Özelde karsilamiyor maalesefhiç çocuğu olmayana devlet desteği oluyor faydalanmadınız mı
maddi olarak tabiki çok zor
Öyle mi bende bilmiyorum onuyani ayrıntı bilmiyorum ama rapor çıkartıp özelde tedavi olan bi arkadaş vardı
bi araştır canım bursada jimere gidiyordu oda fakülteden rapor çıakrtmış ama şuan görüşmüyorum görüşsem sorardımÖyle mi bende bilmiyorum onu
Ama biz tedavinin sonuna geldik nerdeyse başlamadan yapmak gerekiyormuş sanırımbi araştır canım bursada jimere gidiyordu oda fakülteden rapor çıakrtmış ama şuan görüşmüyorum görüşsem sorardım
eşimd e bandırmalı sen de bandırmadan geliyormuşsun :)
amiin insallah. Dileyen isteyen herkese nasip etsin Hayırlı sağlıklı evlatlar. Dilerim sizinde en yakın zamanda kendiliğinden oluverir.olsun nasip
yüreğini ferah tut hayırlı haberlerini bekliyoruz
Yumurta takibini Nasıl yaptı acaba ? Kaç kere gittiniz doktora . Açıkçası takip Nasıl oluyor o ay tek ilişki mi oluyor? Ben de bu cuma gideceğim ama Ankara'dayım.Evet bi ay gittim yumurta takibi yaptı bikaç ay ara verdim yaz geçsin tekrar giderim diye düşünüyorum :)
Şahin zeterogluna gidiyorum. Hiç hamile kalmayıp 3.de kalan varmı hiç duydunuz mu çevrenizde vs. Diğer denemelerim Ankara'da olmuştuamin inşallah sağol
şahin beyde 2. denemede kalan var arkadaşım ikizleri var ilk denemesi nerdeydi unuttum ama onda değildiŞahin zeterogluna gidiyorum. Hiç hamile kalmayıp 3.de kalan varmı hiç duydunuz mu çevrenizde vs. Diğer denemelerim Ankara'da olmuştu
Yaaaa maşallah ilk başlarken bir hevesle başlıyorum sonra negatif düşünceler rahat vermiyor yine olmazsa diyeşahin beyde 2. denemede kalan var arkadaşım ikizleri var ilk denemesi nerdeydi unuttum ama onda değildi
Merhaba, bende sizinle aynı yaştayım hatta 41 olacağım yakında. Benim eşimde artık tedavi lafını ettirmez oldu. Bizim çokça denemelerimiz var artık olmayacağı görüşünde ve iyice kabullenmiş durumda. Nedense ben halen sindiremiyorum anne olamamayı, halen içimde ufacık olsada bir ışık var, eşime bu durum saçma gelsede..teşekkür ederim. evet her yaşta kalınıyor artık ama ben 50 yaşında hamile kalmak istemezdim sanırım...şimdi kalsam 60 yaşında üniversite okutmaya çalışacağım ömrüm olursa...bu işler için erken yaş avantaj tabi
uzun zamandır forumdayım çok kişiye şahit oldum, 3. ve sonraki denemelerde pozitifi gören, hatta Şahin beyde 3. denemesimde hamile kalanları biliyorum, içini ferah tutmaya çalış. Rabbim korktuğuna uğratmasın, herşey gönlünce olsun inşallah..Şahin zeterogluna gidiyorum. Hiç hamile kalmayıp 3.de kalan varmı hiç duydunuz mu çevrenizde vs. Diğer denemelerim Ankara'da olmuştu
haklısınızMerhaba, bende sizinle aynı yaştayım hatta 41 olacağım yakında. Benim eşimde artık tedavi lafını ettirmez oldu. Bizim çokça denemelerimiz var artık olmayacağı görüşünde ve iyice kabullenmiş durumda. Nedense ben halen sindiremiyorum anne olamamayı, halen içimde ufacık olsada bir ışık var, eşime bu durum saçma gelsede..
Sizin yanılmıyorsam bir tane evladınız var yinede şükürler olsun , benim de keşke bir tane olsaydıbu kadar üzmezdim kendimi diye düşünüyorum..
Amin amin amin çok teşekkür ederim sevindimuzun zamandır forumdayım çok kişiye şahit oldum, 3. ve sonraki denemelerde pozitifi gören, hatta Şahin beyde 3. denemesimde hamile kalanları biliyorum, içini ferah tutmaya çalış. Rabbim korktuğuna uğratmasın, herşey gönlünce olsun inşallah..
haklısınız
bazen utanıyorum buraya yazmaya bile
çok şükür bitane var
6 aylıkken doğan 4 günlük kaybettiğim bi bebeğim var kızımın hep dilinde kardeşim diye
çok istiyor bende o istiyor diye istiyorum yoksa cesaretim kırıldı[/QUOTE ] sizin bir evladiniz varmı mutlu oldum Allah bagislasin.Rabbim birde kardeş nasip etsin inşallah tez zamanda
Sindimeyin zaten tıp o kadar ilerlediki Hatta menopoza girenler bile hamile kalıyorsa siz hiç pes etmeyin. esinizede hak vermek gerek biz paylaşıyoruz hiç değilse onlar içinde yaşıyorlar daha zorlaşıyor durumları ama eminim oda hala çok istiyordur.Merhaba, bende sizinle aynı yaştayım hatta 41 olacağım yakında. Benim eşimde artık tedavi lafını ettirmez oldu. Bizim çokça denemelerimiz var artık olmayacağı görüşünde ve iyice kabullenmiş durumda. Nedense ben halen sindiremiyorum anne olamamayı, halen içimde ufacık olsada bir ışık var, eşime bu durum saçma gelsede..
Sizin yanılmıyorsam bir tane evladınız var yinede şükürler olsun , benim de keşke bir tane olsaydıbu kadar üzmezdim kendimi diye düşünüyorum..
Adetin 2 veya 3. Günü gidiliyor o gün muayene ediyor. Sonrasında döngünün ortalama 12.günü falan tekrar çağırıyor yumurta büyümüş mü diye çatlayana kadar da gün aşırı çağırıyor. Tahmin ediyor Ne zaman çatlayacağını ilişki öneriyor tek ilişki değil yani gün aşırı öneriyor genelde :)bunun aynısını yumurta büyütücü ve çatlatma iğnesi verince de yapıyor. Siz tüp bebek için mi geliceksinizYumurta takibini Nasıl yaptı acaba ? Kaç kere gittiniz doktora . Açıkçası takip Nasıl oluyor o ay tek ilişki mi oluyor? Ben de bu cuma gideceğim ama Ankara'dayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?