evet j,merdeyımkorkma inşallah bolbol kaliteli yumurtan olur sağlıkla döllenirler
jimere mi başlamıştın sen
korkuyorum vallane güzel çok heyecanlı korkma canım dua et inşallah :)
ettim evet hala da ediyorum ama dün dr yeme içme ile çok alakalı değil yumurta kalitesi dediayyy canım yediğine içtiğine çok dikkat etmişsindir umarım jimer dimi senin
Yok canım ya bir daha kimse den ses çıkmadıteşekkür ederim cnm kızlar bulustunuz mu siz bu arada bir araya geldiniz mi dışarıda
ben dün uludağda rahim filimi cekindim agrılı idi neye sonuçları alıp ve kan sonuçlarını opu için sağlıklı beslenerek agugtosta sahin beye başlayacağım universiteyi bırakacağım kısmetseValla arınma döneminde gibiyim yavaş yavaş eski formuma geri dönüyorumDinlenme dönemindeyim yani Eylül ekim gibi düşünüyorum bakalım Suat Beyde dinlenelim biraz dedi hem vücut hem psikolojik olarak sizin nasıl gidiyor
kızlar buluşmak isteyen VARRR MIIII ? ben sızın yazdıklarınızdan yorumşarınızdan cook tecrube ve bilgi sahibi oldum bence insan sadece kendi aklına güvenmemelı akıl akıldan ustundur tecrübe çok onemlidır .BULUŞALIM MI ?Yok canım ya bir daha kimse den ses çıkmadı
eurofertil gerçek aydın sorunum yok yaşım 41 yaştan dolayı belki yumurta sayım az oluyor.... çok şükür bir kızım var benim 12 yaşında....bir de erken doğumda kaybettiğim var yani 2 kez istediğim zamanda normal yolla gebe kaldım.....2. yi kaybedeli 7 sene oldu 7 senedir tekrar kalamadım 2 deneme negatif...olmazsa da Allaha şükür 1 tane var Rabbim herkese versin inşallah
sanmam sadece büyüklüğe bakıyor ama yinede emin değilimkızlar yumurtaların kaliteli olup olmadığı vajinal ultrasonda belli oluyor mu acaba?
inşallah tez vakitte kucağına alırsın sağlıkla inşallahRabbim kızına hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin canım.. Benim iş yerim Eurofertil in yanında.. Gerçek Bey ile de görüştüm bir kaç ay önce.. Yaklaşık 1,5 saat kadar sohbet etme şansım oldu.. Çok ilgili ve bilgili bir doktor.. Ben PembeMavi de Nedret Hanım'a yaptırmıştım, şimdi tekrar ona gidicem.. Gerçek Bey de dedi zaten Nedret abla da çok iyi bir doktor ister bana gel ister Nedret ablaya git içine neresi siniyorsa orada yaptır dedi.. Bakalım kısmetse haftaya bugün bende 2. tedavime başlayacağım.. Ben 2 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım.. Yumurta rezervim kötü.. yaşım 37 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
kızlar yumurtaların kaliteli olup olmadığı vajinal ultrasonda belli oluyor mu acaba?
inşallah tez vakitte kucağına alırsın sağlıkla inşallah
doktor kaliteli görünüyor dedi de ultrasonda ben de anlam veremedimmaalesef canım, sadece büyüklüklerini ölçebiliyorlar.. Yumurta kalitesini tespit eden bir yöntem yok
heee anlıyorlar ozaman demek kalitelidir aksini aklına getirme herşey güzel olacakdoktor kaliteli görünüyor dedi de ultrasonda ben de anlam veremedim
inşallah bakalım :)heee anlıyorlar ozaman demek kalitelidir aksini aklına getirme herşey güzel olacak
HAYIR CANIM SADECE LABRATUARDA BELLİ OLUYOR ULTRASONDA FOLUKULLER GÖRÜLÜYOR YUMURTA URETEN YER YANI BENİM 2 TARATFATA 3 ER TANE KALMIŞkızlar yumurtaların kaliteli olup olmadığı vajinal ultrasonda belli oluyor mu acaba?
anladım teşekkür ederım :)HAYIR CANIM SADECE LABRATUARDA BELLİ OLUYOR ULTRASONDA FOLUKULLER GÖRÜLÜYOR YUMURTA URETEN YER YANI BENİM 2 TARATFATA 3 ER TANE KALMIŞ
YUMURTA DÖLLENDİKTEN SONRA BIOBSİ YAPILIYOR PGTkızlar yumurtaların kaliteli olup olmadığı vajinal ultrasonda belli oluyor mu acaba?
evet yarın olucam nasipse ben korkmuyorum aksine heyecanlıyım bir de hiç bilgim yok yanımızda bişi götürmemiz gerekiyormu sormayı unuttum pet gerekir heralde bir de hiçbir şey yiyip içmeden gel dedikorkuyorum valla
histeroskopiden de cok korkuyorum
senın yarın değil mi?
telefon aç sor canımevet yarın olucam nasipse ben korkmuyorum aksine heyecanlıyım bir de hiç bilgim yok yanımızda bişi götürmemiz gerekiyormu sormayı unuttum pet gerekir heralde bir de hiçbir şey yiyip içmeden gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?