Ben döndüm,Melek te dönmüş ee hadi buluşalım Hafta içi bana uygun Çarşamba-perşembe-cuma hangisi ve kimler geliyor!
Randevusu olanlar, aşılama yaptıracak arkadaşlar, inşallah her şey çook yolunda gider ve çook mutlu haberler alırız...
Benim günden yana sıkıntım yok, durumunuzu bildirin gün ve yer ayarlayalım.. Özledim, çook uzun zaman oldu!
Feryal çok sevindim canım iyi haberler vermişsin..Sağlıkla, mutlulukla sorunsuz gider inşallah herşey! Sende gel canım buluşmaya!
Daha önce gelemeyen arkadaşlar gelmeye çalışın mutlaka!! Pişman olmayacaksınız!
hbyiron naptın canım aldın mı ilacı faydasını gördün mü inşallah iyi gelmiştir.
feryal bebişin iyi olmasına çok sevindimdarısı başımıza hazırlıklara başladın mı alıyo musun bişeyler bebişine
ben de öyle yapmayı düşünüyorum açıkçası....ama bursa da neresi güvenilir bilemiyorum...bak bunu bildiğim iyi oldu kuzummm...gulisayımla buluşunca konuşurum uzun uzun...sağolasın....sonra da gider barış beye gösteririm artık...zaten rahim filmini de götürmeyi unutmuşum...diğer testlerle onu da istedi...artık yetişirse genetik testlerimi de götürürüm....
ay nasıl güzel maşallah...seni unutmadım canım ama giremedim eşim tarafından bi yakını kaybettik onun cenazesi derken,ordan başka bir akrabamıza geçmiş olsuna gittik.hafta sonu çok yoğundu.
Amin Rabbim bizede nasip eder inşallah...
ee neden karşılamıyor devlet aşılama ilaç
Allah kolaylıklar versin inşallah...
Saol canım cok memnunum Allah razı olsun ondan. Dün feryal diye biriyle konuştu acaba sen misin diye düşündüm. Sende ona mı gidiyosunBetul
Asilaman hayirli olsun.rabbim kismet etmis olsun insallah.
osman bey konusunda en iyilerdendir
Tekrar merhabalar, aşılama günüm belli oldu kızlar, Allahın izniyle cuma günü oluyorumİnşallah bebeğime kavuşurum Dualarınızı eksik etmeyin, Allah hepimizin yardımcısı olsun
evet canım 16sında bi sürü belirti yaşıyorum ama bakalım hayırlısıTekrar merhabalar, aşılama günüm belli oldu kızlar, Allahın izniyle cuma günü oluyorumİnşallah bebeğime kavuşurum Dualarınızı eksik etmeyin, Allah hepimizin yardımcısı olsun [/QUOTE
hayırlı olsun aşılaman canım inşallah tutuverir :)
bende burtomda çektirdim canım anestezisiz öyle önerdi doktorum inşallah temiz çıkar testlerin :) sen hangi doktora gidiyorsun ?
senide bekleriz buluşmaya canım buluşmalarımız çok iyi geçiyor. seni anlayan insanlarla birgün müthiş iyi geliyor terapi gibi:)
:))) kesinlikle bak viole de geldi elada hepimiz için okulun bitmesi iyi olur. betülde dinlensin tabiki gelecek çarşamba yada cuma bence olabilir.
melekcim inşallah test sonuçları da iyi çıkar. genetik testi istemiyorlar hemen ama sen özelde yaptırabilirsin bak gülisay yaptırdı. için rahat olur bi dahaki hamileliğinde.
viole ayın 16sında hasta olcan dimi varmı bir gelişme inşallah olmazsın :))bu ay olmazsa bi daha ki ay kısmet nasip bu işler Allah'ım neylerse güzel eyler vardır bi vakti zamanı artık böyle düşünüyorum
hadi inşallah bu sefer olucak Allah yar ve yardımcın olsun göbüşüne bebiş konsunKızlar aşılama oldu cok zor değilmiş bügünde olcak aşılama Rabbim kısmet eder inşallah olumlu sonuçlanır.herseyin cok iyi gittiğini söyledi Osman bey. İnş öle olur.
betülcüm haydi hayırlısı.aşılama olunca beklemesi de zor olur.içini ferah tutmaya çalış.sıkıldıkça yaz,ara.
bu arada arkadaşlar bende hamileyim inş.insan bu müjdeli haberi pek saklayamıyor:)Rabbim tez vakitte hayırlısıyla hepinize nasip etsin..haftaya kontrol var.ay çok güzel bi haber bu maşallah tebrik ederim canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Tekrar merhabalar, aşılama günüm belli oldu kızlar, Allahın izniyle cuma günü oluyorumİnşallah bebeğime kavuşurum Dualarınızı eksik etmeyin, Allah hepimizin yardımcısı olsun
çokkk sinirliyimm aslında...barış beyle görüştük muayene de ettii...rahim iyi yumurtalılarr da gayet iyi...şekil bozukluğu da yok...eeee genetik testte istemedi...genetik testin çıkması 6 ayı bulurmuş...sadece adetin 3. günü yaptırabileceğim hormon testleri istedi....çok zayıf olduğumu biraz kilo almam gerektiğini söyledi...bir de dışarıda yaptıracağım HbAIC diye bir test...sonuçlarla birlikte tekrar görüşmeye çağırdı...yaklaşımı iyiydi....çok beklemedik neyse ki...böyle iş de kızlarrr....
