Arkadaslar merhaba
Pazartesi sabahi kalktigimda bir usume bir terleme derken korktum ve tup bebek bolumunu aradim ve bayan dr gelin test yapilsin duruma gore bakariz dedi.ogleden sonra umutsuzca gittim ama bekleme salonunda otururken baris bey beni gorur gormez yanina cagirdi ve beni dinledi. Viral bir enfeksiyon olabilir kan ve idrar ver dedi ve rahatlamam icin ultrasonda bana bebegimi gosterdi. Sonuclar mesai saatinde cikmayacagi icin beni dogumhaneye gonderdi serum ve agrikesici ve ates dusurucu parol taktirdi ve tahlil sonuclarima gore nobetci dr a parol kullanmami ve persembe kendisini aramami soylemis. Bu sabah aradim ve beni baris beye bagladilar ve iyiyim deyince ilaci birak dedi.
Amaaksam 6 dan sonra bir saat icinde 3 kez ishal durumum olunca kendisine mesaj gonderdim ve inanim 5 dk sonra beni aradi ve medicalparkta enfeksiyon bolumunde bir dr a yonlendirdi.onemli birsey olucagini sanmadigini ama benim kendimi iyi hissetmememindaha onemli oldugunu ve tajhlil sonuclarina gore kendisini aramami soyledi.
Bunlari sunun icin yaziyorum. İlk etapta kendisine ulasmak zor ancak daha sonra hastasina mukemmel sahip cikan bir dr.
Benim yillarca gittigim hicbir dr benle bu kadar ilgilenmemisti.
ben dr uma guveniyorum.insallah sizlerlde iyi diyologlar kurarsiniz yada sizin icin hayirli olan drr u rabbim en kisa surede karsiniza cikarir.
Arkadaslar merhaba
Pazartesi sabahi kalktigimda bir usume bir terleme derken korktum ve tup bebek bolumunu aradim ve bayan dr gelin test yapilsin duruma gore bakariz dedi.ogleden sonra umutsuzca gittim ama bekleme salonunda otururken baris bey beni gorur gormez yanina cagirdi ve beni dinledi. Viral bir enfeksiyon olabilir kan ve idrar ver dedi ve rahatlamam icin ultrasonda bana bebegimi gosterdi. Sonuclar mesai saatinde cikmayacagi icin beni dogumhaneye gonderdi serum ve agrikesici ve ates dusurucu parol taktirdi ve tahlil sonuclarima gore nobetci dr a parol kullanmami ve persembe kendisini aramami soylemis. Bu sabah aradim ve beni baris beye bagladilar ve iyiyim deyince ilaci birak dedi.
Amaaksam 6 dan sonra bir saat icinde 3 kez ishal durumum olunca kendisine mesaj gonderdim ve inanim 5 dk sonra beni aradi ve medicalparkta enfeksiyon bolumunde bir dr a yonlendirdi.onemli birsey olucagini sanmadigini ama benim kendimi iyi hissetmememindaha onemli oldugunu ve tajhlil sonuclarina gore kendisini aramami soyledi.
Bunlari sunun icin yaziyorum. İlk etapta kendisine ulasmak zor ancak daha sonra hastasina mukemmel sahip cikan bir dr.
ben dr uma guveniyorum.insallah sizlerlde iyi diyologlar kurarsiniz yada sizin icin hayirli olan drr u rabbim en kisa surede karsiniza cikarir.
Kizlar bu fakultede muayenenin ilk gunu; bazi testler istenildigi yazilmis birde adetin ucuncu gunude var sanirim istenilen testler neler kizlar onlafi yaptiripta gidelim bali yazabilirmisiniz acaba testleri?
