Buruk bir Anneler Günü... :(

keskeanneolsam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2013
83
0
26
Erzurum
Annelik duygusunu tadanlarin ve benim gibi anne olma özlemiyle anneler gününü kutlayabilmeyi bekleyen herkesin günü kutlu olsun..
Bence anneler günü kutlanilmasi en gerekli olan kisiler bizleriz.. bebek hasreti herseyden zormus..

Rabbim bi sonraki anneler günümüzü buruk geçirmesin insallah..

Annelik duygusunu tadanlarin ve benim gibi anne olma özlemiyle anneler gününü kutlayabilmeyi bekleyen herkesin günü kutlu olsun..
Bence anneler günü kutlanilmasi en gerekli olan kisiler bizleriz.. bebek hasreti herseyden zormus..

Rabbim bi sonraki anneler günümüzü buruk geçirmesin insallah..

keşke keşke bugünü bizde anne olarak kutlayabilseydik çok üzgünümmm çok zgünümmmmm:14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14:

yaaaa ben nasıll üzgünümm bu gün nasıl....bundan iki hafta önce eşcaazımla hayaller kurdukk... bu anneler gününde sana kocamannn bir çiçek buketi alırım....papatyaları seversin sen dedi eşcaazımm..... sende annesin artıkkk dedi...doğum günümden iki gün önce bebeğimi kaybettim....böylee iş de kızceler...konuyu gördüm içimmm gitti...yazdım...hepimizz bir gün anne olucazz ben çok inanıyorum...ANNELER GÜNÜNÜZ KULTUU OLSUNN :16: :16:

Back
X