pgt ye gidecek bizim ama o embriyoya yapılmıyor muYUMURTA DÖLLENDİKTEN SONRA BIOBSİ YAPILIYOR PGT
Preimplantasyon Genetik Tanı Uygulamasında Trofektoderm Biyopsi Yöntem
ebriyoya yapılyorpgt ye gidecek bizim ama o embriyoya yapılmıyor mu
eşimde kromozom bozukluğu cıktı
bu bakımdan pgt istedik
Pgt için adet 300 usd dedilerebriyoya yapılyor
bunun için ne ücret dediler
benden de isteyecek muhtemelenPgt için adet 300 usd dediler
bizden kendi istemedi drbenden de isteyecek muhtemelen
pgt yumurtaya yapılıyorpgt ye gidecek bizim ama o embriyoya yapılmıyor mu
eşimde kromozom bozukluğu cıktı
bu bakımdan pgt istedik
400 usd dedi acı badem gercekten pahalı offffbenden de isteyecek muhtemelen
bilemiyorumpgt yumurtaya yapılıyor
aynı konudan bahsediyoruz ben yumurta yazdım senin yazdığın dogru emrıo döllendikten sonra gidiyorbilemiyorum
bize embrıyoların pgt ye gideceği söylendi
embriyo başınamı bu fiyat canım yoksa kaç embriyo olursa olsun 300 usd miPgt için adet 300 usd dediler
maalesef embriyo başınaembriyo başınamı bu fiyat canım yoksa kaç embriyo olursa olsun 300 usd mi
çokmuş kuzum yaamaalesef embriyo başına
evet çok ama mecburuzçokmuş kuzum yaainşallah sağlıklı gelirler pgt den
amin inşallah canım beslenmene dikkat ediyorsun değil mi ben şimdiden başladım zararlı şeyleri çıkardım hayatımdan asitli içecekler hazır gıdalar hamur işleri şeker hepsini çıkardım ceviz fındık arısütü bal polen bol süt yumurta yemeye çalışıyorum rabbim çabalarımızın karşılığını versin inşallahevet çok ama mecburuz
ne kadar cıksa hepsını yollamayı düşünüyorum
çok stresliyim zaten
ilk hedafim yumurtaların kaliteli olması
tabi sonra döllenme sonra da pgt sonucu
hepimiz gğzel sonuçlar alalım ınsallah
ediyorum evet son bir aydır daha cokamin inşallah canım beslenmene dikkat ediyorsun değil mi ben şimdiden başladım zararlı şeyleri çıkardım hayatımdan asitli içecekler hazır gıdalar hamur işleri şeker hepsini çıkardım ceviz fındık arısütü bal polen bol süt yumurta yemeye çalışıyorum rabbim çabalarımızın karşılığını versin inşallah
bunu ben de merak ediyorumKızlar histereskopi için zamanı önemli mi regl öncesi ya da sonrası gibi?
O zaman belirli bir zamanı yok sanırım opuda yapması daha iyi canım zaten anestezi almış olacaksın ikisi bir arada olacak daha iyi.bunu ben de merak ediyorum
bana opu de yapacağım dedi dr .
doktor da aynen öyle dediO zaman belirli bir zamanı yok sanırım opuda yapması daha iyi canım zaten anestezi almış olacaksın ikisi bir arada olacak daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?