aynen canım nilüferde diyetisyen. canım ben sporu bıraktım ( sakatlandım ) bu sebeple bolllca kilo aldım ki zaten kilo venim genetiğimde var ben 6.5 kilo doğmuşum şiu anda 72 kg yim

zayıf olduğumu 36 beden olduğumu hiç bilmem. bünyem spora yürüyüşe falan çok alışık. lisanslı sporcuydum ben. ama gel gö r ki bir beslenme düzenim yok nasip se eğer onu kurmak istiyorum. evde koşu bandım var her gün koşuyor yürüyorum ama bana mısın demiyor :S ayrıca kent meydanı olmasa bile fomaraya en az iki defa inip çıkıyorum daha doğrusu demirtaşpaşa ya

yediklerime dikkat etme özürlüyüm ben ya kendimi öldürüyorum aç kalıyorum yada tam tersi yedikçe yiyorum. düzenim yok. diyetisyene gitsem biliyorum ki benm gün içinde yediklerimin iki katını yazıcak bana ama en azından düzenli olucak. amacım annemi ve benimkini da ortak etmek buna

yoksa onlara kalsa ben hiiiç kilo vermöeyeyim gelinliğide böyle şişko giyeyim

valla parasını peşin aldım herifimden :) önce para istedim sağolsun sormadı napcan diye aldım parayı ben diyetisyene gitcem bu parayla dedim biraz mırın kırın etti ama oda biliyor ben böyle mutlu değilim sonunda razı oldu