- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 41
kızlar nasılsınız herkes iyi mi herşey yolunda mı.benim kardeşimle eşi gelmişti dün gittiler onlarla uğraşınca giremedim çok ama tek kayıp olan ben değilim herhalde
feryal çok sevindim canım bebeğinin kalp atışınıda duymuşsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almakta nasip olsun annesi...
keroessa canım aşılaman hayırlı olsun senden de güzel haberler bekliyoruz artık bu ay,
gülisay yarın gelecekti tatil iyi gelir inşallah keşke bizde gidebilsek.tatile gidenleri duyunca nasıl canım çekiyor yaaa
melek sen nerelerdesin arkadaşım hiç yazmamışssın iyi misin yoksa bizi unuttun mu
betül sen ne yaptın canım aşılama oluyor mu bu ay yoksa önümüzdeki aya mı kaldı ve fidanal da aşılama yaptıracaktı valla merak ediyorum nerde bu millet niye herkes çok sessiz
papatya gözün aydın okuma bayramın bitmiş rahatlamışsındır sende.çanakkale nasıl gittin mi canım bi karar verebildiniz mi nerde yaşayacağınıza
gülisay gelsin buluşmayı ayarlayalım artık bi türlü yapamadık bu sefer
Seni unuturmuyuz hiçben topiklere yazdığın yazıları okuyorum, durumunu takip ediyorum merak etme sen
Ne güzel şimdilik herşey yolunda demek, inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
Çok sağol canım, başladık bakalım tedaviye. İlacım Puregon iğne, malesef parayla aldım canım, sgk karşılamadı ikinci iğneyi, pahalıda olsa aldım mecburen. İğneleri vuruyorum bakalım, şimdilik hiç bir belirti, şişkinlik, ağrı vs hissetmiyorum. İnşallah büyordur yumoşlarım. Kontrole gittiğimde inşallah yolundadır herşey. Gelişmeleri yazarım canım
kızlar nasılsınız herkes iyi mi herşey yolunda mı.benim kardeşimle eşi gelmişti dün gittiler onlarla uğraşınca giremedim çok ama tek kayıp olan ben değilim herhalde
feryal çok sevindim canım bebeğinin kalp atışınıda duymuşsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almakta nasip olsun annesi...
keroessa canım aşılaman hayırlı olsun senden de güzel haberler bekliyoruz artık bu ay,
gülisay yarın gelecekti tatil iyi gelir inşallah keşke bizde gidebilsek.tatile gidenleri duyunca nasıl canım çekiyor yaaa
melek sen nerelerdesin arkadaşım hiç yazmamışssın iyi misin yoksa bizi unuttun mu
betül sen ne yaptın canım aşılama oluyor mu bu ay yoksa önümüzdeki aya mı kaldı ve fidanal da aşılama yaptıracaktı valla merak ediyorum nerde bu millet niye herkes çok sessiz
papatya gözün aydın okuma bayramın bitmiş rahatlamışsındır sende.çanakkale nasıl gittin mi canım bi karar verebildiniz mi nerde yaşayacağınıza
Özalp cok iyi özetlemişsinbugün Dr a gittim 18 mm olmuş nasîpse salı Çarşamba olacak aşılama
özalp:
valla bitti üzerimden canım koca bir yük kalktı bu hafta okulda bitiyor inşallah :)hafta sonu çanakkaledeydim güzel bir yer ama hala bir karar vermedik zaten eşimin hala kararnamesi gelmedi biraz uzun sürüyormuş.yazı orda geçircez büyük ihtimal o zaman karar veririz inşallah zaten eş durumu tayin isteyeceğim bu yıl gelmeme ihtimalide yüksek nasıl hayırlıysa öyle olsun inşallah
senin randevun ne zaman canım daha var dimi?
betülcüm:
hayırlı olsun aşılaman :)
melek:
canım benim inşallah herşey normal çıkar canım :)
fidanal:
nerelerdesin canım naptın aşılaman noldu merak ettik
gün belirleyelim artık bu hafta içi. listemizde yapalım daha kalabalığız artık listemizde uzun olur inşallah :)
merhaba papatya
bursalı,öğretmen ve bebek bekleyen anne adaylarıyız.burda mısın
bi kaç soru sormak istiyorum
papatya canım benim randevum bu çarşamba bakalım ne diyecek doktor merak ediyorum bende.hakkınızda neresi hayırlıysa orası olsun inşallah
betül yumoşların büyümesine sevindim inşallah pozitifide görürsün.arkadaşına da 50 tane tefriciye okudum yoğun olunca başka okuyamadım
melek sen benden 1 gün önce gidiyorsun.hadi bakalım hayırlısı.çalışmalara başlaman iyi olmuş.senin bebiş kendi düştüğü için bence sen kolay hamile kalacaksın.ben kürtaj olduğuma pişmanım kendi düşse iyi olur diyor herkes.
