çok sağol devoommmm
Ama daha kesin değil işte, çizgi silik çıktı, kesinleştirmek için yarın kan testi yaptırıcam.
İnşallah senin de bir an önce olur canım yaa, çok çok dua edicem senin için de
cumartesi beta hcg baktırdım, 399,97 çıktı canım. adetim 2 gün gecikmişti.sabah sağlık ocağına yaptırabilirsin canım ya da en yakın sağlık merkezine ya da hastaneye de yaptırabilirsinben eve çok ykın bi tüp bebek merkezi var orda yaptırmıştım sağlık ocağı kanı öğlene kadar aldığı için ben öğleden sonra gitmiştim ondan kabul etmediler ama sen sabahtan sağlık ocağına verebilirsin kanını inşallah güzel haberler verirsin bize canım
Hayırlısı olsun inşallah, benim bir bilgim yok maalesefmerhaba arkadaşlar ben 35+6 hamileyim bursa medical park hastanesi Ahmet yılmaz a gidiyorum doktorumdan çok memnunum ilk oğlum genel anestezi ile dünya ya geldi ikincisi spinal sezeryan istiyorum medical parkın anestezi uzmanı nasıl bilgisi olan var mı
cumartesi beta hcg baktırdım, 399,97 çıktı canım. adetim 2 gün gecikmişti.
Laboratuvardakiler biz yorum yapamayız ama yüksek bir değer, bi kadın doğumcuyla görüşün dedi.Gizem hanıma randevu almak için aradım hemen, tabiki de bu ayın sonuna kadar dolu dediler, ben de sinirlendim Nuray Boyar'a aldım randevu...
Bakalım haftaya o ultrasonda görecek mi
Hayırlısı olsun inşallah, benim bir bilgim yok maalesef
benim doktorum kemal köroğlu çok sakin çok rahatlatan bi doktor tavsiye ederim kesinlikleKızlarr dsoruk tıptaki kemal köroğlu hakkında bilgi sahibi olan var mı yada önerebileceğiniz başka bi erkek doktor. Cevap verirseniz çok sevinirimm
inşallah canım inşallahhhay çok güzel bi haber bu hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini gizem iyi değil zaten ben ondan tamamen vazgeçtim bi kaç bişey de duydum hakkında çok soğudum iyi yapmışsın hadi hayırlısı bakalım biz 4+5 ken keseyi gördük 8. haftada da kalp atışını gördük
benim doktorum kemal köroğlu çok sakin çok rahatlatan bi doktor tavsiye ederim kesinlikle
ay çok güzel bi haber bu hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini gizem iyi değil zaten ben ondan tamamen vazgeçtim bi kaç bişey de duydum hakkında çok soğudum iyi yapmışsın hadi hayırlısı bakalım biz 4+5 ken keseyi gördük 8. haftada da kalp atışını gördük
benim doktorum kemal köroğlu çok sakin çok rahatlatan bi doktor tavsiye ederim kesinlikle[/QU
teşekkür ederim cnm ben de Ahmet yılmazla onun arasında kaldım şöyle güler yüzlü konuşkan bi doktor arıyorum ben de. batmanda öğretmenim ama doğumda bursaya gelmeyi düşünüyorum ilk doğumum sezeryan oldu ama doktorlar izin verirse bunu normal istiyorum bi de kemal beye gideyim o zaman o ne dicek bakalımm
ay çok güzel bi haber bu hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini gizem iyi değil zaten ben ondan tamamen vazgeçtim bi kaç bişey de duydum hakkında çok soğudum iyi yapmışsın hadi hayırlısı bakalım biz 4+5 ken keseyi gördük 8. haftada da kalp atışını gördük
benim doktorum kemal köroğlu çok sakin çok rahatlatan bi doktor tavsiye ederim kesinlikle[/QU
teşekkür ederim cnm ben de Ahmet yılmazla onun arasında kaldım şöyle güler yüzlü konuşkan bi doktor arıyorum ben de. batmanda öğretmenim ama doğumda bursaya gelmeyi düşünüyorum ilk doğumum sezeryan oldu ama doktorlar izin verirse bunu normal istiyorum bi de kemal beye gideyim o zaman o ne dicek bakalımm
benim 4. haftada lekelenmem olmuştu çok korkmuştum ve beni o kadar rahatlattı ki anlatamam çok güler yüzlü bi doktor o samimiyetini hissedersin zaten canım..
inşallah canım inşallahhh
ben de inşallah keseyi görürüm hayırlısıyla cumartesi günü.
Kalp atışını alttan baktığında mı duydunuz yoksa üstten mi baktı?
