Bursalı annelerrr

İns nuray hanim beklentilerini karsilar.bigun koridorda benim yuzum asìk gormus telaşlanmis neyin var kanama yok dimi demisti iceri girerken.durumunu mutlaka dikkate alir.kapidan her girerken seni merhabayla
karsilar halini hatrini sorar.sıkılmaz anlatir cevap verir.bi seferinde ultrasonda bebegi hareketsiz gordu aklimda kalmasin mutlaka nst cekelim dedi.ben cok severim doktorumu ins senin de icin isinir.Allah yardimcin olsun hamilemisin bebek mi istiyosun.telefonla giriyorum goremedim de

Anlattığına göre içim şimdiden ısındı kendisine
Ben bebek sahibi olmaya karar verince Gizem hanıma gittim, tahlillerimi yaptırdım, ama çok zor randevu almıştım.
Sonra evde test yaptım daha adetime 2 gün vardı, silik çift çizgiyi görünce biraz bekledim ve adetimin üzerinden 2 gün geçince yıldırım doruğa gittim, beta hcg baktırdım, 399,97 çıktı. Ama akşam vakti hastanede uzman doktor yoktu, ben de arayıp gizem hanıma randevu almak istedim, bu ayın sonuna kadar dolu dediler. Ben de Nuray hanıma alayım o zaman dedim ve aldım. Gittiğim gün 5+4 olucam, sanırım ultrasonda da görünür. Ultrasonda görmeden de hamileymişim gibi gelmiyor canım

İns minicik bisey tasimaya baslamissindir.bende evde test yapmistim sonra dorukta kan testi.gizem hanim cok populer oldugu icin bende ona gitmak istemistim doluymus doruktaki kiz nuray hanim iyidir demisti oyle tanistim doktorumla.karindan gozukmese bile vajinal ultrasonda kesin gozukur.benim riskli gecmisti uzun bi donem.kanama yasadim 10.haftada. cok sukur bugunlere geldik.pazartesi gidicem bakalim guzel kizim kac kilo oldu .senin randevun ne zaman

İnşallah canım inşallah
Arkadaşım onda doğum yaptı, ve şimdi 2. hamileliğinde tekrar ona gidiyor, çok memnun diye ona gitmek istedim. Ama kısmet değilmiş sanırım. Vajinal baksın, hiç problem değil, yeterki göreyim, iyi olduğunu bileyim
Demek kızın olacak he, Allah bağışlasın
Ben Cumartesi gidicem inşallah

Amin sagolasin.biz ultrason kagitlarina sirayla bakiyoruz cok eglenceli oluyo.rabbim ins sana da nasip eder.1,5 ay kaldi doguma bundan sonra her hafta cagircak galiba.belki hastanede karsilasiriz.nuray hanimin yardimcisi serpil iyi bi kizdir.elinden geldigince yardim etmeye calisir.

Aminnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sana da. Hımm bak gizem hanımın yardımcısını hiç sevmemiştim mesela.
Senin ilk bebeğin mi?

Aminnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sana da. Hımm bak gizem hanımın yardımcısını hiç sevmemiştim mesela.
Senin ilk bebeğin mi?

Evet canim ilk bebegim 1 senelik evliyiz eşim de bende bekleme taraftari degildik rabbim nasip etti.seninde ilk bebek galiba

benim 4+5 de üstten keseyi görmüştü.. sonra 7+4 de kalp atışını gördük yine üstten sen de görürsün canım

Bebek sahane bisey hayata bakisin degisiyo en zevkli kismi icinde biseyi hareket ettigini hissetmen
O günlere hele bi gelelim de hayırlısıyla peki normal doğum mu sezeryan mı istiyorsun? gerçi isteğe bağlı olmuyor pek bu işler, gidişat neyi gösterirse o oluyor genelde Yıldırım doruk hastanesinin anestezi doktoru nasıl acaba? epiduralde nasıllar acaba?

benim 4+5 de üstten keseyi görmüştü.. sonra 7+4 de kalp atışını gördük yine üstten sen de görürsün canım
inşallahhh canım inşallahhhh

canım merhaba bende daha yenı hamıleyım pazartesı test yaptım adetım 3 gun gecıkmıstı ıkı cızgı cıktı sonra osmngazı tıp merkezı yakın dıye oraya gıttım kan testı ıcın bhcg 3.726 cıktı poztıfmıs.daha doktora gıtmedım gozukmez dedıler hemen en son 14 hazıranda hasta olmustum.sımdı papazartesı ıcın nuray hanımdan randevu alıcam nasl bırı bıraz bılgı verırmısın.cok heycanlıyım ılk gıdıcem gorebılcekmıyım bebeği cok korkuorummm :S

Canim agustos grubunda cevap yazmisim sana

Herhangi bi tercihim yok canim.normal dogum anneye iyi bebege riskli.sezeryan bebege iyi anneye riskli.doktorum hangisini derse o olur.epudral dusunmuyorum canim.ama yaptiranlar memnun .anestezi uzmanini bilmiyorum.problemli biri olacagini zannetmiyorum ama

Saat kaca aldin randevunu canim

Ben sezeryan olursa epidural isterim, epidural olanlar daha rahat atlatıyorlar genel olarak. Ama işte epidural anesteziyi herkes iyi yapamıyor, o yüzden merak ettim canım :26:

Ben sezeryan olursa epidural isterim, epidural olanlar daha rahat atlatıyorlar genel olarak. Ama işte epidural anesteziyi herkes iyi yapamıyor, o yüzden merak ettim canım :26:

Belki hic ihtiyacin olmiycak epudrale.ilk zamanlar sezeryan istegim vardi dogum yaklastikca normale dogru kayiyorum sanki normal dogumda epizyotomi urkutuyo beni.agri esigim yuksektir normalde ama kesilme dusuncesi korkutuyo acikcasi

Belki hic ihtiyacin olmiycak epudrale.ilk zamanlar sezeryan istegim vardi dogum yaklastikca normale dogru kayiyorum sanki normal dogumda epizyotomi urkutuyo beni.agri esigim yuksektir normalde ama kesilme dusuncesi korkutuyo acikcasi

Tabi normal olursa daha çok sevinirim ama sanki ben normal doğuramıcam gibi geliyo o yüzden sezeryan olursa da genel anestezi istemiyorum, ayılıp bebeğini görmen fln bi sürü zaman alıyor, zor oluyor. Ben bebeğimi hemen görmek emzirmek isterim Normal doğumun da epizyosu korkunç geliyor aynen:18: neyse hayırlısı tabiki, biz ne desek boş

Hayirlisi Allahtan diyoruz hep.dedigin cok dogru gecenlerde nst icin bekliyorum bebek geldi annenin gelmesi nerdeyse yarim saati buldu.bebek acikmis nasil agliyodu.37.haftada cati muayenesi var o zaman belli olurmus nuray hanim demisti.bide bebegin pozisyonu onemli.basasagi durmasi lazim normal icin

Nst farklı biyerde mi çekiliyor? Keşke o da doktorun odasında olsaydı:26:
Çatı muayenesi de can sıkıcı :26:
Napıcaz bakalım... :18:
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…