- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
COK AMA COK SEVİNDİM İLK DENEMEN Mİ
HANGİ HASTAHANE
Biz de çok mutlu olduk . Tabi insanın aklında hep bir acaba var . İnşallah her şey yolunda ilerler
bende yaptırmadım sahin bey yaparız dedi ama pahalıArkadaşlar aranızda histeroskopi yaptıran var mı?
nerde yaptırdın be soranuste 3 negatif hiç tutmadıBende varım 2 negatif tup denemem var
histeroskopi ne kadar tatlımCanım ben ilkini medikalpark daki Gerçek beyle yaptım art ta oldu işlemler.Osman hoca bir kontrolume bir de transferime katildi. O yüzden çok umutluydum ama olmadi. Diğer 2 tedavimi de jimer de suat hocada yaptım.jimer de tedavi öncesi histereskopimi oldum, polip vardı. Genetikte de bir şey çıkmadı. En sin tedavide yumurtaya bakalım öyle esin sperm versin dediler.yumurtam kalitesiz çıktı.Allah im yardim etsin.
Dertlesme gunuTabiki neden olmasın dertlesmis oluruz
inanamadım tekrar okudum mucize gerçekten maşallah kızınıza :) adet düzensizliği var mıydı 2 ay adet olmadınız mı hiçYilmak yok kizlar Allahin izniyle tedaviler sonuc vercek ve hepimiz burda guzel seyler paylasacagiz. Sizede umut olsun diye yaziyorum. Ilk denememiz 2012 de sahin beyle oldu ikiz gebelik elde ettik fakat 18. Haftada dusuk yaptim daha sonra 2 kez dondurulmus transfer edildi sonuc negatif. 4. Denememizde yeniden taze embriyo ile tedavi basladi transfer oldu ama 12.gun testte deer dusuk cikti 2 gun arayla yeniden yaptirdik artmadi deger 15 e dustu. Tutmadi diye uzulduk tabi moral sifir artik olmicak gucum kalmadi maddi manevi. Aradan 2 ay gecti yeniden tedaviye baalicaktik ama once bi muayene olmak istedim balikesirde bi doktora ciktim durumu anlattim ultrasona aldi vee şok! 11 hafta 5 gunluk hamileyim meger son denememiz tutmus ama tahlillerde niye cikmadi hala mucize gibi geliyo. Suan kizim 3 yasinda. Kardes istiyoruz ve yeniden tedaviye baslicaz bugun gorusmek icin gittik... baya uzun oldu
Adet duzensiLigim hep vardi oyuzdeb suphelenmesim hic umidimde yoktu test yapmamistim. Acibadem sahin beye gidiyoruminanamadım tekrar okudum mucize gerçekten maşallah kızınıza :) adet düzensizliği var mıydı 2 ay adet olmadınız mı hiç
şimdi hangi doktora başlıyorsunuz
Jimer de 2,250 tl miş canımbende yaptırmadım sahin bey yaparız dedi ama pahalı
biz eşimle tartışma halindeyiz 2 deneme negatif neymiş çok hormon almışım son dememizi yapıcaz şimdi ve laç kullanmayacaksın bide böyle dene diyor laf anlatamıyorum
biz eşimle tartışma halindeyiz 2 deneme negatif neymiş çok hormon almışım son dememizi yapıcaz şimdi ve laç kullanmayacaksın bide böyle dene diyor laf anlatamıyorum
eurofertil gerçek aydın sorunum yok yaşım 41 yaştan dolayı belki yumurta sayım az oluyor.... çok şükür bir kızım var benim 12 yaşında....bir de erken doğumda kaybettiğim var yani 2 kez istediğim zamanda normal yolla gebe kaldım.....2. yi kaybedeli 7 sene oldu 7 senedir tekrar kalamadım 2 deneme negatif...olmazsa da Allaha şükür 1 tane var Rabbim herkese versin inşallahbu arada hangi hastanede deneyeceksin bir de yaşın kaç ve sorun ne ..??
teşekkür ederim cnm kızlar bulustunuz mu siz bu arada bir araya geldiniz mi dışarıdaJimer de 2,250 tl miş canım
korkma inşallah bolbol kaliteli yumurtan olur sağlıkla döllenirlerKızlar pazartesi sanırım opu olacağım
çok korkuyorum :)
ayyy canım yediğine içtiğine çok dikkat etmişsindir umarım jimer dimi seninKızlar pazartesi sanırım opu olacağım
ne güzel çok heyecanlı korkma canım dua et inşallah :)Kızlar pazartesi sanırım opu olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?