BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

çünkü ben sadece genetik testler için gitmek istemiştim fakülteye....hormon testlerinin tekrarlanması da iyi olacak elbette...ister istemez gerildim...elimde olmadan....

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize teker teker çok teşekkür ederim. Allah razı olsun, beni yalnız bırakmadığınız için
Eşimle problemlerim var, bu ara dahada çoğaldı, inşallah cuma günü gelir benimle, yoksa aşılama gerçekleşemeyecek gibi

arkadaşım ne sorunlarınız var bilmiyorum banada laf düşmez sen işin içindesin Allah yardımcın olsun.
ama dışardan bi görüş olarak yazmadan edemicem gördüğüm kadarıyla sen çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşurken ve bu işin bütün külfeti biz kadınların üzerindeyken ilaçlardı hormonlardı derken vücud olarak yıpranırken;daha destek ve hassasiyet gösterecekken yaptığı bencilliktir kocanın.herşeyden daha değerli olan sensin önce kendini düşün ruhen rahat olmaya çalış.

Canım ben genetik testi, Bursa genetik tanı da yaptırdım. 15 günde çıktı sonuç! Ayrıntıları yüz yüze görüşürüz inşallah! Ne güzel Barış beyle görüşmüssün, tedavinde başlamış, takma kafana hiçbirşeyi! hepimiz için hayırlısı!

İkinci aşılaman bugünmüş, hadi bakalım hayırlısı Allah yardımcın olsun, dualarım seninle canım!

Eşinin destek olmaması çok kötü bir sey olsa gerek, zaten yükümüz ağır! Umarım cuma aşılaman yapılabilir canım. Her zaman burdayız, faydamız olursa ne mutlu! inşallah yüzyüzede görüşürüz!

Rica ederim canım benim, ben içimi açmak, sizlerden fikir almak için paylaşımlarda bulunuyorum. Elbet fikrini söyleyeceksin.
Allah razı olsun hepinizden, kendimi çok yalnız hissediyorum bu şehirde, ama iyiki sizler varsınız. Azcıkda olsa geçiyor derdim sıkıntım. Eşim benim zor bir insan, karakterist özellikleri çok farklı, uyuşmadığınız, anlaşamadığımız çok yerler var.

Ben onu böyle kabul ederken, o beni etmiyor devamlı onun dediğini yapacakmışım, onun kurallarına uyacakmışım.
Hal böyle olunca anlaşmazlıklarım artıyor. Doktor bu akşam ilişki önerdi, cuma günüde aşılama. Sabah çok fenaydı işe giderken, akşam nasıl ilişki olur biz bu haldeyken, bu günleri nasıl atlatırız bilmem. Yoksa hiç umurunda değilim iğne alaç kullanıyormuşum, sorsam bana bahsetmiyorsun ruh halini diyor, bahsetmekmi gerek.....

Sağol canım, inşallah gelecem bu kez

kızlar yeni geldim fakülteden saat 3 te idi randevum.ben melek kadar şanslı değilim barış beyle görüşemedim bayan doktor ilgilendi.muayene etti dosya açtı tahlillere baktı.en son yaptırdığımız tahlillerin üstünden bir yıl geçince eşimdende bendende tekrar istedi hepsini.
ben sormasam muayene etti ama hiçbirşey söylemedi.yani sormadan kendi şu şöyle bu böyle demiyor.buda devlet hastanesi olmasından kaynaklanıyor bence özellere alıştık ya ondan tuhaf geliyor aslında devlette normal.
gidecek arkadaşlara tavsiyem hazırlıklı gitsinler merak ettiklerini sorsunlar.ben hep sordum cevap verdi.yani ilk izlenimim güzel tabi barış beyle görüşssek daha mutlu olurdum.birde gidenler rahim filmi varsa elinizde mutlaka götürün
muayenede olumsuz bişey yok herşey normal dedi.tahlillerin çıksın ona göre barış bey karar verecek dedi ne yapacağına.adet miktarının azalması prolaktinle ilgili olabilirdedi bende yapışıklıklardan olduğunu düşündüm ama artık sonra barış beyle konuşup gerekirse laparoskopi yada histeroskopi isteyeceğim.
tek moralimi bozan sonuçları göstermek için 15 ağustosa gün verdi.yani yaklaşık 1,5 ay beklemem gerekecek bişeyler ayarlayamazsam
hormon sonuçları ne kadar sürede çıkıyor kızlar
bugün çok sakindi ben hiç beklemedim benden haberler bu kadar merak ettiğiniz birşey olursa cevaplarım

canım adetin üçüncü günü yapılacak olan tahliller için bi hasta yönlerdirme formu verdi ama hangi tahlilleri istediği yazmıyor.sadece biyokimya merkez labaratuarı ve mikrobiyoloji merkez labaratuarı olan yerleri işaretlemiş yeni gördüm.sizde de böyle mi yoksa ayrıntılı yazıyormu hangi tahlilleri istediği

cancaazım ben daha sonuç gösterme için randevu bile almadım....kim bilir bana ne zamana verirler randevuyu...RABBİM bilir artık...hayırlısı bakalımm kuzummm...keroessa girerse o cevaplar bu sorumuzu ne kadar sürede almıştı o gerçekten hatırlayamadım ben de...

yok canım bende de öyle işaretli...bir de istediği şeker testi var iş de...onu ayrıca yazdı...iyi o bayan doktor konuşmuş seninle benim bütün sorularımı ağzıma tıkadı çünkü...gerçi barış beyle konuştuk ama... özeldeki gibi olmuyo tabi...

