kaçıncı haftadasın sen canım benim 5+3 de görünmüştü ama 5 gün geriden geliyodu 4+5 di yani alttan baktı mı benimki alttan bakmamıştı üstten balmıştı ben de pazartesi gittiğimde kese görünümlü bişey var demişti çarşamba gel demişti ve çarşamba kesemizi görmüştük inşallah sen de görüceksin canım sıkma canınıgittim canım, nuray hanımı çok sevdim, çok iyi çok tatlı birisi
Ama kesemiz görülmedi, çarşamba tekrar çağırdı, o yüzden endişeliyim :18:
İns carsamba gorursunuz kesenizi.belki gec dollenme olmustur vakit gecince gorulur.nuray hanim sevilmeyecek biri degil zaten.yenii geldim eve bugun kontrol vardi hem ultrasona bakti hem sohbet ettik.kucuk kizim 2700 gr olmus simdilik hersey iyi gidiyo sukur.hic uzulme carsamba keseyi goreceksin ins.
Bilmiyorum canım geç döllenme olsa beta hcg 3710 olur muydu?İns carsamba gorursunuz kesenizi.belki gec dollenme olmustur vakit gecince gorulur.nuray hanim sevilmeyecek biri degil zaten.yenii geldim eve bugun kontrol vardi hem ultrasona bakti hem sohbet ettik.kucuk kizim 2700 gr olmus simdilik hersey iyi gidiyo sukur.hic uzulme carsamba keseyi goreceksin ins.
İnşallah canım. Sat'a göre bugün 6 haftalık oldum, cumartesi muayene olduğum zaman sanırım 5+4'tüm. Beta hcg değerim 3710'du cumartesi günü. Alttan bakmadı, ben baksın istedim, çünkü bir an önce görüp rahatlamak istiyordum, ama bakmadı. Çarşamba günü de göremezse o zaman bakacak. Ben birşey yapılacaksa bugün git yarın gel mantığıyla değil de, en kısa zamanda yapılması taraftarıyım. Çünkü çalışıyorum ve işten zor izin alıyorum. Ama maalesef doktorlarımız bunu anlayamıyorlar, eli mahkum gelecek diyorlar sanırım. Eğer birkaç olumsuzluk daha görürsem Yıldırım Doruk'u bırakmayı düşünüyorum, o zaman Jimer ya da medicale giderim, ya da Pembe Mavi'de akşam 6'dan sonra da kadın doğum uzmanı oluyor, oraya giderim. Kararsızım şuandakaçıncı haftadasın sen canım benim 5+3 de görünmüştü ama 5 gün geriden geliyodu 4+5 di yani alttan baktı mı benimki alttan bakmamıştı üstten balmıştı ben de pazartesi gittiğimde kese görünümlü bişey var demişti çarşamba gel demişti ve çarşamba kesemizi görmüştük inşallah sen de görüceksin canım sıkma canını
maşallahkız mı olucak kaçıncı haftada söylediler cinsiyetini canım? :26:
Bilmiyorum canım geç döllenme olsa beta hcg 3710 olur muydu?
Bir de progesteron tahlili istedi benden, normalde hamilelikte 25in üzerinde olmalıymış, ama benimki 16,6. O yüzden çok moralim bozuk.
Ben dün senin hastanede olduğun saatlerde Nuray hanımı 2 kez aradım, asistanı muayenede olduğunu (belki de seni muayene ediyordu o anda) ve sonra aramamı söyledi. İyi de ben ne zaman müsait olduğunu nerden bileyim? Cumartesi günü de aradığımda müsait değildi, ben sizi ararım dedi, saat 2ye kadar aramadı beni. Zaten üzgünüm ve sinirliyim, canım burnumda, bir de bu hareketi daha çok canımı sıktı açıkçası...
