BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Bulusmaya gelmeyi inanin cok isterdim ama benim keyfi gezmeler allah izin verirse bebek dogduktan sonra. Dr normal hayatina don desede erken dogum riskinden dolayi disari cikamiyorum.

Canim sagol simdilik bebegim iyi insallah rabbim devaminida nasip eder. Bebek icin alisveris kismetse en erken 24. Haftadan sonra insallah.

Canim genetik testlerini Altiparmakta Guven tip var ordada yaptieabilirsin. Arastir istersen guvenilir bir merkez oldugunu biliyorum.

Hba1c testini saglik ocaginda yaptirabilirsin.
en az 12 saat ac olman gerekiyor ve 90 gunluk seker ortalamasini veriyor yani direk yapilan aclik sekerinden daha guvenilir.

İnsallah hersey yolunda gider ve en kisa surede bebegine kavusursun.

Sagol canim

Rabbim en kisa surede sizlerede nasip etsin.

Kızlar aşılama oldu cok zor değilmiş bügünde olcak aşılama Rabbim kısmet eder inşallah olumlu sonuçlanır.herseyin cok iyi gittiğini söyledi Osman bey. İnş öle olur.

betülcüm haydi hayırlısı.aşılama olunca beklemesi de zor olur.içini ferah tutmaya çalış.sıkıldıkça yaz,ara.
bu arada arkadaşlar bende hamileyim inş.insan bu müjdeli haberi pek saklayamıyor:)Rabbim tez vakitte hayırlısıyla hepinize nasip etsin..haftaya kontrol var.

Tekrar merhabalar, aşılama günüm belli oldu kızlar, Allahın izniyle cuma günü oluyorum İnşallah bebeğime kavuşurum Dualarınızı eksik etmeyin, Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hayırlısı olsun inş.Bu mübarek aylarda inşallah çok hamile haberi alırız bu topikte.Rabbim kolaylıklar ve ferahlık versin.

Elabilge hoşgeldin.Cuma günü için Rabbim hayırlısını nasip etsin.inşallah temiz çıkacak.
Meleeeeekkkk haydi bismillah de:)ve gülümse emi:)

Tekrar merhabalar, aşılama günüm belli oldu kızlar, Allahın izniyle cuma günü oluyorum İnşallah bebeğime kavuşurum Dualarınızı eksik etmeyin, Allah hepimizin yardımcısı olsun

dualrım seninle arkadaşım. inşlh güzel haberi alıcaksın..

canım hayırlı olsun, bak ne güzel barış bey muayne etmiş ben ogün opersyonu vardı ben görüşememiştim. genetik test içinde bence sen dışarıda yaptır 1 ay gibi sürede çıkıyor 200-300 tl. arası oluyor bildiğim kadar onlarıda alırsın gösterirsin zaman kaybetmesin sonuç için nezamn çağırdı?

evet canım yıldırımda oturuyorum sende mi yıldırımdasın ?
yere hep beraber karar veriyoruz. muhakkak sende gelllll seminer dönemi okul sonrası yaparız büyük ihtimal diğerini
rahim filmin inşallah kolay gecer. biraz film sırasında acı oluyor ama hemencecik geçiyor o yüzden stres yapma canım benim
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım sen tabiki dikkat et 24. haftadan sonra tanışıverirriz bizde :)

Kızlar aşılama oldu cok zor değilmiş bügünde olcak aşılama Rabbim kısmet eder inşallah olumlu sonuçlanır.herseyin cok iyi gittiğini söyledi Osman bey. İnş öle olur.

inşallahh dediği gibi sonucuda güzel olur :)

yıldırımdayım bende.tanışmak isterim.Rabbim bebek bekleyenlere sağlık versin,bizlerede nasip etsin inş.

gelirsen çokk seviniriz canım....hepimiz farklı farklı yerlerde oturuyoruz aslında ama ortak bir noktaa buluşabiliyoruz çok şükür ki...en son kent meydanında buluşmuştuk...özsütte...çok güzeldi...saat hemencicik geçmişti....