Arkadaslar merhaba
Hayırlı olsun canım, her şey yolunda gider inşallah, sonuç göstermek için geç bir tarih vermişler gerçekten, olsun! Sonu mutlu olsun inşallah!kızlar yeni geldim fakülteden saat 3 te idi randevum.ben melek kadar şanslı değilim barış beyle görüşemedim bayan doktor ilgilendi.muayene etti dosya açtı tahlillere baktı.en son yaptırdığımız tahlillerin üstünden bir yıl geçince eşimdende bendende tekrar istedi hepsini.
ben sormasam muayene etti ama hiçbirşey söylemedi.yani sormadan kendi şu şöyle bu böyle demiyor.buda devlet hastanesi olmasından kaynaklanıyor bence özellere alıştık ya ondan tuhaf geliyor aslında devlette normal.
gidecek arkadaşlara tavsiyem hazırlıklı gitsinler merak ettiklerini sorsunlar.ben hep sordum cevap verdi.yani ilk izlenimim güzel tabi barış beyle görüşssek daha mutlu olurdum.birde gidenler rahim filmi varsa elinizde mutlaka götürün
muayenede olumsuz bişey yok herşey normal dedi.tahlillerin çıksın ona göre barış bey karar verecek dedi ne yapacağına.adet miktarının azalması prolaktinle ilgili olabilirdedi bende yapışıklıklardan olduğunu düşündüm ama artık sonra barış beyle konuşup gerekirse laparoskopi yada histeroskopi isteyeceğim.
tek moralimi bozan sonuçları göstermek için 15 ağustosa gün verdi.yani yaklaşık 1,5 ay beklemem gerekecek bişeyler ayarlayamazsam
hormon sonuçları ne kadar sürede çıkıyor kızlar
bugün çok sakindi ben hiç beklemedim benden haberler bu kadar merak ettiğiniz birşey olursa cevaplarım
Arkadaslar merhaba
Kizlar bu fakultede muayenenin ilk gunu; bazi testler istenildigi yazilmis birde adetin ucuncu gunude var sanirim istenilen testler neler kizlar onlafi yaptiripta gidelim bali yazabilirmisiniz acaba testleri?
Feryal çok geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun. İyi haberlerini bekliyoruz
Bugün bende aşılama oldum, herşey yolunda gitti çok şükür. Bayan doktor yaptı aşılama işlemini. 15 gün sonra kan testi yaptıracağım. Rabbim elimizi boş çevirmez inşallah....
Feryal çok geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun. İyi haberlerini bekliyoruz
Bugün bende aşılama oldum, herşey yolunda gitti çok şükür. Bayan doktor yaptı aşılama işlemini. 15 gün sonra kan testi yaptıracağım. Rabbim elimizi boş çevirmez inşallah....
Hayirli olsun rabbim nasip etsin insallah.
Merakla bekliycem
canım hayırlı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Hayırlı olsun canım, tez zamanda sağlıkla, mutlu haberini alırız inşallah...
FERYAL canım geçmiş olsun, aman dikkat et canım kendine, gelişmelerden haberdar et bize?
Bir şey soracagım kızlar Fakülteye gidenler tüp bebekte aşılamada falan ne kadarını devlet karşılıyor, bilgilendirirseniz sevinirim..
Canım hayırlısı olsun ağrın var mı?rabbim inşallah bze de nasip eder
Sağol canım, inşallah sonucu güzel olur.
Hayır hiç bir şikayetim yok, çok şükür.Sadece gögüslerim çok şişdi, ağrı yapıyor. Onun dışında eğilemiyorum felan, karnımda biraz ağırlık var. Beni rahatsız edecek bir durum yok şimdilik.
Sende aşılama olmuştun değilmi? sen nasılsın
İnşallah ikimizde hamile kaldığımızı yazarız tatlım
Amin,amin,amin..Rabbim gönlünüze göre versin.inş mutlu haberlerinizide alırız.Evet canım aramızda 2 gün var.benim ilk 2 gün ağrım vardı eğilmiyordum bende göğüs uçlarım da acı var biraz şimdilik başka ağrım kalmadı.umarım güzel sonuçlanır. Emeklerimiz boşa gitmez. Rabbim bizleri annelik duygusundan mahrum etmesin
Amin,amin,amin..Rabbim gönlünüze göre versin.inş mutlu haberlerinizide alırız.
rahim filmi çektirdin mi canım nasıl geçti nasıl çıktı sonuç ?
viole:
ayın 16'sı a. günündü canım bildiğim kadarıyla noldu canım oldu mu olmadımı?
özalp-fidanal-gülisay-melek- betül ve diğer kızlar nerdesiniz ??
bu hafta buluşalım artıkkkkkkkk hiç biriniz yoksunuz buralarda((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?