İnşallah canım. Sat'a göre bugün 6 haftalık oldum, cumartesi muayene olduğum zaman sanırım 5+4'tüm. Beta hcg değerim 3710'du cumartesi günü. Alttan bakmadı, ben baksın istedim, çünkü bir an önce görüp rahatlamak istiyordum, ama bakmadı. Çarşamba günü de göremezse o zaman bakacak. Ben birşey yapılacaksa bugün git yarın gel mantığıyla değil de, en kısa zamanda yapılması taraftarıyım. Çünkü çalışıyorum ve işten zor izin alıyorum. Ama maalesef doktorlarımız bunu anlayamıyorlar, eli mahkum gelecek diyorlar sanırım. Eğer birkaç olumsuzluk daha görürsem Yıldırım Doruk'u bırakmayı düşünüyorum, o zaman Jimer ya da medicale giderim, ya da Pembe Mavi'de akşam 6'dan sonra da kadın doğum uzmanı oluyor, oraya giderim. Kararsızım şuanda
canım yaa 2 gündür felaket gerginim. Doktoru ilk önce çok sevdim ama en gergin olduğum zamanda ulaşıp rahatlayamayınca canım sıkıldı işte. Cumartesi günü biz ararız dediler, geç de olsa aradılar, ama asistanının dünkü tavrı hiç hoşuma gitmedi. Yine ben dönüş yaparım diyebilirdi. Ona kızdım işte. Progesteron değerim düşük olduğu için canım sıkkın, inşallah yarın görürüm bebeğimi, çok dua et olursun, buna ihtiyacım varCanim oncelikle sakin ol uymadiysa doktor degistirirsin beklemesi kesin olmasini istemesindendir telf musait olunca nuray hanim cikar ben de aradigimda bazen musait olmuyo sonra arariz diyolar.sen kafana takip stres yapma simdi bebis daha onemli.dualarim seninle ins mubarek gunlerde yuzunu guldurur rabbim
canım yaa 2 gündür felaket gerginim. Doktoru ilk önce çok sevdim ama en gergin olduğum zamanda ulaşıp rahatlayamayınca canım sıkıldı işte. Cumartesi günü biz ararız dediler, geç de olsa aradılar, ama asistanının dünkü tavrı hiç hoşuma gitmedi. Yine ben dönüş yaparım diyebilirdi. Ona kızdım işte. Progesteron değerim düşük olduğu için canım sıkkın, inşallah yarın görürüm bebeğimi, çok dua et olursun, buna ihtiyacım var
Evet haklısınDedigim gibi stres yaparsan isler yolunda gitmeyebilir.sakin olcaz dua edicez ki biliyosun hamileler iyi insanlardir dualari tutarins yarin mutlu haberlerini verceksin bana.benim gobek bolgem yagli diye alttan bakmisti sende beklemeyi uygun gormesinin sebebi vardir.dua etcez sabretcez kafani baska seyle mesgul et konuyla ilgili bisey kesinlikle okuma.annesi bebisi uzme o daha cok minik.dualarim senin icin canim
Evet haklısın
Yok be canım, ben öyle sağdan soldan internetten sürekli bişiler araştıran tiplerden değilim, zaten ben hemşireyim ve bazı şeyleri bildiğimden bu kadar pipiriklenmem. Keşke bilmez olaydım. Keşke hiç kadın doğum servisinde doğumhanede fln çalışmamış olsaydım da bazı şeylerden hiç ama hiç haberim olmasaydı, o zaman belki rahat olabilirdim
Çok teşekkür ederim bu arada, hakkını helal et
evet internetteki bilgilerin hepsi doğru değil, kirli bilgi çok fazla maalesef. ve okuyup inananlar hasta oluyor resmen. Ben kafama takılan bişey olunca kendi ders kitaplarımı açıp okuyorum.Helal olsun canim.ben okudum kanamali donemde hasta olacaktim nerdeyse ondan dedim.progesteron degeri progestan denilen bi ilacla artiyo.ki ben kac kutu kullandim.hem oral hem vajinal.gececek zor gunlerin hayirlisiyla ins.nerde calisiyosun canim
evet internetteki bilgilerin hepsi doğru değil, kirli bilgi çok fazla maalesef. ve okuyup inananlar hasta oluyor resmen. Ben kafama takılan bişey olunca kendi ders kitaplarımı açıp okuyorum.
Şuan özel bir şirkette işyeri hemşiresiyim canım
Ben kendimi hiç şanslı görmüyorum şuan canımİste herkes senin gibi sansli degil canim uzmiycez kendimizi canim tecrubeyle sabit.beta artmasi iyi diye biliyorum ins sonuc mutlu edecek hepimizi
Ben kendimi hiç şanslı görmüyorum şuan canım
Betamın artması iyi güzel ama progesteronum da artaydı iyiydi:26:
Neyse inşallah yarın seviniriz canım:18:
Sabır hacı sabır heeİns canim bazen sabirsiz olunca esim
bana derki * sabir haci sabir*
simdi hepimiz sabir haci sabir
deryacım aynısını biz de yaşadık üstelik benim değerim de 3700 gibi bişeydi keseyi görmedi bir de lekelenmem vardı nasıl korktuğumu bir ben bir Allah bilir.. 2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi 8000 olmasını bekliyorum ama 7000 de iyidir bizim için dedi benim değerim 8900 çıktı ve o gün kesemizi gördük nasıl rahatladım anlatamam.. sen de görüceksin emin ol üzme kendini bak bende de tiroid sorunu var hem lekelenmem de vardı progestan kullandım geçti şimdi tiroid ilacını hep kullanıcam sen de ilaç kullanırsın gerekirse yeter ki bilindik bi sorunumuz olsun canım benimBilmiyorum canım geç döllenme olsa beta hcg 3710 olur muydu?
Bir de progesteron tahlili istedi benden, normalde hamilelikte 25in üzerinde olmalıymış, ama benimki 16,6. O yüzden çok moralim bozuk.
