Bursalı hamile kalamayan bayanlar görüşelim

merhaba kızlar, bende 2. denememi yapacağım kısmetse.. 29 Haziranda başlayacağım..
yaşlarınız kaç ve hangi doktora gittiniz..??

merhaba kızlar, bende 2. denememi yapacağım kısmetse.. 29 Haziranda başlayacağım..
yaşlarınız kaç ve hangi doktora gittiniz..??

Merhaba biz ilk denememizi yaptık , Acıbadem-Şahin Zeteroğlu ile. Bugün transferimin 10. günü , 27 yaşındayım. Sen nerede başlıyorsun?

amin inşallah cümlemizin siz ne durumdasınız nasıl gidiyor
Valla arınma döneminde gibiyim yavaş yavaş eski formuma geri dönüyorum Dinlenme dönemindeyim yani Eylül ekim gibi düşünüyorum bakalım Suat Beyde dinlenelim biraz dedi hem vücut hem psikolojik olarak sizin nasıl gidiyor

Ben PembeMavi Nedret Hanım'a gidiyorum.. İlk denememi de birlikte yaptık.. 2. denemeyi de birlikte yapıcaz inşallah..
36 yaşım ve tanım kötü over rezervi olduğu için korkuyorum da
Ben PembeMavi Nedret Hanım'a gidiyorum.. İlk denememi de birlikte yaptık.. 2. denemeyi de birlikte yapıcaz inşallah..
36 yaşım ve tanım kötü over rezervi olduğu için korkuyorum da
Her zorlukla beraber kolaylık vardır biliyorsun ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN

bende ağustosta başlıyacağım sahin bey hakkında görüşlerini acıbadem hakkında düşüncelerinizi ögrenebilirmiyim

İşlerinde gayet profesyonel davranıyorlar ama çok yoğunlar . Genel olarak memnun kaldık. Biz akşam üstü gidiyorduk kontrollere biraz daha tenhaydı. Öğlen çok yoğun özellikle . Yumurta toplamayı Şahin hoca yapmıyor, Mümin Bey yapıyor. Bir de pazar günleri merkez kapalı imiş. Sadece acil durumlar için gidiyorlarmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…