BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Son düzenleme:
Umi plazada Türkan Yavuz var çok iyi bir kadın doğum doktoru olduğunu duydum ama infertilite konusunda nasıl bilmiyorum.Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Evet jimerdeyken gitmiştim 1 kez Suat beye yönlendirdi çok ayrıntılı tahliller yaptırıyor ilgileniyor falan şimdi ayrıldı kendine muayene açtı umi'de
aa bilmiyordum benim de aklımdaydı ona gitmek aslında...
gebeliğimde doktorum başkaydı 5 aylıkken hastaneden ahrıldı bende kime gitsem diye düşünürken erken doğum olayı olunca arkadaşım cenk beye yollamıştı o yapmıştı sezeryanımı sadece 2 kez görüştük

Amin inşallah ağır OAT diyolar sperm çok az sayıda. Dört kez tüp bebek denedik nasip olmadı. Hayırlısı bakalım.
İnş Rabbim nasip eder cok zor imtihan benım 4 sene olmadı 2014 kızım oldu cok sukur şimdi ikıncı için ugrasıyoruz Bı kaybım oldu Nisan ayında

Nasıl gidiyor kızlar ben bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum e2 değerim yüksek çıktığı için başlayamadık tüp bebek tedavisine önümüzdeki adetle herşey yolunda olursa başlayacağız Suat Hazer ile.. çikolata kistim de var ya

Kizlar elimde 10 tane crione jel 6 tane clexane 0.2 lik 3 tane orgalutran igne 20 tane femara hap var.bunlardan ihtiyaci olan varsa bursada elden ucretsiz vericem.yazik ziyan olmasin ihtiyaci olan faydalansin.

Ben de bi iki kere görüştüm kendisiyle ama ilgili gibi geldi bana da :) karar verdiniz mi nereye gideceğinize :)

Olsun hayırlısı olsun hakkınızda kist için bişey dedi mi doktor mr sonucunuz nasıl çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…