Nuray hanımı hiç tanımıyorum ama inşallah memnun kalırım. Asıl gitmek istediğim doktor medical parkta ama o da doğum izninde işte:26:
Gizem hanımla ilgili ne duydun canım ya, anlatsana lütfen, ya da özel mesaj da yazabilirsin
ahmet yılmaza da çok iyi diyenler var ismini de sık sık duyuyorum canım.. ama biraz fazla açık sözlüymüş ben de çok pimpirikliyim o yüzden ona gitmeyi hiç düşünmedim en ufacık olasılığı söylüyomuş aslında iyi bişey tabi bu ama moral de önemli ben cesaret edemedim ama iyi diyen çok var
ahmet yılmaza da çok iyi diyenler var ismini de sık sık duyuyorum canım.. ama biraz fazla açık sözlüymüş ben de çok pimpirikliyim o yüzden ona gitmeyi hiç düşünmedim en ufacık olasılığı söylüyomuş aslında iyi bişey tabi bu ama moral de önemli ben cesaret edemedim ama iyi diyen çok var
EN UFAK ŞEYİ SÖYLEMESİ İYİ OLMUYO CANIM YAA İNSDANIN GEREKSİZ YERE CANI DA SIKILABİLİYO. NEYSE BEN KEMAL BEYE KARAR VERDİM O DAHA AĞIR BASTI.. 2 HAFTA SONRA GİDEYİM BEBEĞİMMN CİNSİYETİNİ DE GÖRÜRÜM BELKİ. 3 BOYUTLU ULTRASON KULLANIYO MU
EN UFAK ŞEYİ SÖYLEMESİ İYİ OLMUYO CANIM YAA İNSDANIN GEREKSİZ YERE CANI DA SIKILABİLİYO. NEYSE BEN KEMAL BEYE KARAR VERDİM O DAHA AĞIR BASTI.. 2 HAFTA SONRA GİDEYİM BEBEĞİMMN CİNSİYETİNİ DE GÖRÜRÜM BELKİ. 3 BOYUTLU ULTRASON KULLANIYO MU
üç boyutlu ultrason safhasına henüz gelmediğimiz için bilmiyorum canım :26:
neden 2 doktora da gitmek istiyorsun ki canım sen , insanı yorar iki yere gitmek bence ama sen bilirsin tabi :26:ben iki doktora birden gidicem bi askeri hastane bi de doruk.. askeri hastane sadece sezeryan yapıyomuş o yüzden iki doktora da gitmeyi düşünüyoruz hamileliğim boyunca.. kalp atışını duymadık ama çok net gördük canım üstten baktı
neden 2 doktora da gitmek istiyorsun ki canım sen , insanı yorar iki yere gitmek bence ama sen bilirsin tabi :26:
evet iki doktorun görüşünü almak iyidir, ben de o fikirdeyim ama 9 ay boyunca da 2 doktora gitmek zor olur diye düşündümdedim ya çok piimpirikliyim ben canım.. bi de iki doktorun görüşünü almak iyidir her zaman için.. aslında askeri hastane sadece sezeryan yapmasa sadece ona giderdim de böyle olunca diğerine de gideyim diyoruz normal doğum istiyorum ben çünkü tabi yapabilirsem
EN UFAK ŞEYİ SÖYLEMESİ İYİ OLMUYO CANIM YAA İNSDANIN GEREKSİZ YERE CANI DA SIKILABİLİYO. NEYSE BEN KEMAL BEYE KARAR VERDİM O DAHA AĞIR BASTI.. 2 HAFTA SONRA GİDEYİM BEBEĞİMMN CİNSİYETİNİ DE GÖRÜRÜM BELKİ. 3 BOYU ULTRASON KULLANIYO MU
Doruk yildirimda kullanilan ultrasonlar 3 boyutlu degil klasik siyah beyaz yada en azindan benim doktorumun oyle.ayrintili ultrason 4 boyutlu ve renkli
evet iki doktorun görüşünü almak iyidir, ben de o fikirdeyim ama 9 ay boyunca da 2 doktora gitmek zor olur diye düşündümama tabi için nasıl rahat edecekse, önemli olan bu canım
BU kemal köroğlu, eskiden Şevket Yılmazda çalışan kemal köroğlu mu?
Bir de askeri hastanedeki doktorun kim, iyi mi? Sivil hasta kontenjanından mı gidiyorsun sen?
Hımm anladım canım, ben de bi Nuray hanıma gideyim de bu sefer, memnun kalmazsam Kemal beye giderim birdahaki sefere:26:evet canım şevket yılmaz ve başka hastanelerde de çalışmış daha önce zaten genç biri değil deneyimli olduğu belli oluyor..askeri hastanede bir doktor var zaten ben çok beğendim çok bilgilendiriyor ilgileniyor bi tanıdık onda doğum yapmış zaten o tavsiye etmişti o yüzden gitmeye karar verdik ikisine de gidicem ben hem tahlilleri de devlette yaptırmış olucam böylece doruğa sadece muayene ücreti ve doğum yaparsam doğum ücreti vericem
Hımm anladım canım, ben de bi Nuray hanıma gideyim de bu sefer, memnun kalmazsam Kemal beye giderim birdahaki sefere:26:
Nuray hanim konusunda yanilmiycagini dusunuyorum.7 aydir taniyorum kendisini ilgili guler yuzlu konusunda bilgili hastasini anlayan bi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?