Bursalı hamile kalamayan bayanlar görüşelim

gerçek aydın gebelik takibi de yapıyormuş doğumu nerede yaptırıyor medikal parkta mı acaba bilgisi olan var mı

Suat Bey den memnun olmayan duymadım. Ben hem işyerime yakın olduğu için hem de önceden tanıdığım ve sevdiğim için Gerçek Aydın tercih ettim..zaten ikisinden birine gidecektim

Suat Bey den memnun olmayan duymadım. Ben hem işyerime yakın olduğu için hem de önceden tanıdığım ve sevdiğim için Gerçek Aydın tercih ettim..zaten ikisinden birine gidecektim
SLM canım ...sen hangi aşamadaydın?

Adet ağrılarım gibi ağrılarım war belirsizlik çok kötü yarın test yapmak istiyorum warsa azda olsa çıkar die düşünüyorum
Sen bilirsin canım ama test gününü bekle bence...Allahın izniyle herşey güzel olucak..Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah...

Merhaba ben de varım .
Biraz ben de biraz eşimde sıkıntı var . 2 yıldır istiyoruz, nasip olmadı. Mayıs adetimle tedaviye başlayacağız inş. Ben sadece 2 merkezle görüştüm. Suat Bey( Jımer) ve Şahin Bey(Acıbadem). İkisi de iyi geldi bana ama sanki tecrübesinden dolayı Şahin Bey daha bir aklıma yatmıştı. Suat Bey’den de çok memnun kalan var , bilemiyorum. Kafam yine karıştı

Hoşgeldin
Hayırlısı olsun tedaviniz insallah pozitif sonuc alirsiniz . 2 doktor da kendi alanların da uzman yine en doğru kararı siz vereceksiniz. Hakkınız da hayırlısı

aslında çok ta düşünmemek lazım doktor vesile Allah nasip ettiyse olacak zaten...Ama insan biraz ilgi biraz güleryüz istiyor tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…