Vücûdu gebeliğe hazırlıyor herşeyi araştırıyor falan hücre yenileyici iğne vermişti bana da bi ay göbekten yaptım kendim:) ne zaman çıkıcak sonuçlarınız[/. ben yarın gidiyorum kısmetse kontrole adetimin 3. günü bu ay tedaviye başlanmayacak bi adetli bir de adetsiz görmem lazım dedi doktorum gitmişken d vitaminine de bakar kısmetse
Cenk bey yönlendirmişti beni oyüzden almadı benden 200 vermiştim iki ay gitmiştim Suat beyi İnan'ın bilmiyorum ama Eylül'de gidince öğrenirim:)suat beyin muayene ücreti nedir
Özlücede de var ama suat bey oraya gitmiyor diye biliyorum Yeni gelen bi doktor var o gidicekmiş günde bikaç saatordadamı var bilmiyordum bak
cenk bey de iyidirCenk bey yönlendirmişti beni oyüzden almadı benden 200 vermiştim iki ay gitmiştim Suat beyi İnan'ın bilmiyorum ama Eylül'de gidince öğrenirim:)
Eşinizde ne gibi bi sorun var iğne oluyor demişsiniz.Biz de aynı dertten müzdaribiz o yüzden merak ettim :)Amin ecmaın allah razı olsun inşallah sızın sorun var mı bizde esımde var haftanın 5 gunu iğne oluyor maalesef ınş Rabbim nasip eder tekrardan
Esım hıpogonadızm hastası cnm hormonları iğne yoluyla alıyor sizde sorun ne acaba Rabbim nasip etsin inşallah sizedeEşinizde ne gibi bi sorun var iğne oluyor demişsiniz.Biz de aynı dertten müzdaribiz o yüzden merak ettim :)
Evet jimerdeyken gitmiştim 1 kez Suat beye yönlendirdi çok ayrıntılı tahliller yaptırıyor ilgileniyor falan şimdi ayrıldı kendine muayene açtı umi'decenk bey de iyidir
aa bilmiyordum benim de aklımdaydı ona gitmek aslında...Evet jimerdeyken gitmiştim 1 kez Suat beye yönlendirdi çok ayrıntılı tahliller yaptırıyor ilgileniyor falan şimdi ayrıldı kendine muayene açtı umi'de
Amin inşallah ağır OAT diyolar sperm çok az sayıda. Dört kez tüp bebek denedik nasip olmadı. Hayırlısı bakalım.Esım hıpogonadızm hastası cnm hormonları iğne yoluyla alıyor sizde sorun ne acaba Rabbim nasip etsin inşallah sizede
İnş Rabbim nasip eder cok zor imtihan benım 4 sene olmadı 2014 kızım oldu cok sukur şimdi ikıncı için ugrasıyoruz Bı kaybım oldu Nisan ayındaAmin inşallah ağır OAT diyolar sperm çok az sayıda. Dört kez tüp bebek denedik nasip olmadı. Hayırlısı bakalım.
Ben de bi iki kere görüştüm kendisiyle ama ilgili gibi geldi bana da :) karar verdiniz mi nereye gideceğinize :)aa bilmiyordum benim de aklımdaydı ona gitmek aslında...
gebeliğimde doktorum başkaydı 5 aylıkken hastaneden ahrıldı bende kime gitsem diye düşünürken erken doğum olayı olunca arkadaşım cenk beye yollamıştı o yapmıştı sezeryanımı sadece 2 kez görüştük
Olsun hayırlısı olsun hakkınızdaNasıl gidiyor kızlar ben bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum e2 değerim yüksek çıktığı için başlayamadık tüp bebek tedavisine önümüzdeki adetle herşey yolunda olursa başlayacağız Suat Hazer ile.. çikolata kistim de var ya
Öyle demeyin ya Allah'tan umut kesilmezsanırım benim bebek konusunu kapatma zamanım geldi umudu kestim artık((
tekrar tüp bebek denemem lazım ona da maddiyat izin vermiyor seneye yaparım gibi bi durum da zor yaşım 40 zaten bekleme lüksüm yok...........Allah bilir tabiÖyle demeyin ya Allah'tan umut kesilmez
Allah güç versin gerçekten çok zor anlayabiliyorumtekrar tüp bebek denemem lazım ona da maddiyat izin vermiyor seneye yaparım gibi bi durum da zor yaşım 40 zaten bekleme lüksüm yok...........Allah bilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?