BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Kizlar elimde 10 tane crione jel 6 tane clexane 0.2 lik 3 tane orgalutran igne 20 tane femara hap var.bunlardan ihtiyaci olan varsa bursada elden ucretsiz vericem.yazik ziyan olmasin ihtiyaci olan faydalansin.
Bebişin büyümüş Allah kucağına almak nasip etsin. Gittin hiç yazmadın buraya merak ettim seni ...

Bu arada Bursalı değilim malesef Balıkesir den gidip geleceğim daha da zor olacak ama sonu hayırlı olur inşallah
Bende Bandırma'da n gidip geliyorum şahin Zeteroglu na acı badem hastanesi. Rabbim elimizi boş çevirmesin hayırlı sonuca ulaşalım da herşeye değer

Olsun hayırlısı olsun hakkınızda kist için bişey dedi mi doktor mr sonucunuz nasıl çıktı
MR sonucum temiz prolaktin de normal çıktı kist için bişi demedi 2,5 cm ve sol tarafta bi onu biliyorum doğum kontrol hapı baskılar dedi öyle bakalım ilk adetle başlıycaz herşey yolunda giderse inşallah

akşam eşime tekrar doktora gitmeye başlıcam dedim aman yaşlandık bee dedi tüm moralim sıfırlandı tabi

Allah büyüktür şimdi yaş hiç engel değil 50 yaşında hamile kalıyor insanlar siz pes etmeyin yeter
teşekkür ederim. evet her yaşta kalınıyor artık ama ben 50 yaşında hamile kalmak istemezdim sanırım...şimdi kalsam 60 yaşında üniversite okutmaya çalışacağım ömrüm olursa...bu işler için erken yaş avantaj tabi

Bende 7 yıllık evliyim evlendigim yıl genç anne olucam diye çok seviniyordum ilk yıllarda çocuk olmayınca yaşım büyüyor diye çok üzülüyordum. Simdi yas 30 a geldi

Bende 7 yıllık evliyim evlendigim yıl genç anne olucam diye çok seviniyordum ilk yıllarda çocuk olmayınca yaşım büyüyor diye çok üzülüyordum. Simdi yas 30 a geldi
sakın yaşı kafana takma sorunun ne bilmiyorum ama daha önünde uzun bir zaman var olacaktır mutlaka Allahın izniyle
sen yaşı sorun edersen ben napim :))
En kısa zamanda gelsin bebişin inşallah

sakın yaşı kafana takma sorunun ne bilmiyorum ama daha önünde uzun bir zaman var olacaktır mutlaka Allahın izniyle
sen yaşı sorun edersen ben napim :))
En kısa zamanda gelsin bebişin inşallah
Çok teşekkür ederim amin inşallah. Sebepsiz infertilite 2 aşılama 2 tüp bebek hepsi negatif 3.yu deniyoruz şimdi.

Çok teşekkür ederim amin inşallah. Sebepsiz infertilite 2 aşılama 2 tüp bebek hepsi negatif 3.yu deniyoruz şimdi.
hayırlısı inşallah olur bu sefer sebepsiz olunca daha çok takıyor insan çok düşünmemeye çalış kafanı rahatlat bi meşguliyet falan bul. tam ara verdim diye kafadan bebek düşüncesini biraz attıkları anda hamile kalan çok arkadaş var

İnşallah isteyen herkese nasip etsin bu da olmazsa öyle yapacam bende. Evet bende çok duydum nasıl unutuyorlar bilmiyorum ama. İnşallah eli boş donmeyiz yine maddi olarak söylememe bile gerek yoktur diye düşünüyorum. Varimizi yogumuzu dokuyoruz. Cüzi rakamlar değil sonuçta birde yol parası ekstra biniyor. Hayırlısı ile hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah

hiç çocuğu olmayana devlet desteği oluyor faydalanmadınız mı
maddi olarak tabiki çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…