BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

bi araştır canım bursada jimere gidiyordu oda fakülteden rapor çıakrtmış ama şuan görüşmüyorum görüşsem sorardım
eşimd e bandırmalı sen de bandırmadan geliyormuşsun :)
Ama biz tedavinin sonuna geldik nerdeyse başlamadan yapmak gerekiyormuş sanırım

Şahin zeterogluna gidiyorum. Hiç hamile kalmayıp 3.de kalan varmı hiç duydunuz mu çevrenizde vs. Diğer denemelerim Ankara'da olmuştu
şahin beyde 2. denemede kalan var arkadaşım ikizleri var ilk denemesi nerdeydi unuttum ama onda değildi

şahin beyde 2. denemede kalan var arkadaşım ikizleri var ilk denemesi nerdeydi unuttum ama onda değildi
Yaaaa maşallah ilk başlarken bir hevesle başlıyorum sonra negatif düşünceler rahat vermiyor yine olmazsa diye

Merhaba, bende sizinle aynı yaştayım hatta 41 olacağım yakında. Benim eşimde artık tedavi lafını ettirmez oldu. Bizim çokça denemelerimiz var artık olmayacağı görüşünde ve iyice kabullenmiş durumda. Nedense ben halen sindiremiyorum anne olamamayı, halen içimde ufacık olsada bir ışık var, eşime bu durum saçma gelsede..
Sizin yanılmıyorsam bir tane evladınız var yinede şükürler olsun , benim de keşke bir tane olsaydı bu kadar üzmezdim kendimi diye düşünüyorum..

Şahin zeterogluna gidiyorum. Hiç hamile kalmayıp 3.de kalan varmı hiç duydunuz mu çevrenizde vs. Diğer denemelerim Ankara'da olmuştu
uzun zamandır forumdayım çok kişiye şahit oldum, 3. ve sonraki denemelerde pozitifi gören, hatta Şahin beyde 3. denemesimde hamile kalanları biliyorum, içini ferah tutmaya çalış. Rabbim korktuğuna uğratmasın, herşey gönlünce olsun inşallah..

haklısınız
bazen utanıyorum buraya yazmaya bile
çok şükür bitane var
6 aylıkken doğan 4 günlük kaybettiğim bi bebeğim var kızımın hep dilinde kardeşim diye
çok istiyor bende o istiyor diye istiyorum yoksa cesaretim kırıldı

Amin amin amin çok teşekkür ederim sevindim

Sindimeyin zaten tıp o kadar ilerlediki Hatta menopoza girenler bile hamile kalıyorsa siz hiç pes etmeyin. esinizede hak vermek gerek biz paylaşıyoruz hiç değilse onlar içinde yaşıyorlar daha zorlaşıyor durumları ama eminim oda hala çok istiyordur.

Yumurta takibini Nasıl yaptı acaba ? Kaç kere gittiniz doktora . Açıkçası takip Nasıl oluyor o ay tek ilişki mi oluyor? Ben de bu cuma gideceğim ama Ankara'dayım.
Adetin 2 veya 3. Günü gidiliyor o gün muayene ediyor. Sonrasında döngünün ortalama 12.günü falan tekrar çağırıyor yumurta büyümüş mü diye çatlayana kadar da gün aşırı çağırıyor. Tahmin ediyor Ne zaman çatlayacağını ilişki öneriyor tek ilişki değil yani gün aşırı öneriyor genelde :)bunun aynısını yumurta büyütücü ve çatlatma iğnesi verince de yapıyor. Siz tüp bebek için mi geliceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…