- 10 Şubat 2017
- 302
- 259
- 53
Canim cok sagolsin.sukurler olsun olsun hersey yolunda.tek kese kalp atisinida duyduk sukur.senin bebisler nasiltosun788 nasıl sevindim anlatamam, herşey yolunda dimi değerini yanlış görmediysem yüksek iliz bile olabilir.
Canim naptin oldumu transferin ne asamadasin.Kızlar elimde bazı ilaçlar kaldı almak isteyen olursa uygun fiyata vericem.
Gonal-f 450 ml açılmamış tarihi 01/2018
Ovitrelle 250 ml açılmamış tarihi 04/2018
Crinone %8 jel 12 adet tarihi 05/2019
Yok canım nasip olmadı yine. Allahım senin bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.Canim naptin oldumu transferin ne asamadasin.
Selam canım. Benim esimde aorun var ama degerleri gittikce duzeliyor. Yine de hamile kalamazsam ramazan sonrasi tupbebek düşünüyoruz. Bu anlattigin sojtor hangi hastanede ve maliyeti ne oldu acaba. Size ?Arkadaşlar ben prof. Dr. Murat arslan da tedavi oldum. Çok ilgili doktorum. Acıbadem şahin beyin ilgisizliğinden kaçtım doğru adresteymişim çok şükür. Hamileyim şuanda inşallah sağlıkla kucağıma alırım darısı tüm isteyenlere. Sorusu olan olursa cevaplarım.
İnşallahgerek kalmaz hamile kalırsın cnm. Doktorun esentepede muayenehanesi var. İşlemleri art diye bir yer var orda yapıyor. 5500 transfer için verdik. 1500 falan ilaçlar tuttu. D vitamini b12 pıhtılaşma testi hepsini yaptırın önemliSelam canım. Benim esimde aorun var ama degerleri gittikce duzeliyor. Yine de hamile kalamazsam ramazan sonrasi tupbebek düşünüyoruz. Bu anlattigin sojtor hangi hastanede ve maliyeti ne oldu acaba. Size ?
Heeeee... Kocama da bir arkadasi tavsiye etmiş evkenin orda bir yerde doktor var cok iyi diye orasi mi acaba canimm? Fiuati da gayet iyiymis. Biz zaten genetik test kromozom pihtilasma hepsini yaptirdik evkede genetik tip merkezinde cok şükür hepsi temiz cikmisti.İnşallahgerek kalmaz hamile kalırsın cnm. Doktorun esentepede muayenehanesi var. İşlemleri art diye bir yer var orda yapıyor. 5500 transfer için verdik. 1500 falan ilaçlar tuttu. D vitamini b12 pıhtılaşma testi hepsini yaptırın önemli
Canim eşime sordum doktor esentepede adı murat imiş dedi :) demek ki aynı doktor. Şimdi içim daha da rahatladı tupbebege ihtiyac duyarsak ona gidelim madem sagolasin :)))İnşallahgerek kalmaz hamile kalırsın cnm. Doktorun esentepede muayenehanesi var. İşlemleri art diye bir yer var orda yapıyor. 5500 transfer için verdik. 1500 falan ilaçlar tuttu. D vitamini b12 pıhtılaşma testi hepsini yaptırın önemli
Merhabalar, öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınaza alırsınız inşallah. Murat Arslan sadece tüp bebek mi yapıyor. Ben yumurta takibi yaptırıyordum Ziya Çetinden ama artık ona gitmeme kararı aldım. Doktor araştırması yapıyorum. Bu doktorda iyi diye duydum. Muayene ücreti ne kadar?Arkadaşlar ben prof. Dr. Murat arslan da tedavi oldum. Çok ilgili doktorum. Acıbadem şahin beyin ilgisizliğinden kaçtım doğru adresteymişim çok şükür. Hamileyim şuanda inşallah sağlıkla kucağıma alırım darısı tüm isteyenlere. Sorusu olan olursa cevaplarım.
Merhaba ben jimer Suat beye gidiyorum çok güler yüzlü çok ilgili ve ne sorarsanız cevaplıyor zaten çok ayrıntılı anlattığı için soracak bir şey bile kalmıyor. Bizim değerlerimizde bişey çıkmadı çok şükür sadece yumurta takibi yapıcak onun için gidiyorum. Geçen ay Cenk beye gitmiştim o da jimerde Suat beye yönlendirdi ve bu ay ücret almadan muayene ediyor çok şaşırdım gerçekten tavsiye ederim normalde tüp bebek doktoru Suat beyMerhabalar, öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınaza alırsınız inşallah. Murat Arslan sadece tüp bebek mi yapıyor. Ben yumurta takibi yaptırıyordum Ziya Çetinden ama artık ona gitmeme kararı aldım. Doktor araştırması yapıyorum. Bu doktorda iyi diye duydum. Muayene ücreti ne kadar?
Onuda duydum evet iyi bahsediliyor kendisinden.. Şimdi bir doktor buldum Bülent Kayhan arkadsimin doktoru .sanırım adet olunca ona gidecegimMerhaba ben jimer Suat beye gidiyorum çok güler yüzlü çok ilgili ve ne sorarsanız cevaplıyor zaten çok ayrıntılı anlattığı için soracak bir şey bile kalmıyor. Bizim değerlerimizde bişey çıkmadı çok şükür sadece yumurta takibi yapıcak onun için gidiyorum. Geçen ay Cenk beye gitmiştim o da jimerde Suat beye yönlendirdi ve bu ay ücret almadan muayene ediyor çok şaşırdım gerçekten tavsiye ederim normalde tüp bebek doktoru Suat bey
Evet cnm evKe mediloft esentepe de inşallah gerek kalmasınCanim eşime sordum doktor esentepede adı murat imiş dedi :) demek ki aynı doktor. Şimdi içim daha da rahatladı tupbebege ihtiyac duyarsak ona gidelim madem sagolasin :)))
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza. Yunurta takibi de yapar arayıp sorun hemşiresine.Merhabalar, öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınaza alırsınız inşallah. Murat Arslan sadece tüp bebek mi yapıyor. Ben yumurta takibi yaptırıyordum Ziya Çetinden ama artık ona gitmeme kararı aldım. Doktor araştırması yapıyorum. Bu doktorda iyi diye duydum.Muayene ücreti ne kadar?
Bülent bey hamile kaldığımda gitmiştim 2010 da. Tedavi için mi gidiyorsunuzOnuda duydum evet iyi bahsediliyor kendisinden.. Şimdi bir doktor buldum Bülent Kayhan arkadsimin doktoru .sanırım adet olunca ona gidecegim
Evet bir arkadasimin da doktoru o tavsiye etti..benimde aklimdaydi ona bir gideyim dedim.. neyseki kurtuldum artık şu eski doktorundan inşallah onun gibi bir doktor çıkmaz bir daha karsimaEvet cnm evKe mediloft esentepe de inşallah gerek kalmasın
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza. Yunurta takibi de yapar arayıp sorun hemşiresine.
Muayene 300 ama Prof. Lar arasında en uygunu murat bey
Bülent bey hamile kaldığımda gitmiştim 2010 da. Tedavi için mi gidiyorsunuz
Hadi hayırlısı inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine :)Onuda duydum evet iyi bahsediliyor kendisinden.. Şimdi bir doktor buldum Bülent Kayhan arkadsimin doktoru .sanırım adet olunca ona gidecegim
Bülent Kayhan medikal de miMerhaba kızlar. Medikalparkta Gerçek Aydın veya Bülent Kayhan nasıl bir doktor bilen eden duyan var mı? Ben yumurta takibi için düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?