- 28 Haziran 2014
- 137
- 21
- 48
- Konu Sahibi cansuaslan
-
Guzel elhamdulillah..
Bende biraz ayakta durduysam hemen uzaniyorum ardindan:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Şu günler bir geçse cinsiyetini öğrenceğimiz alışverişe başlayacağımız bir günler gelse
Siz ne zaman doktora gitmeyi dusunuyorsunuz?
Ben geçen hafta dr a gittim canım çarşamba yine gideceğim.çok küçük bir oluşum var ama daha hamilesiniz diiyemeyiz dedi.beta hcg 9000 çıktı
Ya ben de bu beta hcg olayini hic cozemedim
Sizin 9000 ken daha hamile oldugunuz net degil yani benim yarin altinci haftam baslayacak uc gun once 546 lardaydi.
sizin sat nedir benim 30 mayıs
25 mayis
bende bilmiyorum beta hcg değerlerini dr iyi bir değer dedi
Ben ilk saglik ocagina gitmistm kandaki degeri goriyim diye.
Doktorumda sagolsun hic yorum yapmadan gebelik var dedi sadece. Ebeye sordum o da biz bilemeyiz kadin dogum doktorunuz yorum yapabilir dedi. Normal degerler arasinda aslinda. Fakat simdi 9000 leri falan okuyunca kafam karisiyor:)
Ne zaman gitmeyi düşünüyon dra beni çarşamba çağırdı
Doktora daha hic gitmedim.
Bayramdan sonra gitmeyi dusunuyorum.
Keseyi kalp atisini hepsini gormek duymak istiyorum en garantisinden nasipse:)
çokgeç olmazmı canım bilen birilerine sorsaydın geç olurmu daha erken gitmem lazımmı diye
Kızlar yeterince yemek yiyebiliyormusunuz ben 3-4 gündür doğru dürüst yemek yiyemez oldum canim yemek istemiyor.bu duruma cok üzülüyorum bebeğim aç kaliyormudur acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok sukur benim bir skntm yok.
Merak etme. Ozellikle ilk uc ay bebek zaten annenin varolan butun yararliolan vitaminlerini vs. Aliyormus kandan. Bir doktordan dinlemistim.
canim merhabaEbeye sormustum. Simdi gitsem erken mi olur diye.
O da bir hafta sonra giderseniz keseyle birlikte kalp atisinida duyarsiniz dedi. Simdi gitseniz on gun sonra tekrar cagiracak kalp icin dedi.
Baska basliklarda okudum. 7-8 haftalikken gidenler varmis. Geri donuyolarmis hatta bile yine duyamadan goremeden... o yuzden canim bende oyle dusundum. Oructa zor da olabilir doktora gitmek belki. Herhangi bir sknti olmaz insallah...
canim merhaba
en iysini yapiyorsun beklemkle, bende bursada olacagim haftaya kismaets einsallah o yuzden baslik dikkatimi çekdi
ben yurtdisindayim , jinekolguma gittim hamileyim diye, muayene tti , ne ultrason yazdi ne kan sayimi , onumuzdeki ay gel dedi ( jinekolgun ekografisi yok, reçetee decek bende gidecem eko için )
ilk ekografi 3. ayda dedi ( su an 6 haftalik hamileyim ) agistosda gorunecekmisim
baskada hiç bisey yokdu, kalple keseyle ilgili :)
ben gecen hafta dayanamadim hastanenin aciline gittim merakdan :) kalbini duydum geldim ( karnim agriyor dedim acildekielre)
yani beklemende bi sakinca yok, sagliklica kucagina alirsin insallah yavrunu
burada 7. haftadan once bakmazlar bile ekografiyle, onuda her dr istemiyor iste
İnşallah alabiliyordur vitamin.vicdanım hic rahat değildi içimi rahatlattin :)
Şöyle soyliyim sıcak basıyor bunaliyorum ama yine dr gidince sorucam çünkü kayinvalidem sasirdi bana sıcak basiyor dediğimde sende dr una sor yanlış bilgi vermiyim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?