ay ne güzel yeni bursalı topiği
dur bende kendimi tanıtayım hemen
bende 5 sene önce bursaya gelin geldim ve bursayı çokkkk seviyorum
14 aylık oğlum var
osmangazi de (kent meydanına yakın sayılır) oturuyorum
26 yaşındayım (martta 27 yaşlanıyorum sanki yazarken elim zor gitti )
boyunu kilonu yazmamışsın ayakkabı nonuda
<===================meraklı pakize ben
tşk hoş bulduk
haklısın ayıp etmişim dur onlarıda ekliyeyim
boy 163 kilo 46 ayakkabı abiye 36 spor 37 böylede enteresan ayaklıyımdır hahaha
evet yakınmışız ramazanda merinos parkına çok gelmiştik evet yakınmışız
evet oğlum maşallah dünya tatlısı ama inan bi o kadar da yaramaz
bizimki biraz hamgötlü söylemesi ayıp henüz yürüme gibi mişey gündeminde yok beyfendinin
ben emekleyerekde istedğim yere gidiyorum ne gerek var düşüp kalkmalara diyor sanırım
İnşallah seninde vakti zamanı ne zamansa haırlısıyla nur topu gibi sağlılı bi meleğin olur
inan çok güzel bi duygu Allahım isteyen herkeze yaşatır bu duyguyu İNŞALLAHHHH (aminnnnnnnnnnn)
hehhe üstüme alındım iyiyim valla sen nasılsın bakalım mankenimiz
ayyy canım hepiniz eminim çok güzeldir yürekleriniz yeteranlaşılıyo insanın konuşmasından pozitifliğinden
bende iyiyim kızlarla bi gezenti olalım dedik süslenip püslenip altıparmağı salladık :) sonrada hünkara gittik ben saçlarımı kaynakla uzatıcam fiyaf falan öğrendik
slmmmm nasılsın cnmm
erkekler öle olur canım takma erkekler geç yürür konuşur çoğu zamanla otur dersin oturmaz koşturur durur
kız 46 kilo mu olur muş çöp müşün sen cin ali duydumda sen cin kızsın galiba ye acuk 46 kilo annne mi olur
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
bize de karşı komşu göndermiş aşure Allah kabul etsin eşimde bende bayılırız ohhh seviyorum bu ayı ya :)))
saça kaynak: hmm güzelmiş nasıl rahat oluyormu ki, gezin bacım siz biz ev bekleriz sizin yerinizede :)
Bursalı hanımlar pek sakin sanki pek gelen giden yok sanki sanki
bize de karşı komşu göndermiş aşure Allah kabul etsin eşimde bende bayılırız ohhh seviyorum bu ayı ya :)))
saça kaynak: hmm güzelmiş nasıl rahat oluyormu ki, gezin bacım siz biz ev bekleriz sizin yerinizede :)
Bursalı hanımlar pek sakin sanki pek gelen giden yok sanki sanki
aynen sanki sanki
canım ben geldimmmmmmmmmmmnerelerdesiniz bakiyim
şuan gemlikteyim görümcemde aşure yemeye geldik burda kalcaz bugün
günaydın kızlar
canım ya o kadar çok fiyat çıkardılarsa boşver ya kısa saçda ayrı bi güzel uzayasıya tadını çıkar bence hem paran kış günü sıcacık dursun cebinde hihihihihi
bekarken bol bol gezin canım evlenince ne kadar da olsa eskisi kadar olmuyor tadı çıkmıyor eskisi kadar
ya öyle tabi canım ama saçlarım şuan bal köpüğü bide bugün tekrar kestirdim açıcı yüzünden avatardaki saçlarımı kısacık kestirmek zorunda kaldımgittiler yani alışamadımda
bende napim kendime uğraş buldumdoğru söylüyosun ya insan bekarken ne yapıyosa yanına kâr kalıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?