BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Arkadaşlar elinizde menapur kalırsa bilgim olsun ben 2. Denememi yapmaya hazırlanıyorum ilki çok yıprattı bizi

tosun788 merhaba size özelden.ulasmaya calistim ama yazamadim sey yanlis anlamayin benim arkadasiminda durumu sizinkine benzior tedavi süreci ve nasil bir tedavi uygulandi eger bilgi vermek isterseniz lütfen yazarmisiniz yanlis omumadiysam probleminizi

tosun788 canim hayirli olsun senin adina cok sevindim.senin geçen sene çok konuşmuştuk .üyelik ismim değiştiği için doğal olarak taniyamassin. canim biraz detaylı şekilde anlayirmisin nasil tedavi oldun .dr.vs vs

Merhaba arkadaşlar; ben 4 aydır gittigin doktoru değiştirmeyé karar verdim.. Doktorum Ziya Çetindi.. ilgisiz soğuk dalgın ( çatlatma iğnesi yerine bir rahim merhemi vermişti.eczacı bile şok olmustu) ne zaman gitsem beni hatirlamaz, her seferinde sana rahim filmi çektirdik mi diye sorar..ilk ay cektirdim temisdi derim her seferinde..
Standart ezber bir tedavi uyguluyor kiminle konuşsam aynı ilacı vermiş.. bir tanesi de şeker ilacı.. neye göre verdi bilemiyorum artık 100 tane içtim..hiç konuşmaz siz sorarsanız zorla cevap verir ayağa kalkar hemen sizi gönderir.. sizde sormak istediklerinizle kalırsınız orada.. en Son 3 gün önce vajinal muayene olurken o anda cep telefonu ile özel bir görüşme yapti. Açıkçası çok kızdım.görüşme odasına gittiğimde ise başka bir hasta ile ilgilenip yanıma geldi..Sandalyesine oturup bir güzel tostlarini yemeye başladı. Bir şey sormak istiyorum adam gibi cevap bile alamadım. Ayrıca ne zaman gitsem en az 10 dakika vajinal muayene olacak sekilde masada bekliyorum..en son odaya elinde gazete ile girdı slm verip..ve yumurtam olgunlasmadigini söyleyip yolladı.. zaten bir Moral bozuklugumuz var birde böyle umarsamaz dalgın tavırları insanı bim kat daha aşağı cekiyor.resmen bebek olayından soğudum.. randevu sistemi olmayışı da çabası 2 saat beklediğim olmuştur..gidecekler bir kez daha düşünsun derim..çünkü harikalar yaratmıyor fazla gözünüzde büyümeyin.. uyguladığı prosedürü inanın bana ssk doktorlarida uyguluyor

Arkadaşlar ben prof. Dr. Murat arslan da tedavi oldum. Çok ilgili doktorum. Acıbadem şahin beyin ilgisizliğinden kaçtım doğru adresteymişim çok şükür. Hamileyim şuanda inşallah sağlıkla kucağıma alırım darısı tüm isteyenlere. Sorusu olan olursa cevaplarım.

Selam canım. Benim esimde aorun var ama degerleri gittikce duzeliyor. Yine de hamile kalamazsam ramazan sonrasi tupbebek düşünüyoruz. Bu anlattigin sojtor hangi hastanede ve maliyeti ne oldu acaba. Size ?

Selam canım. Benim esimde aorun var ama degerleri gittikce duzeliyor. Yine de hamile kalamazsam ramazan sonrasi tupbebek düşünüyoruz. Bu anlattigin sojtor hangi hastanede ve maliyeti ne oldu acaba. Size ?
İnşallahgerek kalmaz hamile kalırsın cnm. Doktorun esentepede muayenehanesi var. İşlemleri art diye bir yer var orda yapıyor. 5500 transfer için verdik. 1500 falan ilaçlar tuttu. D vitamini b12 pıhtılaşma testi hepsini yaptırın önemli

Heeeee... Kocama da bir arkadasi tavsiye etmiş evkenin orda bir yerde doktor var cok iyi diye orasi mi acaba canimm? Fiuati da gayet iyiymis. Biz zaten genetik test kromozom pihtilasma hepsini yaptirdik evkede genetik tip merkezinde cok şükür hepsi temiz cikmisti.

Canim eşime sordum doktor esentepede adı murat imiş dedi :) demek ki aynı doktor. Şimdi içim daha da rahatladı tupbebege ihtiyac duyarsak ona gidelim madem sagolasin :)))

Merhabalar, öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınaza alırsınız inşallah. Murat Arslan sadece tüp bebek mi yapıyor. Ben yumurta takibi yaptırıyordum Ziya Çetinden ama artık ona gitmeme kararı aldım. Doktor araştırması yapıyorum. Bu doktorda iyi diye duydum. Muayene ücreti ne kadar?

Merhaba ben jimer Suat beye gidiyorum çok güler yüzlü çok ilgili ve ne sorarsanız cevaplıyor zaten çok ayrıntılı anlattığı için soracak bir şey bile kalmıyor. Bizim değerlerimizde bişey çıkmadı çok şükür sadece yumurta takibi yapıcak onun için gidiyorum. Geçen ay Cenk beye gitmiştim o da jimerde Suat beye yönlendirdi ve bu ay ücret almadan muayene ediyor çok şaşırdım gerçekten tavsiye ederim normalde tüp bebek doktoru Suat bey

Onuda duydum evet iyi bahsediliyor kendisinden.. Şimdi bir doktor buldum Bülent Kayhan arkadsimin doktoru .sanırım adet olunca ona gidecegim

Canim eşime sordum doktor esentepede adı murat imiş dedi :) demek ki aynı doktor. Şimdi içim daha da rahatladı tupbebege ihtiyac duyarsak ona gidelim madem sagolasin :)))
Evet cnm evKe mediloft esentepe de inşallah gerek kalmasın
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza. Yunurta takibi de yapar arayıp sorun hemşiresine.
Muayene 300 ama Prof. Lar arasında en uygunu murat bey
Onuda duydum evet iyi bahsediliyor kendisinden.. Şimdi bir doktor buldum Bülent Kayhan arkadsimin doktoru .sanırım adet olunca ona gidecegim
Bülent bey hamile kaldığımda gitmiştim 2010 da. Tedavi için mi gidiyorsunuz

Evet bir arkadasimin da doktoru o tavsiye etti..benimde aklimdaydi ona bir gideyim dedim.. neyseki kurtuldum artık şu eski doktorundan inşallah onun gibi bir doktor çıkmaz bir daha karsima

Merhaba kızlar. Medikalparkta Gerçek Aydın veya Bülent Kayhan nasıl bir doktor bilen eden duyan var mı? Ben yumurta takibi için düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…