BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

benim güzel gözlü kızcem canım arkadaşımm hiç unutur muyum ben seni...hep aklımdasınnn öksüz yetim kaldım ben buralarda hiç biriniz gelmiyorsunuz ki....zaten keroessamla hep görüşüyorum...sizleri de çokkk özledim...ben iyiyimm...salı gününü bekliyorum fakülte randevum için çalışmalara da başlıyoruz yine ve yeniden...HAYIRLISINI DİLİYORUM RABBİMDEN...bu arada hafta sonu koçişle iki günlük de olsa kaçıyoruz bu şehirden...onun heyecanı sardı biraz...öpüyorummm seniii güzel gözlümm kızcem...

Tesekkur ederim canim

Yumueta gelistirme ile ilgili ilaclari her eczane satmiyor ama acibadem cevresindeki eczanelerde rahatlikla bulabilirsin.
neden devlet karsilamiyor ki ne kadara aldin.
bir dahaki kontrol ne zaman ay sordum ama merak ediyorum.

Sik sik yaz emi merak etmiyeyim

Özalp cok iyi özetlemişsin😌bugün Dr a gittim 18 mm olmuş nasîpse salı Çarşamba olacak aşılama

özalp:
valla bitti üzerimden canım koca bir yük kalktı bu hafta okulda bitiyor inşallah :)hafta sonu çanakkaledeydim güzel bir yer ama hala bir karar vermedik zaten eşimin hala kararnamesi gelmedi biraz uzun sürüyormuş.yazı orda geçircez büyük ihtimal o zaman karar veririz inşallah zaten eş durumu tayin isteyeceğim bu yıl gelmeme ihtimalide yüksek nasıl hayırlıysa öyle olsun inşallah
senin randevun ne zaman canım daha var dimi?
betülcüm:
hayırlı olsun aşılaman :)
melek:
canım benim inşallah herşey normal çıkar canım :)
fidanal:
nerelerdesin canım naptın aşılaman noldu merak ettik

gün belirleyelim artık bu hafta içi. listemizde yapalım daha kalabalığız artık listemizde uzun olur inşallah :)

Son düzenleme:

merhaba papatya
bursalı,öğretmen ve bebek bekleyen anne adaylarıyız.burda mısın
bi kaç soru sormak istiyorum

papatya canım benim randevum bu çarşamba bakalım ne diyecek doktor merak ediyorum bende.hakkınızda neresi hayırlıysa orası olsun inşallah

betül yumoşların büyümesine sevindim inşallah pozitifide görürsün.arkadaşına da 50 tane tefriciye okudum yoğun olunca başka okuyamadım

melek sen benden 1 gün önce gidiyorsun.hadi bakalım hayırlısı.çalışmalara başlaman iyi olmuş.senin bebiş kendi düştüğü için bence sen kolay hamile kalacaksın.ben kürtaj olduğuma pişmanım kendi düşse iyi olur diyor herkes.

fakülteye giden arkadaşlar tahlil sonuçları ne kadar zamanda çıkıyor bilgi verirseniz sevinirim

merhaba papatya
bursalı,öğretmen ve bebek bekleyen anne adaylarıyız.burda mısın
bi kaç soru sormak istiyorum

hoşgeldin elabilge topiğimize:))
dün çıkmıştım göremedim yazdığını tabiki sorabilirsin canım bende cevaplarım bilgim olanları, burda benden daha tecrübeli arkadaşlarımız da var onlar da cevaplar hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz topikte.

çarşamba hemencik yaz neler olduğunu canım merakta bırakma inşallah hayırlı olur senin için yeni doktorun ve hemencicik güzel haberler verirsin bize.
melek:
bencede sen hemen tekrar hamile kalacaksın canım şu bekleme süresi bitsin:::)

Arkadaslar dun dr kontrolum vardi beni unutmussunuz

Bebegim 6+3 gunluk ve ultrasonda hem.keseyi hemde kalp.atislarini gorduk
Kismetse bir sonraki kontrolum 21/06 da

Rabbim dileyen isteyen herkese en kisa zamanda nasipt etsin.

ay nasıl güzel maşallah...seni unutmadım canım ama giremedim eşim tarafından bi yakını kaybettik onun cenazesi derken,ordan başka bir akrabamıza geçmiş olsuna gittik.hafta sonu çok yoğundu.

