Bursalı hamile kalamayan bayanlar görüşelim

histeroskopi ne kadar tatlım

Yilmak yok kizlar Allahin izniyle tedaviler sonuc vercek ve hepimiz burda guzel seyler paylasacagiz. Sizede umut olsun diye yaziyorum. Ilk denememiz 2012 de sahin beyle oldu ikiz gebelik elde ettik fakat 18. Haftada dusuk yaptim daha sonra 2 kez dondurulmus transfer edildi sonuc negatif. 4. Denememizde yeniden taze embriyo ile tedavi basladi transfer oldu ama 12.gun testte deer dusuk cikti 2 gun arayla yeniden yaptirdik artmadi deger 15 e dustu. Tutmadi diye uzulduk tabi moral sifir artik olmicak gucum kalmadi maddi manevi. Aradan 2 ay gecti yeniden tedaviye baalicaktik ama once bi muayene olmak istedim balikesirde bi doktora ciktim durumu anlattim ultrasona aldi vee şok! 11 hafta 5 gunluk hamileyim meger son denememiz tutmus ama tahlillerde niye cikmadi hala mucize gibi geliyo. Suan kizim 3 yasinda. Kardes istiyoruz ve yeniden tedaviye baslicaz bugun gorusmek icin gittik... baya uzun oldu

inanamadım tekrar okudum mucize gerçekten maşallah kızınıza :) adet düzensizliği var mıydı 2 ay adet olmadınız mı hiç
şimdi hangi doktora başlıyorsunuz

inanamadım tekrar okudum mucize gerçekten maşallah kızınıza :) adet düzensizliği var mıydı 2 ay adet olmadınız mı hiç
şimdi hangi doktora başlıyorsunuz
Adet duzensiLigim hep vardi oyuzdeb suphelenmesim hic umidimde yoktu test yapmamistim. Acibadem sahin beye gidiyorum

biz eşimle tartışma halindeyiz 2 deneme negatif neymiş çok hormon almışım son dememizi yapıcaz şimdi ve laç kullanmayacaksın bide böyle dene diyor laf anlatamıyorum

biz eşimle tartışma halindeyiz 2 deneme negatif neymiş çok hormon almışım son dememizi yapıcaz şimdi ve laç kullanmayacaksın bide böyle dene diyor laf anlatamıyorum

sonuçta doktorun ne derse o tatlım, eşinle tartışmanıza gerek yok bence..

bu arada hangi hastanede deneyeceksin bir de yaşın kaç ve sorun ne ..??

kızlar aranızda jimer de ya da devlet harici başka bir hastanede histeroskopi yaptıran var mı ben yarın gideceğim ama sormayı unuttum kimse bişi de demedi yanıma almam gereken bişiler var mı nasıl olacak

bu arada hangi hastanede deneyeceksin bir de yaşın kaç ve sorun ne ..??
eurofertil gerçek aydın sorunum yok yaşım 41 yaştan dolayı belki yumurta sayım az oluyor.... çok şükür bir kızım var benim 12 yaşında....bir de erken doğumda kaybettiğim var yani 2 kez istediğim zamanda normal yolla gebe kaldım.....2. yi kaybedeli 7 sene oldu 7 senedir tekrar kalamadım 2 deneme negatif...olmazsa da Allaha şükür 1 tane var Rabbim herkese versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…