Yok canım Gerçek bey orada ben orada belirtmedim. Bülent bey özel muayenesi var..Bülent Kayhan medikal de mi
Altıparmak ta muayenehanesi var oğlum da gitmiştim de acaba dedimYok canım Gerçek bey orada ben orada belirtmedim. Bülent bey özel muayenesi var..
Evet eskiden ordaydi. Nasip birdoktorAltıparmak ta muayenehanesi var oğlum da gitmiştim de acaba dedim
İlaçlar hariç ücret ödemeye bilirsin canım.7 haziranda fakültede randevum var
Telefonda asılama için ücretsiz dediler
Kısa zaman once gidip süreç ve maliyet hk da bilgi verecekler var mı aranızda
Hayırlı olsun transferin cnm. Kaçıncı gün embriyo su. Ben de daha önce tedavi oldum şahin bydeMerhaba arkadaslar ben acibadem sahin zeteroglu hastasiyim yeni transferim oldu. Orada tedavi görüp bebek sahibi olan varmi aramizda.
Sagol canim . 3.gün ebriyosuydu. Sahin beyden memnun kalmadinmiHayırlı olsun transferin cnm. Kaçıncı gün embriyo su. Ben de daha önce tedavi oldum şahin byde
Donmus embriyoydu ayrica canim sende bebisini saglikla kucagina alirsin insallahSagol canim . 3.gün ebriyosuydu. Sahin beyden memnun kalmadinmi
İlk tedavi mi orda oldum 7 sene önceydi oğlum var çok şükür. 2 kere daha denedim sonra olmadı jineplus ta denedim şimdi de hamileyim hamd olsun. Çok yoğun orası beni çok yordu. Ne zaman test yapacaksın inşallah sağlıkla tutunsunlar. Beni etiketle olur muSagol canim . 3.gün ebriyosuydu. Sahin beyden memnun kalmadinmi
Ya ne güzel allah evlatlarina saglik versin. Evet cok yoğun basta sahin bey cok ilgiliydi sonra değişti hic hosuma gitmedi. Soru sorucam masadan kalkıp el uzatiyo gidin diyo resmen. Test günüm 10 haziran tabiki bilgi veririm ama yeniyim burda nasil etiketlenir bilmiyorumİlk tedavi mi orda oldum 7 sene önceydi oğlum var çok şükür. 2 kere daha denedim sonra olmadı jineplus ta denedim şimdi de hamileyim hamd olsun. Çok yoğun orası beni çok yordu. Ne zaman test yapacaksın inşallah sağlıkla tutunsunlar. Beni etiketle olur mu
Ben seni takibe aldım canm inşallah sağlıkla ikizlerin olur bidaha uğraşmassın. Para basıyor şahin napsın müşteri çok Rabbim kimseyi düşürmesin o kapılaraYa ne güzel allah evlatlarina saglik versin. Evet cok yoğun basta sahin bey cok ilgiliydi sonra değişti hic hosuma gitmedi. Soru sorucam masadan kalkıp el uzatiyo gidin diyo resmen. Test günüm 10 haziran tabiki bilgi veririm ama yeniyim burda nasil etiketlenir bilmiyorum
Insallah canim insallah allah razi olsun. Aynen para basıyor ama insanin duygularindanda anlamasi lazim biz nelerden vazgecip para biriktirip gidiyoruz. Para ici insanlari sömürenleri Allah islah etsin.Ben seni takibe aldım canm inşallah sağlıkla ikizlerin olur bidaha uğraşmassın. Para basıyor şahin napsın müşteri çok Rabbim kimseyi düşürmesin o kapılara
Rabbim hepimiz in evlatlarını sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah.Insallah canim insallah allah razi olsun. Aynen para basıyor ama insanin duygularindanda anlamasi lazim biz nelerden vazgecip para biriktirip gidiyoruz. Para ici insanlari sömürenleri Allah islah etsin.
Gerçek Aydın alakalı cana yakın bir doktor ama deneyim konusunda birşey diyemem tüp bebek denedik biz ama olmadıMerhaba kızlar. Medikalparkta Gerçek Aydın veya Bülent Kayhan nasıl bir doktor bilen eden duyan var mı? Ben yumurta takibi için düşünüyorum
Bende artık bıraktım o işlerin peşinde koşmayı biliyormusunuz? Gittiğim dr beni bü işten soguttu hele tüp bebek tedavisi falan yanından geçmek istemiyorum.. ona gidecektim ben ama eşimin tedavi konusundaki gevsekligi yüzünden artık bitirdim bebek meselesinde.. şimdi yakında o isteyecek ama artık çok geç. Cevabın içinde teşekkür ederim canım.. sizde sorun neydi? Şimdi ne yapmayi düşünüyorsunuzGerçek Aydın alakalı cana yakın bir doktor ama deneyim konusunda birşey diyemem tüp bebek denedik biz ama olmadı
..yine gitsem ona gitmek isterim
daha deneyimli bir doktor mu tercih edilmeli bilmiyorum
nasip herşey gerçi nasipse her şekilde olur sanki
bizde sorun yok sadece yaşımdan dolayı yumurta sayısı az oluyor başka problem yok nasip işteBende artık bıraktım o işlerin peşinde koşmayı biliyormusunuz? Gittiğim dr beni bü işten soguttu hele tüp bebek tedavisi falan yanından geçmek istemiyorum.. ona gidecektim ben ama eşimin tedavi konusundaki gevsekligi yüzünden artık bitirdim bebek meselesinde.. şimdi yakında o isteyecek ama artık çok geç. Cevabın içinde teşekkür ederim canım.. sizde sorun neydi? Şimdi ne yapmayi düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?