Merhaba canım hosgeldin . Tavsiye olarak demeyelim de nerede yaptirdigimizi soyleyelim sen karar ver. Herkesin doktoru kendine iyi. Ben Jimerdeyim Suat Hazer doktorum.Kızlar merhaba bende bursadayım. İyi bi doktor arıyorum şu ara ? Tavsiyeniz var mı ?
SLM canım ...sen hangi aşamadaydın?Suat Bey den memnun olmayan duymadım. Ben hem işyerime yakın olduğu için hem de önceden tanıdığım ve sevdiğim için Gerçek Aydın tercih ettim..zaten ikisinden birine gidecektim
Adet ağrılarım gibi ağrılarım war belirsizlik çok kötü yarın test yapmak istiyorum warsa azda olsa çıkar die düşünüyorumP Pinokyo1905 slm canım son durumun nedir acaba? 7.günün olması lazım...nasıl hissediyorsun kendini?
yumurta sayım az olduğu için 2 kez toplanacak ilki toplandı ikincisi için adet bekliyorum işteSLM canım ...sen hangi aşamadaydın?
Sen bilirsin canım ama test gününü bekle bence...Allahın izniyle herşey güzel olucak..Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah...Adet ağrılarım gibi ağrılarım war belirsizlik çok kötü yarın test yapmak istiyorum warsa azda olsa çıkar die düşünüyorum
Olsun canım herşeyin hayırlısı inşallah...yumurta sayım az olduğu için 2 kez toplanacak ilki toplandı ikincisi için adet bekliyorum işte
HoşgeldinMerhaba ben de varım .
Biraz ben de biraz eşimde sıkıntı var . 2 yıldır istiyoruz, nasip olmadı. Mayıs adetimle tedaviye başlayacağız inş. Ben sadece 2 merkezle görüştüm. Suat Bey( Jımer) ve Şahin Bey(Acıbadem). İkisi de iyi geldi bana ama sanki tecrübesinden dolayı Şahin Bey daha bir aklıma yatmıştı. Suat Bey’den de çok memnun kalan var , bilemiyorum. Kafam yine karıştı
Canım hiç 3 e 5 e bakma ikisinin de şansı bana göre aynı kaliteli olsun sağlıklı olsun yeter tutundu mu ikisi de tutunuyor sonuçta3. gün embriyosu şans çok mu düşük
5 daha iyi tabi ama
bilgisi olan var mı
sen ne durumdasın şimdiCanım hiç 3 e 5 e bakma ikisinin de şansı bana göre aynı kaliteli olsun sağlıklı olsun yeter tutundu mu ikisi de tutunuyor sonuçta
Benim transferin 8. günü canım Cumartesi test günümsen ne durumdasın şimdi
ay hadi hayırlı haberler inşallahBenim transferin 8. günü canım Cumartesi test günüm
İnşallah canım Anneler Günü belki uğurlu geliray hadi hayırlı haberler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?