BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Hımm randevu saatleri uzun sürüyo galiba o zaman çarşambada olmuyoo

Canım bi aksilik çıkmazsa yarın ve Çarşamba aşılama olacak hoca 2 defa yapıyo

bu hafta içi değilde gelecek çarşamba bana uyar seminer dönemine giriyoruz öğleden sonraları boşum gelcek persembe toplantı var
valla bi toplanamadık gitti bu hafta betülde aşılamadan sonra dinlenir biraz glecek haftaya tarih belirleyelim bence :)

Canım bi aksilik çıkmazsa yarın ve Çarşamba aşılama olacak hoca 2 defa yapıyo
osman hoca için demişlerdi iki defa yapıyor diye inşallah hayırlısıyla güzel haberler verirsin canım benim :)

gülisay hoşgeldin canım eminim iyi gelmiştir tatil.bizde gidebilsek keşke eşimle başbaşa kalmayı tatil yapmayı çok istiyorum ama eşimin iş durumundan ötürü biz kolay çıkamıyoruz

betül inşallah sonuç pozitif olur tatlım.iki aşılama şansı artırır diye düşünüyorum

melek yarın gelince ne dediler ne yaptın ilk izlenimlerini yaz tatlım bizi habersiz bırakma olur mu

buluşma içinde bana bu hafta çarşamba uymaz randevum var fakülteye.perşembe cuma desek öğleden sonra papatya gelemez okul var betül aşılama yaptırıyor biraz dinlensin çok etkisi oluyor aşılama sonrası.bu iki sebepten bence de gelecek hafta olsun hem okul kapanır hem betül dinlenmiş olur.bende yüzmeye başlamayı düşünüyorum haftaya ama günü ayarlarız sorun olmaz ben gelirim sadece şimdilik önümüzdeki iki cumartesi ve pazartesi doluyum.
yeni arkadaşlarımızı da tekrar davet ediyorum sizlerlede tanışmak isteriz kızlar....bizi takip edin sevgiyle kalın

hoşbuldum:) ne güzel,dışardada buluşuyorsunuz.bende burdayım artık.aşılama yaptıran ark.rahim filmi için randevu alıcam.sizler nerde çektirdiniz?umarım ii çıkar ve aşılama deneyebiliriz.kafama pek takmamaya gayret ediyorum ama olmuyo.en çok da 'aşılama çoğul gebelik mi daima?' bunu merak ediyorum.inş film temiz çıkarda...

ARAMIZA HOŞGELDİN ELAAA umarımm bütün testlerinn temiz çıkarr ela...ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım...ben rahim filmini burtom da çektirdim...anestezisiz...çok canım yanmadı açıkçası...aralık 2012 idi fiyat 250 tl idi...ama bu konuda daha iyi merkezler de var...arkadaşlarım da deneyimlerini seninle paylaşacaklardır...aşılama da tüp bebek gibi çok yumurta elde etmek hedeflenmiyor...en fazla 5 yumurta...örneğin benim 3 yumurtam oluşmuştu...tek döllenme olmuştu...gerçi kimyasal gebelikle sonuçlandı ama ( yani mucize biraz da ) aşılama da ikiz gebelik...ama olanlar da var...hatta yine kk de bir konuda okumuştum...klomen+çatlatma iğnesi kullanarak ilk denemesinde dördüzlere hamile kalmış bir arkadaş ve sağlıklı bir şeklide dünyaya getirdi bebeklerini...biraz küvez de yaşadılar ama o da normaldir sanırım ) yani biraz nasip RABBİMİN mucizesi....HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNŞ... ÖNCELİKLE SEN VE (RABBİM NASİP ETSİN İNŞ..) BEBEĞİN SAĞLIKLI SIHHATLİ OLUN...BU ARADA ELA BİR GÜN OLURSA BİR KIZCEMM ONUN ADI OLACAKK İNŞ...

