sen suat hocaya gidiyordun değil miAllah güç versin gerçekten çok zor anlayabiliyorum
Bebişin büyümüş Allah kucağına almak nasip etsin. Gittin hiç yazmadın buraya merak ettim seni ...Kizlar elimde 10 tane crione jel 6 tane clexane 0.2 lik 3 tane orgalutran igne 20 tane femara hap var.bunlardan ihtiyaci olan varsa bursada elden ucretsiz vericem.yazik ziyan olmasin ihtiyaci olan faydalansin.
Bizim de 6 bitti hala tık yok. Allahtan ümit kesilmez deyip devam ediyoruz :)İnş Rabbim nasip eder cok zor imtihan benım 4 sene olmadı 2014 kızım oldu cok sukur şimdi ikıncı için ugrasıyoruz Bı kaybım oldu Nisan ayında
Bende Bandırma'da n gidip geliyorum şahin Zeteroglu na acı badem hastanesi. Rabbim elimizi boş çevirmesin hayırlı sonuca ulaşalım da herşeye değerBu arada Bursalı değilim malesef Balıkesir den gidip geleceğim daha da zor olacak ama sonu hayırlı olur inşallah
MR sonucum temiz prolaktin de normal çıktı kist için bişi demedi 2,5 cm ve sol tarafta bi onu biliyorum doğum kontrol hapı baskılar dedi öyle bakalım ilk adetle başlıycaz herşey yolunda giderse inşallahOlsun hayırlısı olsun hakkınızdakist için bişey dedi mi doktor mr sonucunuz nasıl çıktı
Evet bi ay gittim yumurta takibi yaptı bikaç ay ara verdim yaz geçsin tekrar giderim diye düşünüyorum :)sen suat hocaya gidiyordun değil mi
Çok sevindim canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınMR sonucum temiz prolaktin de normal çıktı kist için bişi demedi 2,5 cm ve sol tarafta bi onu biliyorum doğum kontrol hapı baskılar dedi öyle bakalım ilk adetle başlıycaz herşey yolunda giderse inşallah
Belki şaka olarak soylemistir. Bende eşime söylerim bazen bir ayağımız çukurda falan diyeakşam eşime tekrar doktora gitmeye başlıcam dedim aman yaşlandık bee dedi tüm moralim sıfırlandı tabi
29 olacak eşim 36sizin yaş kaç
Allah büyüktür şimdi yaş hiç engel değil 50 yaşında hamile kalıyor insanlar siz pes etmeyin yeterben 40 yaşındayım canım :)
teşekkür ederim. evet her yaşta kalınıyor artık ama ben 50 yaşında hamile kalmak istemezdim sanırım...şimdi kalsam 60 yaşında üniversite okutmaya çalışacağım ömrüm olursa...bu işler için erken yaş avantaj tabiAllah büyüktür şimdi yaş hiç engel değil 50 yaşında hamile kalıyor insanlar siz pes etmeyin yeter
Bende 7 yıllık evliyim evlendigim yıl genç anne olucam diye çok seviniyordum ilk yıllarda çocuk olmayınca yaşım büyüyor diye çok üzülüyordum. Simdi yas 30 a gelditeşekkür ederim. evet her yaşta kalınıyor artık ama ben 50 yaşında hamile kalmak istemezdim sanırım...şimdi kalsam 60 yaşında üniversite okutmaya çalışacağım ömrüm olursa...bu işler için erken yaş avantaj tabi
sakın yaşı kafana takma sorunun ne bilmiyorum ama daha önünde uzun bir zaman var olacaktır mutlaka Allahın izniyleBende 7 yıllık evliyim evlendigim yıl genç anne olucam diye çok seviniyordum ilk yıllarda çocuk olmayınca yaşım büyüyor diye çok üzülüyordum. Simdi yas 30 a geldi
Çok teşekkür ederim amin inşallah. Sebepsiz infertilite 2 aşılama 2 tüp bebek hepsi negatif 3.yu deniyoruz şimdi.sakın yaşı kafana takma sorunun ne bilmiyorum ama daha önünde uzun bir zaman var olacaktır mutlaka Allahın izniyle
sen yaşı sorun edersen ben napim :))
En kısa zamanda gelsin bebişin inşallah
hayırlısı inşallah olur bu sefer sebepsiz olunca daha çok takıyor insan çok düşünmemeye çalış kafanı rahatlat bi meşguliyet falan bul. tam ara verdim diye kafadan bebek düşüncesini biraz attıkları anda hamile kalan çok arkadaş varÇok teşekkür ederim amin inşallah. Sebepsiz infertilite 2 aşılama 2 tüp bebek hepsi negatif 3.yu deniyoruz şimdi.
İnşallah isteyen herkese nasip etsin bu da olmazsa öyle yapacam bende. Evet bende çok duydum nasıl unutuyorlar bilmiyorum ama. İnşallah eli boş donmeyiz yine maddi olarak söylememe bile gerek yoktur diye düşünüyorum. Varimizi yogumuzu dokuyoruz. Cüzi rakamlar değil sonuçta birde yol parası ekstra biniyor. Hayırlısı ile hepimize tez zamanda nasip etsin inşallahhayırlısı inşallah olur bu sefer sebepsiz olunca daha çok takıyor insan çok düşünmemeye çalış kafanı rahatlat bi meşguliyet falan bul. tam ara verdim diye kafadan bebek düşüncesini biraz attıkları anda hamile kalan çok arkadaş var
hiç çocuğu olmayana devlet desteği oluyor faydalanmadınız mıİnşallah isteyen herkese nasip etsin bu da olmazsa öyle yapacam bende. Evet bende çok duydum nasıl unutuyorlar bilmiyorum ama. İnşallah eli boş donmeyiz yine maddi olarak söylememe bile gerek yoktur diye düşünüyorum. Varimizi yogumuzu dokuyoruz. Cüzi rakamlar değil sonuçta birde yol parası ekstra biniyor. Hayırlısı ile hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?