Amin cümlemizin yüzü gülsün inşallah. Evet bayadır uğraşıyorum. İlk önce senin tedavin sonuçlanacak o zaman ilk önce senin güzel haberlerini duyarız inşallah.[/QUTE]
Sen devam ediyordun ama ben daha yeni basladim ki :) senin durumun tam olarak neydi yani tedavin ne durumdaydi
Canim merhaba.. tedavine baslamistin. Ne oldu nasil gidiyor.pek girmiyorsun sanirimBen osman hocada ikinciye başladım. Şuan yasmin diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum. Daha yüzyüze görüşmedik. Bakalım arayınca ne diyecek.
merhaba, yasmin hapına devam ediyorum henüz salı günü kontrolüm var bakalım ne diyecek. Sen ne aşamadasın?Canim merhaba.. tedavine baslamistin. Ne oldu nasil gidiyor.pek girmiyorsun sanirim
Ben transfer oldu.. pazartesi test gunum.bakalim hakkimda hayirlisi.merhaba, yasmin hapına devam ediyorum henüz salı günü kontrolüm var bakalım ne diyecek. Sen ne aşamadasın?
Aaa hayırlısı olur hakkında inşallah. Ben sana demiştim benden önce senin olcak diye :)) Ben daha iğnelere başlayamadım. Hadi güzel haberler verirsin inşallah merakla bekliyorum.Ben transfer oldu.. pazartesi test gunum.bakalim hakkimda hayirlisi.
Kesin oldu mu olmadi mi daha belli degilki keske olsa seninde olsa herkesin olsaAaa hayırlısı olur hakkında inşallah. Ben sana demiştim benden önce senin olcak diye :)) Ben daha iğnelere başlayamadım. Hadi güzel haberler verirsin inşallah merakla bekliyorum.
Transfer ve sonuç olarak demiştim Allah da söyletmiş olabilir tabii :) Yumurtaları eşit boyda ayarlamaya çalışıyo bir tanesi diğerlerine göre baya büyüktü onun için ilaca devam ediyorum bakalım salı günü gidicem ne halde öğrenicez sonrası bi sorun çıkmazsa iğnelere başlarız herhalde. Senin kaç tane transfer oldu. Geride kaldı mı?Kesin oldu mu olmadi mi daha belli degilki keske olsa seninde olsa herkesin olsacanim sen neden hala baslmadinki
Hayirlisi olsun canim.insallah saglikla buyurler guzel guzel annelerinin rahmine yerlesirler. Benim 3 yumurta toplandi 2 si olgun 1 tane dollendi canim. Riske girmeden anne rahmi en iyi yerdir diyerekten 2.gun embriyosu olarak transfer etti. Cok iyi bolundu dedi embriyo cok begendi kendisi. Acik soylemek gerekirse cok sansim yok.. 38 yas dusuk amh 2.gun embriyosu... Allah buyuk diyorum be canim.. hayirlisi..Transfer ve sonuç olarak demiştim Allah da söyletmiş olabilir tabii :) Yumurtaları eşit boyda ayarlamaya çalışıyo bir tanesi diğerlerine göre baya büyüktü onun için ilaca devam ediyorum bakalım salı günü gidicem ne halde öğrenicez sonrası bi sorun çıkmazsa iğnelere başlarız herhalde. Senin kaç tane transfer oldu. Geride kaldı mı?
Kac yunurtan var canimTransfer ve sonuç olarak demiştim Allah da söyletmiş olabilir tabii :) Yumurtaları eşit boyda ayarlamaya çalışıyo bir tanesi diğerlerine göre baya büyüktü onun için ilaca devam ediyorum bakalım salı günü gidicem ne halde öğrenicez sonrası bi sorun çıkmazsa iğnelere başlarız herhalde. Senin kaç tane transfer oldu. Geride kaldı mı?
Sizin amh kaçtı bende bu hafta amh testi taptırıcamHayirlisi olsun canim.insallah saglikla buyurler guzel guzel annelerinin rahmine yerlesirler. Benim 3 yumurta toplandi 2 si olgun 1 tane dollendi canim. Riske girmeden anne rahmi en iyi yerdir diyerekten 2.gun embriyosu olarak transfer etti. Cok iyi bolundu dedi embriyo cok begendi kendisi. Acik soylemek gerekirse cok sansim yok.. 38 yas dusuk amh 2.gun embriyosu... Allah buyuk diyorum be canim.. hayirlisi..
Gecen sene 0.39 du bu sene 0.20 olmus maalesef. Benim cikolata kistim var ve oncesindede ameliyatim oldu. O yuzden amh degerin dustu. Sizde yaptirin bir an evvel.. onemli bir test o. Tedavinizde hayirli olsun insallah.Sizin amh kaçtı bende bu hafta amh testi taptırıcam
Aslında yaptırmıştım ilki 1,71 çıkmıştı şimdi ki yeni doktorum tekrar istedi fsh hormonumu yüksek gördüğü için.Bende bi de ayriyetten rahim anamolisi var doğuştan yarım rahimliyim doktorum bugün rahmime bakıp iç açıcı konuştu ama bilmiyorum bakalım zaman neler göstericek.Bu arada teşekkür ederim Rabbim hepimizin kucagını doldursunGecen sene 0.39 du bu sene 0.20 olmus maalesef. Benim cikolata kistim var ve oncesindede ameliyatim oldu. O yuzden amh degerin dustu. Sizde yaptirin bir an evvel.. onemli bir test o. Tedavinizde hayirli olsun insallah.
Hakkımızda rabbim hayırlısını nasip eder inşallah. Bilmiyorum ki baya saydı ama net bişey yok şuan :)Kac yunurtan var canim
Masallah canim :)Hakkımızda rabbim hayırlısını nasip eder inşallah. Bilmiyorum ki baya saydı ama net bişey yok şuan :)
Merhaba canımm pazartesi test günündü yazmamışsın sonucunu merak ettim ??Hayirlisi olsun canim.insallah saglikla buyurler guzel guzel annelerinin rahmine yerlesirler. Benim 3 yumurta toplandi 2 si olgun 1 tane dollendi canim. Riske girmeden anne rahmi en iyi yerdir diyerekten 2.gun embriyosu olarak transfer etti. Cok iyi bolundu dedi embriyo cok begendi kendisi. Acik soylemek gerekirse cok sansim yok.. 38 yas dusuk amh 2.gun embriyosu... Allah buyuk diyorum be canim.. hayirlisi..
Merhaba canim heyecamdan atlamisim evet. 311 cikti degerim cok sukur :)Merhaba canımm pazartesi test günündü yazmamışsın sonucunu merak ettim ??
Gözün aydın canımm çok sevindim. Güzel güzel katlansın değerin allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim senin adına :)Merhaba canim heyecamdan atlamisim evet. 311 cikti degerim cok sukur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?