Amin Rabbim bizede nasip eder inşallah...

ee neden karşılamıyor devlet aşılama ilaçlarını????

gözün aydın olsun.

Özalp cok iyi özetlemişsinbugün Dr a gittim 18 mm olmuş nasîpse salı Çarşamba olacak aşılama

Allah kolaylıklar versin inşallah...

umarımm kızcelerimm..RABBİM Mİ söyletiyor ki ne... dua niyetine diyelim inş....hem evet yaaaa buluşalımm bu hafta içi birgünn....özledimm ben sizceleri çokkkkk....

hbyiron naptın canım aldın mı ilacı faydasını gördün mü inşallah iyi gelmiştir.

feryal bebişin iyi olmasına çok sevindim darısı başımıza hazırlıklara başladın mı alıyo musun bişeyler bebişine

Aşılama ilaçlarımı raporlu aldım. fakat devlet 1000 Üniteye kadar ödüyormuş. Piyasada sadece bana verilen iğnenin 600 lüğünü buldum, onuda söylediğin gibi acıbademin oradan. Devlet 2 tanesini vermedi 1200 ünite ediyor ozaman. Tekini parayla almak mecburiyetinde kaldım.320 TL:18: Umarım tek yaşadığım sıkıntı bu olur

Salı günü gideceğim kontrole, inşallah büyümüşlerdir yumoşlar. Ne bir ağrı, ne bir gerginlik hiç bir şey hissetmiyorum
Gelişmeleri yazarım elbet, selamlar

gulisayy hoşgeldinn....nasılsın....sen gittin gideli bizim kızceler gelmiyor ki buralara çok sessiz burası...herkes birbirini özlemiş ama kimse buluşmak istemiyor sanırım...hiç ses çıkmıyoorr kızcelerden...nasıl geçti tatilinn...

Son düzenleme:
Ben döndüm, Melek te dönmüş ee hadi buluşalım Hafta içi bana uygun Çarşamba-perşembe-cuma hangisi ve kimler geliyor!

Randevusu olanlar, aşılama yaptıracak arkadaşlar, inşallah her şey çook yolunda gider ve çook mutlu haberler alırız...

Benim günden yana sıkıntım yok, durumunuzu bildirin gün ve yer ayarlayalım.. Özledim, çook uzun zaman oldu!

Feryal çok sevindim canım iyi haberler vermişsin.. Sağlıkla, mutlulukla sorunsuz gider inşallah herşey! Sende gel canım buluşmaya!

Daha önce gelemeyen arkadaşlar gelmeye çalışın mutlaka!! Pişman olmayacaksınız!

ben daha gitmedim ki kuzumm... cuma çıkıcaz yola inş... ama çarşamba perşembe buluşsak olmaz mı yaaa...pazartesi dönücezz inş...

Çook iyi geldi canım ya! Baya kötü bir yıl olmuştu,, çok ihtiyacımız varmış.. Sende gitmişsin canım, umarım seninkide keyiflidir!

Evet yaaa Buluşalım çook ara verdik, Melekcigim bu hafta ayarlamalıyız, yakışmıyo bizim topiğe hiçç

Hoşgeldin Gülisay, sen ev sahibi olduğundan herkes senin gelmeni bekledi bence, ayarlayında görüşelim o zaman

ben daha gitmedim ki kuzumm... cuma çıkıcaz yola inş... ama çarşamba perşembe buluşsak olmaz mı yaaa...pazartesi dönücezz inş...

Hadi ya, ben seni gönderdimde geri bile döndürttüm Bende hala tatil kafası kusura bakma canım ya dikkatli okumamısım demek!
çarşamba bana uygun!

çarşamba olur mu bilmiyorum çünkü ozalpın randevusu çarşamba benim yarın...keroessanın da yarın yumuşlarına bakılacak betülümm sen nerelerdesin kuzummm...arayamadım da seni...belli oldu mu aşılama tarihi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…