- Konu Sahibi cansuaslan
-
200 tl muayine ücreti .özel sağlık sigortasi geçerlievet cnm nette gördüm bende.baya söyleyen var. ücretleri nasıl peki?
200 tl muayine ücreti .özel sağlık sigortasi geçerli
Doktoruna sor istersen canim beni sağlık ocağından arayıp hatirlatiyorlardi.bu arada sağlık ocağına gebelik kaydı yaptirirsan onlar her konuda bilgilendirir.Arkadaşlar tetanoz aşısını kaçıncı haftanızda oldunuz, doktorunuz herhangi bir zaman söyledi mi?
Sağlık Ocağında kaydım var ama aramadılar beni bununla ilgili, doktorumda bu ara yaptır dedi ama şuan ailemin yanındayım ve süresi var mı merak ettim, iki doz olarak yapılıyormuş hamilelikte sanırım.Doktoruna sor istersen canim beni sağlık ocağından arayıp hatirlatiyorlardi.bu arada sağlık ocağına gebelik kaydı yaptirirsan onlar her konuda bilgilendirir.
Evet bende iki doz oldum .süresi var diye biliyorum ama yanlış bilgilendirmek istemem hic hatırlamıyorum hangi haftalar oldugunuSağlık Ocağında kaydım var ama aramadılar beni bununla ilgili, doktorumda bu ara yaptır dedi ama şuan ailemin yanındayım ve süresi var mı merak ettim, iki doz olarak yapılıyormuş hamilelikte sanırım.
Teşekkür ederim yarın bi sağlık Ocağı'nı arayıp sorayım. Senin doğum yaklaştı sanırım dimi, aroretta ne yaptı acaba cuma doğum var demiştiEvet bende iki doz oldum .süresi var diye biliyorum ama yanlış bilgilendirmek istemem hic hatırlamıyorum hangi haftalar oldugunugeciktirmeden sor canim
Evet benim persembe kısmet olursa çatı muayinem var.az kaldı ınşTeşekkür ederim yarın bi sağlık Ocağı'nı arayıp sorayım. Senin doğum yaklaştı sanırım dimi, aroretta ne yaptı acaba cuma doğum var demişti
Hadi hayırlısı inşallah, Allah kurtarsın diyelim :) evet cuma yazmıştı bir mesajında, cuma oolduysa almıştır kızçelerini inşallah :)Evet benim persembe kısmet olursa çatı muayinem var.az kaldı ınşaa ben bilmiyorum okumadım cuma doğum olduğunu ne guzel almıştır minikleri kucağına :)
Inş.merakla ve heyecanla bekliyorum.darısı bizlerin başına :)Hadi hayırlısı inşallah, Allah kurtarsın diyelim :) evet cuma yazmıştı bir mesajında, cuma oolduysa almıştır kızçelerini inşallah :)
Amin inşallah bebişlerine kavuşanlar tecrübelerini bizlerle paylaşsınlar :)Inş.merakla ve heyecanla bekliyorum.darısı bizlerin başına :)
Siz bahsedince şimdi bende okudum tırstım cuma bende epudurella doğuma giricem inş kötü bişi olmaz
Allah saglıkla büyütmeyi basip etsin hayırlı evlatlar olsjnlar inşallah.merhabalar bayanlar
cuma günü demiştim doğumuma ama perşembe sabahı bizim minikler geldi.biri 1780 gr diğeri 2410 doğdu.ikiside çok sağlıklı küveze girmediler.cumartesi sabahıda taburcu olduk.şimdi içerde uyuyolar.darısı sizlerin olsun.sezeryan olucaklara tavsiyem kimsenin lafına bakmasınlar.bana neler dediler 20 gün ağrı çekecekmişimde falandda fiilan.üçüncü günü ayağa kalktım dün ortalığı topladım.çok oturunca yada ayakta durunca hafif bir sızı oluyor.hepinize hayıırlı doğumlar dilerim
Çok tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıklı sıhhatli olsunlar. :)merhabalar bayanlar
cuma günü demiştim doğumuma ama perşembe sabahı bizim minikler geldi.biri 1780 gr diğeri 2410 doğdu.ikiside çok sağlıklı küveze girmediler.cumartesi sabahıda taburcu olduk.şimdi içerde uyuyolar.darısı sizlerin olsun.sezeryan olucaklara tavsiyem kimsenin lafına bakmasınlar.bana neler dediler 20 gün ağrı çekecekmişimde falandda fiilan.üçüncü günü ayağa kalktım dün ortalığı topladım.çok oturunca yada ayakta durunca hafif bir sızı oluyor.hepinize hayıırlı doğumlar dilerim
Harika bir haber cok sevindim.mutlulugunuz daim olsun ins:)merhabalar bayanlar
merhabalar bayanlar
sizin yapacağınız tek şey bol bol su içmek.günde 4-5 litresu içiyorum ilk günden sütüm geldi.sadece ilk 4 gün mama takviyesi yaptım.son 4 gündür iki bebeğide sadece sütle besliyorum hatta dolabada stok yapıyorum.size tavsiyem herkesin dediğini dinlememek ve moraliniziyüksek tutmak.bana hamileliğimin ilk gününden beri neler dediler neler.doğurdum halada ağzı olan konuşuyor.her bünye ve her hamilelik farklıdır.Hayırlı ugurlu olsun, benimde merak ettiğim bi iki konu var..
Dogum esnasında hastane ve doktordan memnun kaldın mı?
Diğeri ise doğumdan sonra sütün de hemen geldi mi? Hem sezeryanda hemen süt gelmiyor diye duydum hemde 40 ı doldurmayınca süt hemen gelmiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?