Son düzenleme:
Tekrar merhabalar, aşılama günüm belli oldu kızlar, Allahın izniyle cuma günü oluyorum İnşallah bebeğime kavuşurum Dualarınızı eksik etmeyin, Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hoşbulduk canım! Bu hafta olmayacak haftaya inşallah, sorunsuz daha da kalabalık olarak biraraya geliriz!
Tedavin umdugun gibi gider inşallah, deneyimlerini bekliyorum canım.!

Melek ve Betül den haber var mı diye girdim ama henüz dönmemişler herhalde.. Hakkımızda hayırlısı! Sürekli dua ediyorum hepimizi geçiriyorum aklımdan tek tek!.. Gelsin artık bu bebişler fazla rahata alıştık
r

Tekrar merhabalar, aşılama günüm belli oldu kızlar, Allahın izniyle cuma günü oluyorum İnşallah bebeğime kavuşurum Dualarınızı eksik etmeyin, Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hayırlı olsun canım! İnşallah çook güzel geçer aşılaman ve sonuda hayırlı olur!

çokkk sinirliyimm aslında...barış beyle görüştük muayene de ettii...rahim iyi yumurtalılarr da gayet iyi...şekil bozukluğu da yok...eeee genetik testte istemedi...genetik testin çıkması 6 ayı bulurmuş...sadece adetin 3. günü yaptırabileceğim hormon testleri istedi....çok zayıf olduğumu biraz kilo almam gerektiğini söyledi...bir de dışarıda yaptıracağım HbAIC diye bir test...sonuçlarla birlikte tekrar görüşmeye çağırdı...yaklaşımı iyiydi....çok beklemedik neyse ki...böyle iş de kızlarrr....

bu testti neden istedi acaba....kan şekeri şeker le alakalı bir test...vardır umarım bir bildiği...bu arada yalan söyleyemedim...yani aşılama ile bir kimyasal gebelliğim ve sonrasında bir düşüğüm olduğunu söyledim...kimyasal gebelik olağan bir durum olarak değerlendiriliyor...hiçç anlamıyorummm yaaaa... ve her hamile kadının düşük bir düşük yaşama oranı % 20 imiş...yani bu da olabilir bir durum.... tekrar bu koşuşturmanın içine girmek istemiyorum benn... ama iş de ama...neyse kızceler bende durumlar böyle...

betülll nerelerdesin...aklım sende...

ben de öyle yapmayı düşünüyorum açıkçası....ama bursa da neresi güvenilir bilemiyorum...bak bunu bildiğim iyi oldu kuzummm...gulisayımla buluşunca konuşurum uzun uzun...sağolasın....sonra da gider barış beye gösteririm artık...zaten rahim filmini de götürmeyi unutmuşum...diğer testlerle onu da istedi...artık yetişirse genetik testlerimi de götürürüm....

canım benim gülisay heykelde bir yere yaptırmıştı 15 günde sonuç almıştı sanırım. artık gülisay anlatır uzun uzun. sende bişey çıkacağını hiç sanmıyorum canım inşallah yakın zamanda güzel haberlerini alcazz böylee tatlı mı tatlı bir annecik olcaksın :)

umarımm canımm umarımmm...sağolasınnn :))) bu hastaneler psikolojimi bozuyo benim gerçekten....kendimi suçlayıp duruyorum şimdi...iyi beslenemedim mi...sadece hamilelikte önemli değil beslenme...öncesinde de çok önemli olmalı...bana çok zayıfsın 5-6 kilo almalısın dedi...ben de benim ablam da yeğenime 47 kilo ile hamile kaldı sadece 6 kilo aldı hamileliğinde dedim...ben böyle söyleyince bünyeden bünyeye farklılık gösterir dedi...benim yüzümden mi oldu yani

Son düzenleme:
cuma günü burtomda çektiricem.hayırlısıyla sıkıntısını atsam üstümden ii olucak.doktorum ziya.şimdilik ii.bakalım aşılamada inş başarılı olurda.sanırım yıldırımda oturuyorsunuz.nerde toplanıyorsunuz.kısmetse gelmek isterim bende.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Hayirlisi olsun cok sevindim.
insallah rabbim kismet etmistir ve guzel haberlerini aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…