BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

sen gelemezsen biz sana geliriz canım benim orda da gayet rahat etmişti biliyorsun :))) sana uyarsa kızlara önerirriz

canııım olmadım yarın öğlene kadar da olmazsam öğleden sonra sağlık ocağına kan vericem bakalım ne çıkıcak :18: sen napıyosun? her şey yolunda mı?

hadi inşallah güzel haberlerle gel yarın bakalım:))))))
bende iyiyim Allaha şükür bi sıkıntı yok
sadece biliyosun seminerler başlıyorr çok sıkıcııııı :))))

canım hadi hayırlı ve uğurlu olsun ben inanıyırum senin pozitif olucak güzel haberlerini alıcaz...

bildiğim tek şey var insanların umutlarıyla oynuyorlar . sorun ne araştırmakdansa gel tüp bebek yapalım. ilk hastayı keşfet yapısını bulki sonra gereken şeyleri yap. bende cok kızgınım aslında . tüp bebek ilaç felan iğne duyunca suratım anında düşüyor nefes alamaz oluyorum kalpimde çarpmaya başlıyor. üni.barış bey yoğun olduğu için tavsiye etmiyorum . başımdan geçenleri anlatmayacağım ama ilgsizlik çok fazla gelde güven sen sonra .

Son düzenleme:

Hayırlı ve uğurlu olsun güzel haberlerini alırız inşallah...

arkadaşım açar mısın konuyu nerde umutlarla oynuyorlar fakültede mi?özellerde mi?....ne geldi başına bu kadar sitem ediyorsun???

Nerelerdesiniz? Nasılsınız? Bir ses verinde plan yapalım! Gün ve yer önerilerinizi bekliyorum!!

canım hadi hayırlı ve uğurlu olsun ben inanıyırum senin pozitif olucak güzel haberlerini alıcaz...

Ağzından bal damlıyor canım, inşallah canım yaa ne bileyim şans düşük ya, bir tarafım olumlu umutlu bakarken, bir tarafımda umutsuz bakıyor. Rabbim inşallah yüzümü güldürür

Sen ne yaptın, temmuzu bekliyordun değilmi, senin tahlil işlerin vardı, Rabbim cümlemizin elini boş çevirmesin inşallah

Özalp, hbyrion sizlerede çok teşekkür ederim. İnşallah güzel haberler veririm, insan hamile haberleri alınca daha çok umutlanıyor

Bu arada ayarlayın artık bir buluşma günü, bende aksilik çıkmazsa geleceğim inşallah

Son düzenleme:

Seni çok iyi anlıyorum, bende hastaneye her gidişimde, doktorla her konuşmada aynısı oluyorum. Hatta eşimle bu konu hakkında,her konuştuğumda nefes alamadığımı hissediyorum. İnsanın zoruna gidiyor, herkes sapır sapır doğururken, bizim hastanede çare peşinde koşmamız. Bizimde sınavımız böyleymiş, napalım. Hastanede kanser hastalrını görünce ne bileyim halime şükrettim, Rabbim beterinden korusun dedim. Biraz sabredip özelliklede şükretmek gerekiyor. Yoksa insanın hali kaldıramıyor

Senin sıkıntın özellerden yanamı, yoksa fakülteden yanamı, biraz açabilirmisin. Aslında hepsinin yaptığı şey aynı belli başlı testler sonrasında ortaya konulmuş yada açıklanamayan sebepler... Sonrası belli zaten. Ben özellere güvenemediğim için devleti seçtim. Hiç olmazsa devletin para gibi bir çıkar amacı gözetmiyor. Tamam çok ilgisizlik var ama özellerden çokda şikayet var. Önemli olan benim işimin görülmesi bence

selam kızlar,
ben de Acıbadem de Şahin beye giiyorum.
1 aşılama denedik, olumsuz
Şimdi cuma günü ilk tüp bebek tedavisine başlayacağız.. Çok heyecanlıyım :)
şahin beye giden var mı aranızda ?

Hoşgeldin tedavin hayırlı olur inşallah, bebeğine kavuşursun canım.
Ben bilgi almak için gitmiştim, eşim özellere karşı olduğundan, fakülteye başladım. Yoksa ilk tercihim Acıbadem di.
İyi olduğunu duydum, inşallah pozitif sonuç alırsın. İçimizde oraya gidenler oldu, çoğumuz maddi yönden devleti seçtik.

valla arakadşım seni okadar ii anlıyoırum ki inan çoğumuz aynıyız,
ben özellerede 2 kre taze 2 kere donmuş tüp denedik ameliyatlar vs. olduk ama okadar kızgınımki anlatamam hiç birine hakkımı helal etmiyorum( tabi buarad en az 40-50 milyar paramız giiti bu sadece brüt fiyat net fiyat değil haa buarada psikolojik durumuzmuzu söylemiyorum. ve artık özellere güvnim azaldığı için uüniv. gitmeye karar verdik.evet ilgi az ama neyapalım RAbbim boş çevirmesin inşlh buradan...

Son düzenleme:

canım evet bende tahlilerim henüz bitmedi nasipse bitince temmuzda gidicez bütün sonuçlarla bakalım ne diycek barış bey..

canım evet bende tahlilerim henüz bitmedi nasipse bitince temmuzda gidicez bütün sonuçlarla bakalım ne diycek barış bey..

İnşallah bu sefer yüzün gülsün canım, sonuçları Barış beye gösterdikten sonra süreç hızlanır merak etme. Raporda 20 günde çıkıyormuş. Orada beklerken baya sohbet ortamım oldu, böyle bilgiler aldım canım

aminnnn canım inşlhh Rabbim kolaylaştırsın

kızlaar ben hamileyim değerim 249 çıkmış maşallah

RABBİM sağlık sıhhat versin inş.... ne güzell RABBİM hemencick gönlüne göre vermiş...RABBİM bizlere de nasip etsin inş....RABBİM sağlıklı sıhhatli hamilelik ve bebiş nasip etsin inş....bizlere de dua et olur mu....

kızlaar ben hamileyim değerim 249 çıkmış maşallah

tebrik ediyorum canım hayırlı olsun :))))))))))) çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin troidine baktır hemen çok önemli hamilelikte biliyosun ona göre ilacı düzenliyorlar

Süper hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..aşılamamı yaptırmıştın sen?
teşekkür ederim yok canım aşılama değil ama serophene kullanmıştım ve tiroidim vardı onun için ilaç kullanmaya başlamıştım tedaviye başlayalı daha 1 ay oldu işte
amin canım teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah dua etmez miyim ederim elbet
tebrik ediyorum canım hayırlı olsun :))))))))))) çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin troidine baktır hemen çok önemli hamilelikte biliyosun ona göre ilacı düzenliyorlar

saol canım teşekkürler metin bey izindeymiş 1ine kadar başkasına gidicem sanırım telefonla da randevu vermiyolarmış artık yarın tiroide baktırıcam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…