fakülteye giden arkadaşlar tahlil sonuçları ne kadar zamanda çıkıyor bilgi verirseniz sevinirim
Arkadaslar dun dr kontrolum vardi beni unutmussunuz
Bebegim 6+3 gunluk ve ultrasonda hem.keseyi hemde kalp.atislarini gorduk
Kismetse bir sonraki kontrolum 21/06 da
Rabbim dileyen isteyen herkese en kisa zamanda nasipt etsin.
Seni unuturmuyuz hiçben topiklere yazdığın yazıları okuyorum, durumunu takip ediyorum merak etme sen
Ne güzel şimdilik herşey yolunda demek, inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
Çok sağol canım, başladık bakalım tedaviye. İlacım Puregon iğne, malesef parayla aldım canım, sgk karşılamadı ikinci iğneyi, pahalıda olsa aldım mecburen. İğneleri vuruyorum bakalım, şimdilik hiç bir belirti, şişkinlik, ağrı vs hissetmiyorum. İnşallah büyordur yumoşlarım. Kontrole gittiğimde inşallah yolundadır herşey. Gelişmeleri yazarım canım
Özalp cok iyi özetlemişsinbugün Dr a gittim 18 mm olmuş nasîpse salı Çarşamba olacak aşılama
papatya canım benim randevum bu çarşamba bakalım ne diyecek doktor merak ediyorum bende.hakkınızda neresi hayırlıysa orası olsun inşallah
betül yumoşların büyümesine sevindim inşallah pozitifide görürsün.arkadaşına da 50 tane tefriciye okudum yoğun olunca başka okuyamadım
melek sen benden 1 gün önce gidiyorsun.hadi bakalım hayırlısı.çalışmalara başlaman iyi olmuş.senin bebiş kendi düştüğü için bence sen kolay hamile kalacaksın.ben kürtaj olduğuma pişmanım kendi düşse iyi olur diyor herkes.
fakülteye giden arkadaşlar tahlil sonuçları ne kadar zamanda çıkıyor bilgi verirseniz sevinirim
çarşamba hemencik yaz neler olduğunu canım merakta bırakma inşallah hayırlı olur senin için yeni doktorun ve hemencicik güzel haberler verirsin bize.
melek:
bencede sen hemen tekrar hamile kalacaksın canım şu bekleme süresi bitsin:::)
Tesekkur ederim canim
Yumueta gelistirme ile ilgili ilaclari her eczane satmiyor ama acibadem cevresindeki eczanelerde rahatlikla bulabilirsin.
neden devlet karsilamiyor ki ne kadara aldin.
bir dahaki kontrol ne zaman ay sordum ama merak ediyorum.
Sik sik yaz emi merak etmiyeyim
Ben döndüm,Melek te dönmüş ee hadi buluşalım Hafta içi bana uygun Çarşamba-perşembe-cuma hangisi ve kimler geliyor!
Randevusu olanlar, aşılama yaptıracak arkadaşlar, inşallah her şey çook yolunda gider ve çook mutlu haberler alırız...
Benim günden yana sıkıntım yok, durumunuzu bildirin gün ve yer ayarlayalım.. Özledim, çook uzun zaman oldu!
Feryal çok sevindim canım iyi haberler vermişsin..Sağlıkla, mutlulukla sorunsuz gider inşallah herşey! Sende gel canım buluşmaya!
Daha önce gelemeyen arkadaşlar gelmeye çalışın mutlaka!! Pişman olmayacaksınız!
gulisayy hoşgeldinn....nasılsın....sen gittin gideli bizim kızceler gelmiyor ki buralara çok sessiz burası...herkes birbirini özlemiş ama kimse buluşmak istemiyor sanırım...hiç ses çıkmıyoorr kızcelerden...nasıl geçti tatilinn...
ben daha gitmedim ki kuzumm...cuma çıkıcaz yola inş... ama çarşamba perşembe buluşsak olmaz mı yaaa...pazartesi dönücezz inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?