Bursa’yı bilenler yorumlarınızı bekliyorum..

Kesinlikle öyle kuzum o kadar haklısın ki..
Keşke o güzel kalplerini görebilseler ama nerde..
Görmek isteyen görür o güzel kalbin inceliğini

Kesinlikle öyle kuzum o kadar haklısın ki..
Keşke o güzel kalplerini görebilseler ama nerde..
Görmek isteyen görür o güzel kalbin inceliğini
Aynen öyle cnm, kendileri bilir valla, öyle yorum yapanlar istemeyenler gelmesin bursamiza gerek yok

Onlara daglı dıyoruz ıste kgflkgfk
Ben de daglıyım buarada.
Ama onlar cıdden kabalar haklısın.Onlar bıde kurnazdır:)Kendı ıcımızde koylu kurnazı deriz.
Bana banlar yuklenıyor suan gfişlfgşlf
Özür dilerim sizi kirdiysam eğer yorumu silmek yasak silemiyorumda ama gerçekten karşıma çıkanlar oyleydi.sokakta birlik olup beni disladilar oglumu disladilar yapayalniz kaldim sırf onlarla oturup konusmuyorum diye.cok üzücü bir durum herkes samimi olmak zorunda degil kendi hayatim var benim kendi özelim var

Est ben Uludag koylusuyum,dediginiz dogru ama o tarafin insani oyleHeryerin iyisi kotusu oldugundan bizim de var.Uzuldum oglunuza ozellikle

Est ben Uludag koylusuyum,dediginiz dogru ama o tarafin insani oyleHeryerin iyisi kotusu oldugundan bizim de var.Uzuldum oglunuza ozellikle
Teşekkürler alıştık artık kurslara fln verdim herkes sokakta oynarken oglumu oynatmiyorlar cocuklariyla diye en cok yavrusu icin üzülüyor insan ama napalim

aaaa sizin adınıza üzüldüm ben bursalıyım:) ailemin apartmanında cok guzel komsuluk var fakat yasları olgun. İnşallah siz de iyi komsularla karsılasırsınız.

Kültür sanat etkinliği aramıyorsanız Diyarbakır’da nerede oturduğunuza ve Bursa’da nereye yerleşeceğinize bağlı olarak değişir avantaj ve dezavantajlar. Bursa’da yaşıyorum. Diyarbakır’a en son geçen yaz gittim. Yeni yerleşim yerleri, caddeler Özlüceden güzeldi. Sadece Mihraplı Park bile yeter yaz akşamları için ama Cumhuriyet caddesinde, avmlerde Türkçe konuşan insan arıyoruz artık.

Ama eğitim derseniz koşun gelin derim.

Bursa'nın hangi ilçesine yerleşmeyi düşünüyorsunuz ona göre bir şey söyleyeyim

Namazgah, Teleferik, piremir, teferruc gibi yüksek yerlerinin havasi şahanedir, hatta buralarda yaşayıp aşağı bölgelerinde nefes alamadığınızı bile hissedebilirsiniz:)
Teleferik'te oturuyorum. Sokaktan gelen cocuk seslerinin hepsi Arapca. Hava iyi guzel de cekilecek bir yer degil artik.

Aksine gittik gördük içimize sinmedi insanlar birbirinden bihaber yaşıyor Arap çok..
Diyarbakır’da öyle bir keşmekeşlik yok henüz.
Maalesef oyle. Dogma buyume Bursaliyim. Niluferde oturmayacaksaniz gelmeyin daha iyi. Oranin da kiralari cok yuksek. Ayrica okuyacak olan cocuk her yerde okuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…