beni bü işten soguttu hele tüp bebek tedavisi falan yanından geçmek istemiyorum.. ona gidecektim ben ama eşimin tedavi konusundaki gevsekligi yüzünden artık bitirdim bebek meselesinde.. şimdi yakında o isteyecek ama artık çok geç. Cevabın içinde teşekkür ederim canım.. sizde sorun neydi? Şimdi ne yapmayi düşünüyorsunuz

bizde sorun yok sadece yaşımdan dolayı yumurta sayısı az oluyor başka problem yok nasip işte
benim bir kızım var çok şükür 11 yaşında ikincimi erken doğumdan sonra kaybettim 6 sene olacak ondan sonra bir daha kalamadım tüp bebek denedik olmadı yaşım 40 ben vazgeçeceğim ama kızım kardeş diye deliriyor onun hatrına devam ettim şimdiye kadar olmadı ama artık kesmeli mi ne bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…