- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
sen gelemezsen biz sana geliriz canım benim orda da gayet rahat etmişti biliyorsun :))) sana uyarsa kızlara önerirrizkeroessa aşılaman hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuçlanır
papatya ben birkaç gündür eşime yardım etmek için iş yerine gidiyorum bundan sonra da devam edeceğim siz gün ayarlayın ben müsait olursam gelmeye çalışırım canım
canııımolmadım yarın öğlene kadar da olmazsam öğleden sonra sağlık ocağına kan vericem bakalım ne çıkıcak :18: sen napıyosun? her şey yolunda mı?
çok geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun. İyi haberlerini bekliyoruz
Bugün bende aşılama oldum, herşey yolunda gitti çok şükür. Bayan doktor yaptı aşılama işlemini. 15 gün sonra kan testi yaptıracağım. Rabbim elimizi boş çevirmez inşallah....
Feryal çok geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun. İyi haberlerini bekliyoruz
Bugün bende aşılama oldum, herşey yolunda gitti çok şükür. Bayan doktor yaptı aşılama işlemini. 15 gün sonra kan testi yaptıracağım. Rabbim elimizi boş çevirmez inşallah....
bildiğim tek şey var insanların umutlarıyla oynuyorlar . sorun ne araştırmakdansa gel tüp bebek yapalım. ilk hastayı keşfet yapısını bulki sonra gereken şeyleri yap. bende cok kızgınım aslında . tüp bebek ilaç felan iğne duyunca suratım anında düşüyor nefes alamaz oluyorum kalpimde çarpmaya başlıyor. üni.barış bey yoğun olduğu için tavsiye etmiyorum . başımdan geçenleri anlatmayacağım ama ilgsizlik çok fazla gelde güven sen sonra .
Nerelerdesiniz? Nasılsınız? Bir ses verinde plan yapalım! Gün ve yer önerilerinizi bekliyorum!!
canım hadi hayırlı ve uğurlu olsun ben inanıyırum senin pozitif olucak güzel haberlerini alıcaz...
bildiğim tek şey var insanların umutlarıyla oynuyorlar . sorun ne araştırmakdansa gel tüp bebek yapalım. ilk hastayı keşfet yapısını bulki sonra gereken şeyleri yap. bende cok kızgınım aslında . tüp bebek ilaç felan iğne duyunca suratım anında düşüyor nefes alamaz oluyorum kalpimde çarpmaya başlıyor. üni.barış bey yoğun olduğu için tavsiye etmiyorum . başımdan geçenleri anlatmayacağım ama ilgsizlik çok fazla gelde güven sen sonra .
selam kızlar,
ben de Acıbadem de Şahin beye giiyorum.
1 aşılama denedik, olumsuz
Şimdi cuma günü ilk tüp bebek tedavisine başlayacağız.. Çok heyecanlıyım :)
şahin beye giden var mı aranızda ?
Ağzından bal damlıyor canım, inşallah canım yaane bileyim şans düşük ya, bir tarafım olumlu umutlu bakarken, bir tarafımda umutsuz bakıyor. Rabbim inşallah yüzümü güldürür
Sen ne yaptın, temmuzu bekliyordun değilmi, senin tahlil işlerin vardı, Rabbim cümlemizin elini boş çevirmesin inşallah
canım evet bende tahlilerim henüz bitmedi nasipse bitince temmuzda gidicez bütün sonuçlarla bakalım ne diycek barış bey..
İnşallah bu sefer yüzün gülsün canım, sonuçları Barış beye gösterdikten sonra süreç hızlanır merak etme. Raporda 20 günde çıkıyormuş. Orada beklerken baya sohbet ortamım oldu, böyle bilgiler aldım canım
kızlaar ben hamileyim değerim 249 çıkmışmaşallah
teşekkür ederimSüperhayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..aşılamamı yaptırmıştın sen?
amin canım teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallahRABBİM sağlık sıhhat versin inş.... ne güzell RABBİM hemencick gönlüne göre vermiş...RABBİM bizlere de nasip etsin inş....RABBİM sağlıklı sıhhatli hamilelik ve bebiş nasip etsin inş....bizlere de dua et olur mu....
tebrik ediyorum canım hayırlı olsun :))))))))))) çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin troidine baktır hemen çok önemli hamilelikte biliyosun ona göre ilacı düzenliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?