Burun Ameliyatı Oldum !

Anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda iyilesirsin bakalım benim nasıl olucak

Merhaba bende çarşamba ameliyat oldum bu perşembe dikişlerim ve alçım alınacak tamponlarım 3. Gün çıkartıldı ama dikiş aldırmaktan korkuyorum senin nasıl geçti merak ediyorum tecrübeni

Merhaba bende çarşamba ameliyat oldum bu perşembe dikişlerim ve alçım alınacak tamponlarım 3. Gün çıkartıldı ama dikiş aldırmaktan korkuyorum senin nasıl geçti merak ediyorum tecrübeni

iç dikişleri alırken acıdı ama uyusturucu sprey sıkıyor acıyor ama anlık acı alındıktan sonra geçiyor düşünme çok dert etmeyeye çalış anı yaşa rahat bırak kendini

Merhaba,çok geçmiş olsun.Burnunuzdaki şişlikler inince harika bir burnunuz olacak.İnşallah bir an önce atlatırsınız bu süreci Benim de bugün 6.günüm.Gerçekten ameliyat sonrası süreç çok daha zormuş gizlikiz22

bademcik ameliyatı oldum yaklaşık 4 gündür de onun acısını yaşıyorum.çekecek çilem varmış.25.günüm ama bu kadar tahlihsizlik olur ... geçmiş olsun sanada canım umarmı kolayca atltırsın

öncelikle geçmiş olsun bademcik ameliyatın için de. Gökalp beyin hastalarını takip ediyorum bende ameliyat oldum burun ucundaki sislik aynı senin gibiydi 21. gunden sonra kanatlarım indi ve burun ucum sis kaldı cok kotu bir goruntum oldu bu beni cok yıprattı ama sabrediyorum cok yavas iniyor. 1. ayımı bugun doldurdum birkac gun içinde kontrole gidicem. Gokalp bey kontrol ederken sırt cok iyi olmus dedi. Gercekten sırt cok iyi oldu ama burun ucum cok oransızı odemli ve deliklerim eşit değil. Sende daraltma olmadı galiba ? Seninde benim basıma gelenler oldu mu ?

ay inanmıyorum bademcik ameliyatı oldum yazmısım.bademcik iltihabı oldum.doktor ameliyat gerekli dedi aklım oraya gitmiş.kullandığım antibiyotik antidepresan etkisinde.unutkanlık ve mahosluk yapıyor.gerçekten böyle bişi nasıl yazdım bilmiyorum

bana da sırt cok iyi olmus dedi.herkesin sırtını sağlam yapıyor galiba doktor burun uucum cok şiş.benim yanlardan yukarı doğruda kesi yapıldı baya ugrasıldı.daraltma oldu.ucu cok geniş etli yayvandı.
bende 9 martta gidicem kontrole 45 günlük kontrol olacak.aramızda 1 hafta falan vr ortalama galiba.
geçmiş olsun canım irtibatta kalalım süreçlerden birbirimiz haberdar edelim

Benimde burnum etli . Çarşamba günü gidicem bende kontrole . 1 Mart ayında kadar mutlaka gel dedi bende o güne aldım .burun deliklerimin çok asimetrik olmadı beni huzursuz ediyor ama ödem var onun için asimetrik diye düşünüyorum . Eski halime göre burun çok iyi ama öndeki ödem inmezse fotolarda hiç iyi cikmiyorjm

bende fotoğraflarda çok çirkin çıkıyorum burnum hala kalkık geliyor bana.benim burun deliklerim güzel.fakat burnumun yanlarından yukarı doğruda dikişler olduğu için sanki burun bana ait değilmiş gibi hissediyorum.biri de sanki burnun sonradan eklenmiş sana gibi dedi.gerçekten önden öyle duruyor.kalkıklığından kaynaklı da böyle oluyor.

bu şekilde bir tuhaf kalkık duruyor.yeni halim bu 20 günlük bir foto.

bu da eski halim.

Burnun kötü durmuyor ama sis hala belli bende eve gidince foto eklerim .

iltihaplı oldugum için sürekli burnumu temizliyorum her dakka bası malesef.bi tıkanıyo bi akıyo sırıl sırıl.şişlik arttı sanki bu birkaç gün.burna dokununca şişlikte oluyor of of.
bekliyorum canım foto

Gayet yakışmış canım sadece kalkıklık ve şişlik var zaten 6 ayda tam oyuruyormuş benimki de şu an seninki gibi bana ait değilmiş gibi duruyor ama oturacak yerine

Gayet yakışmış canım sadece kalkıklık ve şişlik var zaten 6 ayda tam oyuruyormuş benimki de şu an seninki gibi bana ait değilmiş gibi duruyor ama oturacak yerine

teşekkürler canım vallahi ameliyat süreci ayrı zor ameliyattan sonraki bekleme süreci ayrı zor

Benimde bu gün 14. Günüm. Şişlik bi artıyor bi iniyor. Ameliyat ve sonrası sürecin çok güzel geçti hiç ağrım sızım olmadı, 2. Gün yüzüm gözüm aşırı şişti ve morardı 3. Gün tamponlar çıktı. Doktordan eve gelene kadar yüzümün şişliği ve morluk geçmeye başladı 4. Gün hiç morluk yoktu. 5. Gün öyle güzel nefes almaya başladım ki artık güne çok dinç uyanıyorum. Harika başlıyorum. İyiki olmuşum korkulacak bişey yok. Tek sıkıntım masaj olayı ve ödemli burnum. Masaj yaparken ağrım oluyor. Ama yaptıktan sonra aşırı rahatlıyorum. Burnum şuan 3 boğum şeklinde. Burun ucum burun sırtı ve kaş arası olmak üzere şiş.. inş. Çabuk iner ödem. Ödem için önereceğiniz bişeyler yok mu

Ödeme en iyi gelen maydanoz suyu
Canım maydanoz suyu çok etkili nete bak zaten ilk olarak o çıkıyor ben içtim günde iki kere çok şükür ödem kalmadı çok az var suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…