hadi hayırlısı olsun canım çok sevindim Rabbim hayırlısı nasip kısmet etsin

canımm adetimin 3.günü istediği testler için kan vericem...sonra sonuçlarla birlikte bir de rahim filmimi istedi giderken onu götürmeyi unutmuşum...sonuç gösterme randevusu alıcam iş de...kesinlikle o zamana kadar genetik testi yaptırmayı düşünüyorum inş... giderken onu da alıcamm yanıma inş...sağolasınn...barış beyin muayne günü pazartesi ve salıymış...sanırım oradaki hanımlar aralarında konuşurken duymuştum...sağolasınn desteğin ve önerin içinn...öptüm çokkk...

aminnn inş.. feryalcim...sağolasınn güven tıp olabilir evet...sağolasın...bak o sinir bayan doktor bana bunları söylemedi....aç gitmem gerektiğini en azından söyleseydi...sevmedim ben onu çokk...biraz gıcık biri mi acaba..gerçi dün çok kalabalıktı ama...benim şansım oldu ilk görüşmede barış beyle görüşmek...çok şükürr....

sen de bebeğine iyi bakk olur mu..doğduktan sonra tanışırız biz de bebişinle...inş.. bizim de karınlarımız kocaman kocaman olur...inş. inş. inş. inş. inş. inş. inş .inş.

fidanal tebrik ederim Allah devamını da sağlıklı ve hayırlı eylesin inşallah.sen çok yazmayınca ayrıntıları bilmiyoruz tabi.aşılama mı tuttu yoksa normal hamilelik mi canım.ne kadarlık canım detayları yaz bize merak ederiz.yalnız hamilelik haberin çok sıradan bişeymiş gibi yazmışsın belki diğer kızların dikkatini çekmemiştir bile.ben bi hamiş olsam bak nasıl yazarım.bu beklenen bi müjde tadını çıkar canım

elabilge kafanı karıştırmak istemem tatlım ama yinede düşüncemi yazacağım.geçmişi okursan bende ziya beyin hastasıydım.yaklaşık 1,5-2 yıl gittim.burda yazılanların aksine ben ziya beyin olumsuz bi davranışını görmedim memnundum ama işte aması var.normalde çok başarılı ve beyefendi bi doktor olduğunu düşünüyorum ben.yani normal bi hamilelik takibi olsa yine giderim.yalnız infertilite konusunda ben tatmin olamadım netice itibariyle doktorumu değiştirdim bugün fakülteye ilk randevum var hayırlısıyla.geçmişi okuman kararında sana yardımcı olacaktır.rahim filmi içinde gerilme hiç anlık bişey korkulacak bişey yok inşallah açık çıkar

melek bak ne şanslısın barış beyle görüşmüşsün ilk gidişinde.olumsuz bişey de yok çok şükür.sana iyi geleceğine inanıyorum

betül inşallah pozitifi görür ve bizimle paylaşırsın tatlım.dinlen biraz oldu mu iş falan yapma

keroessa canım inşallah seninde pozitif olur.bu ara hepimiz harekete geçtik bol çalışma aşılama bakalım hakkımızda hayırlısı olsun topiğimiz hamiş dolsun inşallah.

viole onları not ettim canım sen söylemeden önce evde vardı ilaçlarım onları kullanıyordum şu an geçti gibi.geçmezse dediklerin aklımda arkadaşım.bu 18 haziranda salı günü randevum var kısmetse doktorada muayene olucam inşallah...:)

Canım bi aksilik çıkmazsa yarın ve Çarşamba aşılama olacak hoca 2 defa yapıyo

salı için hayırlısı olsun bugün içinde iyi şanslar Rabbim yüzünü güldürsün...

bugün ne zaman randevun?iyi şanslar sana gelişmeleri yaz lütfen.

cuma güzel bir gün gerçi her gün güzel bir gün hayırlısı hakkınızda...

sen niye sinirleniyorsun ki bak ne güzel ilk gittiğinde barış bey le görüşmüşsün.genetik testi osman hoca ya giderken ben özel yaptırmıştım.10 15 günde çıkmıştı.toplamda 300 tl vermiştim.
Bursa Genetik Tan Merkezi osman hocam buraya yönlendirmişti.

ela hoş geldin.dr. ziya hakkında arkadaşım iyi araştır. Özalp arkadaşım konuyla ilgili sana yazmış her şekilde katılıyorum yazdıklarına geçmişi oku lütfen.

ohhh ne güzell maşallahh Allah kucağınızada almayı nasip etsin.özalpın dediği gibi ne kadar sakin sölemişsin...:))normal mi aşılama ile mi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…