BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Umarim dedigin gibi ilgili bir dr dur.ben laporoskopi olmak istiyorum canim insallah en erken tarihe gun verir birde ilk muayenede baris beyin olmamasindan endiseleniyorum calistigim icin gidip gelmem sorun olur.

çok geçmişşş olsun feryal...önemli bi şey değildir umarım....korkma olur mu??? iyi dileklerin için de sağolasın....

Kizlar bu fakultede muayenenin ilk gunu; bazi testler istenildigi yazilmis birde adetin ucuncu gunude var sanirim istenilen testler neler kizlar onlafi yaptiripta gidelim bali yazabilirmisiniz acaba testleri?

canım hangi testlerin istendiği maalesef form da yazılı değil....üstelik istenen testler sen de farklı olabilir...örneğin benden HbA1C diye bir test istemiş di...ama ozalp den istemedi...muayene olsan daha iyi olmaz mı cancaazım....bir de barış beyin muayene günü pazartesi ve salı günü sanırım....umarım pazartesi ya da salı günü randevu günündür....

feryalcim çok geçmiş olsun dikkat et kendine daha önce hiç yemediğin herhangi bir şey varsa onu faydalı diye yemeğe başladıysan o dokunmuş olabilir mi?...ne dedi doktorlar nedeni neymiş ?

barış beyle alakalı yazdıkların çok güven verici inşallah bende aynı şeyleri hissederim.sen böle olumlu şeyler yazdıkça benimde endişelerim pozitif oluveriyor.çok saol dileklerin için.

Hayırlı olsun canım, her şey yolunda gider inşallah, sonuç göstermek için geç bir tarih vermişler gerçekten, olsun! Sonu mutlu olsun inşallah!

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez vakitte benim son zamanda başımdan hoş olmayan şeyler geçti ve hemen Barış hoca ya mesaj attım hemen yanına çağırdı ve bana yardımcı oldu Allah razı olsun ondan keşke gebelikte de takip edebilse ama yine de yardımcı oluyor o bile yetiyor moral kaynağı bizlere Barış Hoca

Feryal çok geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun. İyi haberlerini bekliyoruz

Bugün bende aşılama oldum, herşey yolunda gitti çok şükür. Bayan doktor yaptı aşılama işlemini. 15 gün sonra kan testi yaptıracağım. Rabbim elimizi boş çevirmez inşallah....

Son düzenleme:
Kizlar bu fakultede muayenenin ilk gunu; bazi testler istenildigi yazilmis birde adetin ucuncu gunude var sanirim istenilen testler neler kizlar onlafi yaptiripta gidelim bali yazabilirmisiniz acaba testleri?

Hormon testlerini, E2, proklatin ve troid bunları yaptırabilirsin. Önemli olan üzerinden 6 ay geçmemiş olması. Benim bildiğim
Eğerki aşılama, tüp bebek yapılacaksa sarılık testi vs şeylerde isteniliyor.

Hayırlı olsun canım, tez zamanda sağlıkla, mutlu haberini alırız inşallah...
FERYAL canım geçmiş olsun, aman dikkat et canım kendine, gelişmelerden haberdar et bize?

Bir şey soracagım kızlar Fakülteye gidenler tüp bebekte aşılamada falan ne kadarını devlet karşılıyor, bilgilendirirseniz sevinirim..

Hayirli olsun rabbim nasip etsin insallah.
Merakla bekliycem

canım hayırlı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Çok sağol canım biz ssk lıyız, her kurum için farklımı bilmem, fakat aşılama için hastaneye para ödemiyorsun. İlaç ve malzemelere ücret ödüyorsun. Aldığım malzemelere 8 TL ben verdim, ayrıca geri ödenmek üzerede 145 TL ödedim,daha sonra devlet bana geri ödeyecekmiş. Bunun yaında eşim sperm analizi yaptıracksa 50 TL ödemeniz gerekiyor. Birde ilaçlar var, ben bir talihsizlik yaşadım. Daha önce yazmıştım
Orada beklerken gördüm, her aşılama olan kişinin iğneleri farklıydı, muhtemelen yumurta kalitesine ve yaşına göre değişiyor. Eğerki bir testlik olmasaydı yaklaşık benim verdiğim ücret 250-300 TL arası olacaktı. ilaç konusunda yaklaşık bu civarlarda ödeme yapılır diye tahmin ediyorum..

Son düzenleme:

Canım hayırlısı olsun ağrın var mı?rabbim inşallah bze de nasip eder

Canım hayırlısı olsun ağrın var mı?rabbim inşallah bze de nasip eder

Sağol canım, inşallah sonucu güzel olur.
Hayır hiç bir şikayetim yok, çok şükür. Sadece gögüslerim çok şişdi, ağrı yapıyor. Onun dışında eğilemiyorum felan, karnımda biraz ağırlık var. Beni rahatsız edecek bir durum yok şimdilik.
Sende aşılama olmuştun değilmi? sen nasılsın
İnşallah ikimizde hamile kaldığımızı yazarız tatlım

Evet canım aramızda 2 gün var.benim ilk 2 gün ağrım vardı eğilmiyordum bende göğüs uçlarım da acı var biraz şimdilik başka ağrım kalmadı.umarım güzel sonuçlanır. Emeklerimiz boşa gitmez. Rabbim bizleri annelik duygusundan mahrum etmesin

Amin,amin,amin..Rabbim gönlünüze göre versin.inş mutlu haberlerinizide alırız.

Amin,amin,amin..Rabbim gönlünüze göre versin.inş mutlu haberlerinizide alırız.

rahim filmi çektirdin mi canım nasıl geçti nasıl çıktı sonuç ?

viole:
ayın 16'sı a. günündü canım bildiğim kadarıyla noldu canım oldu mu olmadımı?

özalp-fidanal-gülisay-melek- betül ve diğer kızlar nerdesiniz ??
bu hafta buluşalım artıkkkkkkkk hiç biriniz yoksunuz buralarda ((

canııım olmadım yarın öğlene kadar da olmazsam öğleden sonra sağlık ocağına kan vericem bakalım ne çıkıcak :18: sen napıyosun? her şey yolunda mı?

keroessa aşılaman hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuçlanır

papatya ben birkaç gündür eşime yardım etmek için iş yerine gidiyorum bundan sonra da devam edeceğim siz gün ayarlayın ben müsait olursam gelmeye çalışırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…