hayırlısı olsun arkadaşım herşey normalmiş ne güzel maşallah...evet 1,5 ay sonraya vermesi çok uzun olmuş ama sıkma canını adet olunca 3. günü vereceğin hormon tahlilleri işi uzatıyor muhtemelen ne zaman adet olucan.bende salı gidicem kısmetse inşallah ilk gittiğimde barış beyle görüşürüm.bütün tahlillerimin zamanı çoktan geçti.ama belki filme bakar bakmaz laparoskopi der bana bilemiyorum.

artık fakültede öle galiba sadece bilgi pusulası veriyorlar.doktor sistemden yazıyor ne tahlilleri istediğini.senin adet ne zaman???

canım muhtemelen 10gün sonra olurum.bakalım tahlilleri verdikten sonra yakına almaya çalışacağım yapabilirsem tabi.çünkü tahlil sonuçlarından sonraki 1 aylık beklemeyide sayarsak aşılama vs işlemler için nerden baksan 3 ay boşa gidiyor bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
sana barış bey denk gelebilir meleğin dediği gibi pazartesi salı o bakıyorsa hastalara.ama laparoskopi bile dese büyük ihtimalle eşinden de senden de tahlilleri tekrarlamanı ister.benim götürdüğüm tahlillere bakarken yaptırdığım tarihlere baya dikkat etti hep 1 yıl geçmiş hormon dengen değişmiş olabilir dedi

sıkma canını bazen hepimiz zorlanıyoruz heleki hormon alırken ((
keske bizim istediğimiz kadar anlasalar bizi

çok fazla zaman vermiş sonuç için ( ama geç olsunda güç olmassın inşallah :)
hayırlı olsun inşallah yeni doktoruncanım

Hayırlı olsun canım, bir başlangıç yapmışsın, devamı gelir inşallah. Oradaki tahlil sistemi bilgisayardan yapılıyor. Sen o kağıdı götürüp kan vermen yeterli. Hormon sonuçlarının hepsi 3 gün içinde çıkıyor. Burada sorun tahlil sonuçlarını göstermekte. randevuları malesef geç tarihe veriyorlar. Bende beklemiştim bir süre. Eğerki tanıdık vs bulabilirsen, öne çekebilirsin canım

hayırlı olsun canım, malesef bende barış bey ile görüşememiştim kadın dr. ilgilenmişti dosyamı açtı muayne etti muhtemelen asistan dr.dur.biz hep özellere alıştığımız için bizede tuhaf gelmişti ama her ne sorduysam cevp verdi ben dedim barış bey görmiycekmi oda tahlilleriniz çıksın en son görüp sizi değerlendirecek dedi. bizde temmuzda 15 gidicez nasipse.
tahlilleri ise hemen ogün yapılacak olanları yaptık adetin 3. günü olanları ise ben şevket yılmazda yaptırdım.bende sıra beklememiştim şamsıma 15 dk falan bekledim.. inşlh güzel biter hepimizin hayırlısıyla..

arkadaşım bende senin gibi düşünerek gittim, dedim herhalde tüplere bakarak bana kesin direk tekrar laparskopi der ama olmadı öyle önce bu tahlilleri yaptır sonra eşin ile birlikte geliceksiniz ve barış bey karar vericek bakacak dedi.inşlh fazla uzatmadan laparskopi olurum ondan sonrada tüpe geçeriz Allahım hayırlsıyla hepmizin işlerini rast getirsin...

Arkadaslar merhaba

Pazartesi sabahi kalktigimda bir usume bir terleme derken korktum ve tup bebek bolumunu aradim ve bayan dr gelin test yapilsin duruma gore bakariz dedi.ogleden sonra umutsuzca gittim ama bekleme salonunda otururken baris bey beni gorur gormez yanina cagirdi ve beni dinledi. Viral bir enfeksiyon olabilir kan ve idrar ver dedi ve rahatlamam icin ultrasonda bana bebegimi gosterdi. Sonuclar mesai saatinde cikmayacagi icin beni dogumhaneye gonderdi serum ve agrikesici ve ates dusurucu parol taktirdi ve tahlil sonuclarima gore nobetci dr a parol kullanmami ve persembe kendisini aramami soylemis. Bu sabah aradim ve beni baris beye bagladilar ve iyiyim deyince ilaci birak dedi.

Amaaksam 6 dan sonra bir saat icinde 3 kez ishal durumum olunca kendisine mesaj gonderdim ve inanim 5 dk sonra beni aradi ve medicalparkta enfeksiyon bolumunde bir dr a yonlendirdi.onemli birsey olucagini sanmadigini ama benim kendimi iyi hissetmememindaha onemli oldugunu ve tajhlil sonuclarina gore kendisini aramami soyledi.

Bunlari sunun icin yaziyorum. İlk etapta kendisine ulasmak zor ancak daha sonra hastasina mukemmel sahip cikan bir dr.
Benim yillarca gittigim hicbir dr benle bu kadar ilgilenmemisti.
ben dr uma guveniyorum.insallah sizlerlde iyi diyologlar kurarsiniz yada sizin icin hayirli olan drr u rabbim en kisa surede karsiniza cikarir.

Kizlar bu fakultede muayenenin ilk gunu; bazi testler istenildigi yazilmis birde adetin ucuncu gunude var sanirim istenilen testler neler kizlar onlafi yaptiripta gidelim bali yazabilirmisiniz acaba testleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…