evet evet, o zaman da çikolata tatlı fln yiyip dolanırım ben boyna uyansın diye
doğunca da hastalıklarından iştahsızlığından dert yancaz
evet yaa keşke vakti zamanında çeyizime bi sürü ıvır zıvır alacağıma, bi ultrason cihazı alaydım diyorum bazencanım sıkıldıkça bakardım
geçen gün eşim diyo angelsounds diye bi alet var bebeğin kalp atışını dinliyosun ondan mı alsak acaba diyoevet evet, o zaman da çikolata tatlı fln yiyip dolanırım ben boyna uyansın diye
doğunca da hastalıklarından iştahsızlığından dert yancaz
evet yaa keşke vakti zamanında çeyizime bi sürü ıvır zıvır alacağıma, bi ultrason cihazı alaydım diyorum bazencanım sıkıldıkça bakardım
Özleyin bebisleriniziiben bi ara nerdeyse nuray hanimin kapisinda yatacak duruma gelmistim.ilk donemler mutlaka randevu zamanindan once giderdim sonra oturdu coj sukur duzenim.simdi haftalik kontrole dustuk bu daha iyi oldu.kizim ultrasonda poz vermeye bayiliyo.tabi bazende eliyle yuzunu kapatiyo.poz vermesi babasi eliyle kapatmasi ayni ben
Daha nice guzellikler sizleri bekliyo
Allahım biz de bi görsek o günleriÖzleyin bebisleriniziiben bi ara nerdeyse nuray hanimin kapisinda yatacak duruma gelmistim.ilk donemler mutlaka randevu zamanindan once giderdim sonra oturdu coj sukur duzenim.simdi haftalik kontrole dustuk bu daha iyi oldu.kizim ultrasonda poz vermeye bayiliyo.tabi bazende eliyle yuzunu kapatiyo.poz vermesi babasi eliyle kapatmasi ayni ben
Daha nice guzellikler sizleri bekliyo
evet başka hiç biş yapmaz sürekli dinlerim heraldegeçen gün eşim diyo angelsounds diye bi alet var bebeğin kalp atışını dinliyosun ondan mı alsak acaba diyoben de boşver dedim alsak kafayı yeriz her gün onla uğraşmaktan
poz mu veriyoay ne tatlııı çok sevimli inşallah biz de o günleri görebiliriz canım
Allahım biz de bi görsek o günleri
evet başka hiç biş yapmaz sürekli dinlerim heralde
Evettt tatlım gördümmmmderyaaaaaaaa naptın gördünüz mü keseyi seni çok merak ettim canım:26:
Evettt tatlım gördümmmm
Minicik daha
Ben kendimi 6 haftalık hesaplıodum ama doktorun demesi 5 haftalık.
Progesteronum düşük olduğu için kanama olabilir dedi, progestan verdi. Eğer kanama olursa dozunu arttırıcam dedi.
İnşallah olmaz tabi :26:
Herşey yolunda giderse 3 hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için bekliyorum dedi dr.
İnşallah herşey yolunda gider ve kalp atışlarını da duyarım
Çok teşekkür ederim bu arada herşey için kızlar, dualarınız için
ben 3 hafta sabredicem, gidip de duyamazsam çok üzülürüm çünkü :26:çok sevindim canımbenim de 4-5 gün geri bebeğim iki doktor da aynısını söyledi ama bi sorun yok dediler.. benim ilk günlerde hafif lekelenmem olmuştu ben de progestan kullanıyodum yeni bıraktım artık bırakabileceğimi söyledi doktorum.. bizi de 3 hafta sonra çağırmıştı ben dayanamadım 2 hafta sonra gitmiştik gördük kalp atışını meleğimin bu cumartesi randevumuz var bakalım inşallah güzel haberler alırım doktorumdan
ben 3 hafta sabredicem, gidip de duyamazsam çok üzülürüm çünkü :26:
Progestanı ağızdan mı kullandın yoksa fitil olarak mı canım?
İnşallah sen de cumartesi günü güzel haberler alırsın bebeğinden
inşallahağızdan günde 2 tane kullandım sonra doktor 1 e indir ve bırak dedi 1,5-2 hafta da 1 kullandım bıraktım zaten lekelenmem çoktan geçmişti de insan korkuyo işte içmeye devam ettim..
Bana fitil olarak günde 1 tane verdi :26:
Evet canım biliyorum, ağızdan olunca bir de yan etkileri daha fazla oluyormuş, mide bulantısı baş dönmesi fln.Canim fitil daha etkili ondan boyle demistir.uzme tatli canini.nuray hanimin ultrasonu dopler degil canim kalp atisini gorebilceksin ama duyamiycsksin.onu gormek sahane bisey tabi
sana neden verdi ki lekelenmen mi vardı? :26:Bana fitil olarak günde 1 tane verdi :26:
Canim fitil daha etkili ondan boyle demistir.uzme tatli canini.nuray hanimin ultrasonu dopler degil canim kalp atisini gorebilceksin ama duyamiycsksin.onu gormek sahane bisey tabi
Evet canım biliyorum, ağızdan olunca bir de yan etkileri daha fazla oluyormuş, mide bulantısı baş dönmesi fln.
Yaa ben zaten Nuray hanımın ultrasonunu hiç beğenmedim, çok net değil sanki. Ben medicalde bi ultrasona girmiştim, çok daha netti :26:
Keşke duyabilseydim sesini de:26:
yok canım lekelenmem yok ama kanama olabilir dedi, çünkü progesteron hormonum düşük benim, o yüzden verdi bana da.sana neden verdi ki lekelenmen mi vardı? :26:
evet biz de duymadık ama gördük çoooooooooook güzeldi yanıp sönüyodu sinyal çakıyodu bebişim bizedoruğun ultrasonları bana da bulanık geliyor belki de karından bakıldığı için bulanıktır alttan bakılsa daha net olabilir.
Evet canım biliyorum, ağızdan olunca bir de yan etkileri daha fazla oluyormuş, mide bulantısı baş dönmesi fln.
Yaa ben zaten Nuray hanımın ultrasonunu hiç beğenmedim, çok net değil sanki. Ben medicalde bi ultrasona girmiştim, çok daha netti :26:
Keşke duyabilseydim sesini de:26:
Mutlaka canımCanim ilerleyen donemde bebegin net gozukecek suan cok erken.daha once ultrasona girmedim baska biyerde 4d ultrasonla ayrintili cektirmistim ama inan 2d yeterli
Mutlaka canım
Peki dorukta 4d var mı yoksa dışarı mı gönderiyorlar?
Hımm anladım canım, peki nuray hanım mı istedi 4d çekilmesini? birde kaç haftalıkken çekiliyor 4d?Eski binada 4d var ama doktor cekirgedekine gidiyo bazen.ben cektircegim zaman cekirge doruktaydi 75 liraya cekmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?