Bursalı hamile kalamayan bayanlar görüşelim

ben dün uludağda rahim filimi cekindim agrılı idi neye sonuçları alıp ve kan sonuçlarını opu için sağlıklı beslenerek agugtosta sahin beye başlayacağım universiteyi bırakacağım kısmetse

Yok canım ya bir daha kimse den ses çıkmadı
kızlar buluşmak isteyen VARRR MIIII ? ben sızın yazdıklarınızdan yorumşarınızdan cook tecrube ve bilgi sahibi oldum bence insan sadece kendi aklına güvenmemelı akıl akıldan ustundur tecrübe çok onemlidır .BULUŞALIM MI ?

Rabbim kızına hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin canım.. Benim iş yerim Eurofertil in yanında.. Gerçek Bey ile de görüştüm bir kaç ay önce.. Yaklaşık 1,5 saat kadar sohbet etme şansım oldu.. Çok ilgili ve bilgili bir doktor.. Ben PembeMavi de Nedret Hanım'a yaptırmıştım, şimdi tekrar ona gidicem.. Gerçek Bey de dedi zaten Nedret abla da çok iyi bir doktor ister bana gel ister Nedret ablaya git içine neresi siniyorsa orada yaptır dedi.. Bakalım kısmetse haftaya bugün bende 2. tedavime başlayacağım.. Ben 2 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım.. Yumurta rezervim kötü.. yaşım 37 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

kızlar yumurtaların kaliteli olup olmadığı vajinal ultrasonda belli oluyor mu acaba?

inşallah tez vakitte kucağına alırsın sağlıkla inşallah

korkuyorum valla
histeroskopiden de cok korkuyorum
senın yarın değil mi?
evet yarın olucam nasipse ben korkmuyorum aksine heyecanlıyım bir de hiç bilgim yok yanımızda bişi götürmemiz gerekiyormu sormayı unuttum pet gerekir heralde bir de hiçbir şey yiyip içmeden gel dedi

evet yarın olucam nasipse ben korkmuyorum aksine heyecanlıyım bir de hiç bilgim yok yanımızda bişi götürmemiz gerekiyormu sormayı unuttum pet gerekir heralde bir de hiçbir şey yiyip içmeden gel dedi
telefon aç sor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…