Ben dün senin hastanede olduğun saatlerde Nuray hanımı 2 kez aradım, asistanı muayenede olduğunu (belki de seni muayene ediyordu o anda) ve sonra aramamı söyledi. İyi de ben ne zaman müsait olduğunu nerden bileyim? Cumartesi günü de aradığımda müsait değildi, ben sizi ararım dedi, saat 2ye kadar aramadı beni. Zaten üzgünüm ve sinirliyim, canım burnumda, bir de bu hareketi daha çok canımı sıktı açıkçası...
İnşallah canım. Sat'a göre bugün 6 haftalık oldum, cumartesi muayene olduğum zaman sanırım 5+4'tüm. Beta hcg değerim 3710'du cumartesi günü. Alttan bakmadı, ben baksın istedim, çünkü bir an önce görüp rahatlamak istiyordum, ama bakmadı. Çarşamba günü de göremezse o zaman bakacak. Ben birşey yapılacaksa bugün git yarın gel mantığıyla değil de, en kısa zamanda yapılması taraftarıyım. Çünkü çalışıyorum ve işten zor izin alıyorum. Ama maalesef doktorlarımız bunu anlayamıyorlar, eli mahkum gelecek diyorlar sanırım. Eğer birkaç olumsuzluk daha görürsem Yıldırım Doruk'u bırakmayı düşünüyorum, o zaman Jimer ya da medicale giderim, ya da Pembe Mavi'de akşam 6'dan sonra da kadın doğum uzmanı oluyor, oraya giderim. Kararsızım şuanda
Sağol canım Allah razı olsunderyacım aynısını biz de yaşadık üstelik benim değerim de 3700 gibi bişeydi keseyi görmedi bir de lekelenmem vardı nasıl korktuğumu bir ben bir Allah bilir.. 2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi 8000 olmasını bekliyorum ama 7000 de iyidir bizim için dedi benim değerim 8900 çıktı ve o gün kesemizi gördük nasıl rahatladım anlatamam.. sen de görüceksin emin ol üzme kendini bak bende de tiroid sorunu var hem lekelenmem de vardı progestan kullandım geçti şimdi tiroid ilacını hep kullanıcam sen de ilaç kullanırsın gerekirse yeter ki bilindik bi sorunumuz olsun canım benimsonra da kalp atışı için endişeleniyosun onu görünce 2li test... böyle gidiyor endişelenmediğimiz gün yok annelik böyle bir şey sanırım.. karnına elini koy "Allahümme Ya Mübdi" de 20 kere yapıy
orum ben ama bazen daha çok da yapıyorum rahatlıyorum o zamanendişelenme keseyi görüceksin yarın canım
Sağol canım Allah razı olsun
İnşallah ben de yarın göreceğim kesemizi.
Annelik çok fena bişiy, artık kalbimize bir kez o sevgi ve endişe girdi ya, ömür boyu çıkmayacak biliyorum:18:
Dediğini yaptım bu arada, aklıma geldikçe de yaparım, çok sağol
Ben kötü haberler okumamaya çalışıyorum zaten, insan gereksiz evham yapıyor sonra. Bakalım benimki 3710'dan kaça çıktı bu sefer, çok merak ediyorum:44:hatta eşine de yaptır karnına elini koyup söylesin bunu o da iyiymiş.. zaten alttan bakmadıkları için göremiyolar yoksa görülür görenlerde alttan baktıranlar..sen onları kafana hiç takma doktora da alttan bak deme mecbura kalmadıkça.. iyi değil diyenler var.. dediğim gibi benim de 8000 i geçince görülmüştü normal yani doktorun görememesi biz sadece biraz fazla sabırsızız bi de kötüü haberler okuyunca da insanın endişesi artıyo ben de öyle olmuştu kalp atışı duyamayan hamileler vardı topikte her gün kalbim güm güm atıyodu göremicez kalp atışını diye dayanamadım bi gün eşime dedim yürü gidiyoruz doktora ben dayanamıcam gittik gördük rahatladım doktor da kalp atışından sonra düşük riski çok az dedi hepten rahatladım ama yine de endişelerim devam ediyor tabi dediğin gibi bir kere girdi içimize artık çıkmaz
Canlarim daha cok endise edeceginiz haftalariniz olacak.bebeginiz uyuycak hareket etmiyo diye dusunceksiniz
.daha neler var neler
O yuzden ne yapiyoruz
SABIR HACÌLAR SABÌR
evet evet, o zaman da çikolata tatlı fln yiyip dolanırım ben boyna uyansın diyeCanlarim daha cok endise edeceginiz haftalariniz olacak.bebeginiz uyuycak hareket etmiyo diye dusunceksiniz
.daha neler var neler
O yuzden ne yapiyoruz
SABIR HACÌLAR SABÌR
evet yaa keşke vakti zamanında çeyizime bi sürü ıvır zıvır alacağıma, bi ultrason cihazı alaydım diyorum bazenuyuyomuş evet ona çok gülüyorum yaa yerim ben onu kuzuuum benim :116: hakketen bu iş sabır iişi kontrol günleri bile gelmek bilmiyor her gün doktora gitsek de baksak diye düşünüyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?