MerhabalarGelirler canım elbet vardır Bursa'dan arkadaşlar
Hayırlı olsun tedaviniz güzel ve başarılı geçer inşallahAcibadem sahin beyle tedavimize baslicaz kismetse
amin inşallah cümlemizin siz ne durumdasınız nasıl gidiyorHayırlı olsun tedaviniz güzel ve başarılı geçer inşallah
merhaba kızlar, bende 2. denememi yapacağım kısmetse.. 29 Haziranda başlayacağım..
yaşlarınız kaç ve hangi doktora gittiniz..??
merhaba nerede başlıyorsunuzmerhaba kızlar, bende 2. denememi yapacağım kısmetse.. 29 Haziranda başlayacağım..
yaşlarınız kaç ve hangi doktora gittiniz..??
Acibadem sahin beyle tedavimize baslicaz kismetse
ayyy aman ALLAHIM nasıl desem skın stres yapma demek kolay ama nasıl gidiyor hiç test yaptın mıMerhaba biz ilk denememizi yaptık , Acıbadem-Şahin Zeteroğlu ile. Bugün transferimin 10. günü , 27 yaşındayım. Sen nerede başlıyorsun?
bende ağustosta başlıyacağım sahin bey hakkında görüşlerini acıbadem hakkında düşüncelerinizi ögrenebilirmiyimBiz de Şahin Hoca ile yaptık tedavimizi. Transferimin 10. günü bugün :)
Valla arınma döneminde gibiyim yavaş yavaş eski formuma geri dönüyorumamin inşallah cümlemizin siz ne durumdasınız nasıl gidiyor
merhaba nerede başlıyorsunuz
ayyy aman ALLAHIM nasıl desem skın stres yapma demek kolay ama nasıl gidiyor hiç test yaptın mı
Ben PembeMavi Nedret Hanım'a gidiyorum.. İlk denememi de birlikte yaptık.. 2. denemeyi de birlikte yapıcaz inşallah..
36 yaşım ve tanım kötü over rezervi olduğu için korkuyorum da
Her zorlukla beraber kolaylık vardır biliyorsun ALLAHIM YARDIMCIN OLSUNBen PembeMavi Nedret Hanım'a gidiyorum.. İlk denememi de birlikte yaptık.. 2. denemeyi de birlikte yapıcaz inşallah..
36 yaşım ve tanım kötü over rezervi olduğu için korkuyorum da
İdrar testi yaptım pozitif çıktı :) Cumartesi test günüm :)
COK AMA COK SEVİNDİM İLK DENEMEN Mİİdrar testi yaptım pozitif çıktı :) Cumartesi test günüm :)
Her zorlukla beraber kolaylık vardır biliyorsun ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN
bende ağustosta başlıyacağım sahin bey hakkında görüşlerini acıbadem hakkında düşüncelerinizi ögrenebilirmiyim
Hadi insallah guzel haberini alirizBiz de Şahin Hoca ile yaptık tedavimizi. Transferimin 10. günü bugün :)
ay inşallah yaa nasıl heyecan oldum şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?