Nst farklı biyerde mi çekiliyor? Keşke o da doktorun odasında olsaydı:26:
Çatı muayenesi de can sıkıcı :26:
Napıcaz bakalım... :18:
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize
Ben inegolde oturuyorum suan 37 haftalik hamileyim ve inegolde suan en iyi olan hastane daha acilali 1 sene bile olmams hastane yani ozel cihangir hastanesi doktorum ergün bey cok iyi biri 4D ultrason falan vs hepsi var tam tesekkurlu bir hastane kan tahlileri olsun nst olsun gayet gzel ve glsmis bi hastane ayrca yeni dogan bebekler icin yogun bkim üniteside var ve en sewdigim ynude doktorumyz cok kibar biri suana kadr dogan butun bebeklerin fotograflarini odasinda köse yapip orya koymus cok hosuma gttibenim denizimde koyuck insallah hayrlsyla yakinda geliyo prensesim ve burda normal dogum 650 tl 3 gun kalma haricinde 3 gun kakinirsa eger 1500 tl ye kdr buluyo ama benvce cok ucuz ve cok uygun
İnşallah canım inşallahNst ayni katta cekiliyo.nuray hanimin odasinda ultrason ve muayene masasi var.doktorun tavrina bagli cati muayenesi.ben inaniyorumki nuray hanim hic belli bile etmiycek biticek ben anlamiycam.spekulum incelemesi yapti 2 defa acimadi mesela.ins saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinBen inegolde oturuyorum suan 37 haftalik hamileyim ve inegolde suan en iyi olan hastane daha acilali 1 sene bile olmams hastane yani ozel cihangir hastanesi doktorum ergün bey cok iyi biri 4D ultrason falan vs hepsi var tam tesekkurlu bir hastane kan tahlileri olsun nst olsun gayet gzel ve glsmis bi hastane ayrca yeni dogan bebekler icin yogun bkim üniteside var ve en sewdigim ynude doktorumyz cok kibar biri suana kadr dogan butun bebeklerin fotograflarini odasinda köse yapip orya koymus cok hosuma gttibenim denizimde koyuck insallah hayrlsyla yakinda geliyo prensesim ve burda normal dogum 650 tl 3 gun kalma haricinde 3 gun kakinirsa eger 1500 tl ye kdr buluyo ama benvce cok ucuz ve cok uygun
Yok canım, yarın gidiyorum kısmetse. Zaman geçmek bilmiyor yaaa:26:Gittinmi canim nuray hanima.ins ilk gorusmeniz iyi gecmistir
Yok canım, yarın gidiyorum kısmetse. Zaman geçmek bilmiyor yaaa:26:
İnşallahhhGecer hayirlisiyla.en gecmeyen zaman iki muayene arasindaki sure.rabbim o gunleri hayirlisiyla gosterir ins herkese
Yok canım, yarın gidiyorum kısmetse. Zaman geçmek bilmiyor yaaa:26:
merhabaa bede Bursalıyım ve inş hayırlısıyla mart 2014 de bende anne olucam
idilbursa senin az kalmış bebişinin doğumuna nerelerden alışveriş yaptın neler aldın bizi bilgilendirirsen çok seviniriz
idilbursa senin az kalmış bebişinin doğumuna nerelerden alışveriş yaptın neler aldın bizi bilgilendirirsen çok seviniriz
Sende nuray hanima mi gidiyorsun yildirim doruga
gittim canım, nuray hanımı çok sevdim, çok iyi çok tatlı birisiGitmis olmalisin canim.nasildi ne dedi nuray hanim
gittim canım, nuray hanımı çok sevdim, çok iyi çok tatlı birisi
Ama kesemiz görülmedi, çarşamba tekrar çağırdı, o yüzden endişeliyim :18:
yok canım ben kemal köroğluna gidiyorum.. verdiğin bilgiler için teşekkürleraklımın bir köşesine yazdım bebeler sarayını çokça duyuyorum bi de ebebek mağazası var nilüferdeki carrefourun ilerisinde orayı da çok merak ediyorum kocamı kandırabilirsem bi gün oraya gidicem bakalım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?