cuma günü burtomda çektiricem.hayırlısıyla sıkıntısını atsam üstümden ii olucak.doktorum ziya.şimdilik ii.bakalım aşılamada inş başarılı olurda.sanırım yıldırımda oturuyorsunuz.nerde toplanıyorsunuz.kısmetse gelmek isterim bende.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım sen tabiki dikkat et 24. haftadan sonra tanışıverirriz bizde :)Bulusmaya gelmeyi inanin cok isterdim ama benim keyfi gezmeler allah izin verirse bebek dogduktan sonra. Dr normal hayatina don desede erken dogum riskinden dolayi disari cikamiyorum.
Canim sagol simdilik bebegim iyiinsallah rabbim devaminida nasip eder. Bebek icin alisveris kismetse en erken 24. Haftadan sonra insallah.
Kızlar aşılama oldu cok zor değilmiş bügünde olcak aşılama Rabbim kısmet eder inşallah olumlu sonuçlanır.herseyin cok iyi gittiğini söyledi Osman bey. İnş öle olur.
cuma günü burtomda çektiricem.hayırlısıyla sıkıntısını atsam üstümden ii olucak.doktorum ziya.şimdilik ii.bakalım aşılamada inş başarılı olurda.sanırım yıldırımda oturuyorsunuz.nerde toplanıyorsunuz.kısmetse gelmek isterim bende.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
canım hayırlı olsun, bak ne güzel barış bey muayne etmiş ben ogün opersyonu vardı ben görüşememiştim. genetik test içinde bence sen dışarıda yaptır 1 ay gibi sürede çıkıyor 200-300 tl. arası oluyor bildiğim kadar onlarıda alırsın gösterirsin zaman kaybetmesin sonuç için nezamn çağırdı?
Canim genetik testlerini Altiparmakta Guven tip var ordada yaptieabilirsin. Arastir istersen guvenilir bir merkez oldugunu biliyorum.
Hba1c testini saglik ocaginda yaptirabilirsin.
en az 12 saat ac olman gerekiyor ve 90 gunluk seker ortalamasini veriyor yani direk yapilan aclik sekerinden daha guvenilir.
İnsallah hersey yolunda gider ve en kisa surede bebegine kavusursun.
hbyiron naptın canım aldın mı ilacı faydasını gördün mü inşallah iyi gelmiştir.
feryal bebişin iyi olmasına çok sevindimdarısı başımıza hazırlıklara başladın mı alıyo musun bişeyler bebişine
Canım bi aksilik çıkmazsa yarın ve Çarşamba aşılama olacak hoca 2 defa yapıyo
gülisay hoşgeldin canım eminim iyi gelmiştir tatil.bizde gidebilsek keşke eşimle başbaşa kalmayı tatil yapmayı çok istiyorum ama eşimin iş durumundan ötürü biz kolay çıkamıyoruz
betül inşallah sonuç pozitif olur tatlım.iki aşılama şansı artırır diye düşünüyorum
melek yarın gelince ne dediler ne yaptın ilk izlenimlerini yaz tatlım bizi habersiz bırakma olur mu
buluşma içinde bana bu hafta çarşamba uymaz randevum var fakülteye.perşembe cuma desek öğleden sonra papatya gelemez okul var betül aşılama yaptırıyor biraz dinlensin çok etkisi oluyor aşılama sonrası.bu iki sebepten bence de gelecek hafta olsun hem okul kapanır hem betül dinlenmiş olur.bende yüzmeye başlamayı düşünüyorum haftaya ama günü ayarlarız sorun olmaz ben gelirim sadece şimdilik önümüzdeki iki cumartesi ve pazartesi doluyum.
yeni arkadaşlarımızı da tekrar davet ediyorum sizlerlede tanışmak isteriz kızlar....bizi takip edin sevgiyle kalın
çokkk sinirliyimm aslında...barış beyle görüştük muayene de ettii...rahim iyi yumurtalılarr da gayet iyi...şekil bozukluğu da yok...eeee genetik testte istemedi...genetik testin çıkması 6 ayı bulurmuş...sadece adetin 3. günü yaptırabileceğim hormon testleri istedi....çok zayıf olduğumu biraz kilo almam gerektiğini söyledi...bir de dışarıda yaptıracağım HbAIC diye bir test...sonuçlarla birlikte tekrar görüşmeye çağırdı...yaklaşımı iyiydi....çok beklemedik neyse ki...böyle iş de kızlarrr....
betülcüm haydi hayırlısı.aşılama olunca beklemesi de zor olur.içini ferah tutmaya çalış.sıkıldıkça yaz,ara.
bu arada arkadaşlar bende hamileyim inş.insan bu müjdeli haberi pek saklayamıyor:)Rabbim tez vakitte hayırlısıyla hepinize nasip etsin..haftaya kontrol var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?